Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    12. Svibanj 2020. 20:35

🦋Anitram1982🦋

Mattan28

Curke danas 18 dpo čini se da je stigla M, smeđarenje.
    Ovaj ciklus mi je koma i drago mi je da je barem nešto pa makar i M, ali da je gotov, iscrpilo me.
    Uz to sam još danas dobila i otkaz tako da juhuu hu ovaj mjesec mi je do j…

Joj bas ti se poklopilo. Al ajmo gledat da u svakom zlu ima neceg dobrog. Pa tako i iz ovog. Dok si u potrazi za drugim poslom pozabavi se sobom. Posveti se sebi.

Ma čude se svi kako sam vesela što neću raditi više, a to je zato što ću napokon imati svoj mir 😊 Možda manje novca ali svakako puno više mira, već sam si isplanirala svakakve aktivnosti i planiram ih iskoristiti maksimalno. 
    A i beba će doći, kao i svima nama.. 
    Cure super ste podrška 😘

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

pixie14
    12. Svibanj 2020. 20:35

Kiky 🥰

pixie14

Kiky 🥰

Meni danas 11dpo. Nisam danas radila lh mozda cu kasnije, njih imam brdo a testa za trudnocu samo tri pa cuvam 😃
    Danas osjetim dole neke grcice na strani di je lijevi jajnik kao da me tu i tamo probode. Imam bijeli iscjedak jucer i danas malo obilniji i grudi me jaaaako bole i dalje. Jos 3 dana do ocekivane… ni ne stigem razmisljat previse o T jer imam dosta posla a i bolje da ne. I jos mi muz ide na brod kroz par dana, bas sam sva u strci. Sretno vam cure koje radite test.
    Martina drzim 🤞 da ovaj put bude to to 😘

Kiky ja vec par dana mislim da si ti trudna.

Curke sto se tice propustenih ovulacija, dogadjalo se i meni… mislim da je to normalno iako u ovoj fazi stvara ocaj…

Iz tvojih usta u Bozje usi. Imam osjecaj kao da cu procurit svaki tren. Pocelo me lagano i bolit u trbuhu. Jedino sto me grudi bole dosta jako pa dok one ne splasnu nekako mi ulijevaju nadu…Ja i ti isti dan radimo test sta ne?
    Mozda tebi bude plus :) Nesmjem ni mislit na T jer mi se to cini tako nedostizno nakon toliko razocaranja…..

Ja nemam nikakav osjecaj vise, od one imaginarne sjenice pred par dana do ocaja i nazad. Reci cemo da je to normalno. Sise su mi i dalje velike i bolne, da li su bradavice vidljivije i tamnije ili ne, ne znam vise. Previse o svemu tome razmisljam. Uskoro ionako piskimo 😂🤷‍♀️

Kiky 🥰
    12. Svibanj 2020. 20:41

Ja sam sad isla napravit jedan hcg malo se nadzire sjenica ali jako slaba. Probala sam ju milijun puta ulovit na kameru ali se slabo vidi. Poslikala sam ako se sto vidi ali uzivo se nadzire malo 🙈🙈🙉🙉
    https://ibb.co/thqsNSN
    Pricekat cu da se test osusi pa ce mozda kamera ulovit bolje

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

12. Svibanj 2020. 20:49

Kiky 🥰

Ja sam sad isla napravit jedan hcg malo se nadzire sjenica ali jako slaba. Probala sam ju milijun puta ulovit na kameru ali se slabo vidi. Poslikala sam ako se sto vidi ali uzivo se nadzire malo 🙈🙈🙉🙉

Vidim ju da. Wuhuuuu.. Sjenica. Drzim 🤞 da tamni. Ali oprezno sa ovim testicima. 

• Malela

Kiky ja vidim sijenu, držim palčeve da je to to.
    Danas sam pričala sa jednom medicinskom sestrom koja je do sada imala 6postupaka potpomognute oplodnje. Kaže da mogu dobiti menstruaciju bez obzira što nebi bilo O, malo je oskudni ja, više smeđarenja nego inače ali da je svakako mogu dobiti 

Kiky 🥰

Kiki čestitam ja je vidimm❤❤❤🤞

Matkiša 😎
    12. Svibanj 2020. 20:50

Kiky 🥰

Vidi se sjenica, definitivno pričekaj još.. Ti one step su varljivi 🤔 Želim ti da tamni! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    12. Svibanj 2020. 20:54

Kiky 🥰

Vidim i jaaa 🌸

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

pixie14
    12. Svibanj 2020. 20:54

Kiky i ja je vidim!!!! Eto instinkt me nije prevario, bar kaj se tebe tice. Drzim fige da tamni!

Kiky 🥰
    12. Svibanj 2020. 21:06

Jao cure sto puta gledam u nju. Muz isto pogledao pitam ga dali sta vidi a on meni da sta ga s tim opterecujem i da on uvik kaze da vidi nesto a ne vidi nista nikad pa ni sad 😡
    Necu se previse jos veseliti jer znam da su ove step  varljive. Iako ovo je napravljena maloprije a danas sam jedno 10ak puta bila na wc piskit ako ne i vise a uopce nisam pila puno tekucine. Preskocit cu sutra ako izdrzim pa cu se na 13dpo testirat jer imam jos ova dva testa kineza. Ako bude tamnija ici cu u ljekarnu po test. Ako je trebalo bi na 13dpo vec bit tamnija

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.