Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2020. 18:02

Fancy

I sta vi mislite na osnovu ovih trakica, da li je O bila uopste, da li se to moze znati na osnovu ovoga?
    Kakve budu trakice kod anovulatornih ciklusa?
    Jer mi je ovaj put skroz cudan ciklus, nemam uopste sluzi koja mi je osnovni pokazatelj nadolazece O..

Na osnovu samih trakice ne mozes znati da li ce se O desiti. To je samo pokazatelj da je LH hormon povisen odnosno na vrhuncu i ime trakica pokazuje pik. Jedina metoda koja bi eventualno mogla potvditi O je mjerenje bazalne temperature. Ili ultrazvuk. Mozda ti samo jos nije vrijeme za O. Mislim da kod takvih ciklusa trakice ni ne pokaze pik jer LH nije doso do vrhunca. A tvoje trakice ne znam. Evo kazem pisni ih jos ako ih imas. Zato je najbolje uzet sa neta 50 komada i onda si mirna. Ne kazem da ove ne valjajuju al su skupe ukoliko O nije tocna i ukoliko se ne zna dak kad bi mogla biti O. Ne isplative su u tom slucaju. 

12. Svibanj 2020. 18:10

Mattan28

Curke danas 18 dpo čini se da je stigla M, smeđarenje.
    Ovaj ciklus mi je koma i drago mi je da je barem nešto pa makar i M, ali da je gotov, iscrpilo me.
    Uz to sam još danas dobila i otkaz tako da juhuu hu ovaj mjesec mi je do j…

Joj bas ti se poklopilo. Al ajmo gledat da u svakom zlu ima neceg dobrog. Pa tako i iz ovog. Dok si u potrazi za drugim poslom pozabavi se sobom. Posveti se sebi. 

12. Svibanj 2020. 18:11

Rita36

Anitram1982

KDS

Anitram1982 koliko još dana traje tvoje iščekivanje?

Jos 5 🤭

Brojis sitno Martina sve najbolje!!!

🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀

Hvala.🥰

12. Svibanj 2020. 18:19

Meni danas bolne grudi a sad imam neke doli  grceve jos imam 8 do M tko ce ga znati

Sara 🌸
    12. Svibanj 2020. 18:22

Mislim da nam kolektivno svima izostaje ovulacija ovaj misec 😂🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kiky 🥰
    12. Svibanj 2020. 18:47

pixie14

Kiky 🥰

Meni danas 11dpo. Nisam danas radila lh mozda cu kasnije, njih imam brdo a testa za trudnocu samo tri pa cuvam 😃
    Danas osjetim dole neke grcice na strani di je lijevi jajnik kao da me tu i tamo probode. Imam bijeli iscjedak jucer i danas malo obilniji i grudi me jaaaako bole i dalje. Jos 3 dana do ocekivane… ni ne stigem razmisljat previse o T jer imam dosta posla a i bolje da ne. I jos mi muz ide na brod kroz par dana, bas sam sva u strci. Sretno vam cure koje radite test.
    Martina drzim 🤞 da ovaj put bude to to 😘

Kiky ja vec par dana mislim da si ti trudna.

Curke sto se tice propustenih ovulacija, dogadjalo se i meni… mislim da je to normalno iako u ovoj fazi stvara ocaj…

Iz tvojih usta u Bozje usi. Imam osjecaj kao da cu procurit svaki tren. Pocelo me lagano i bolit u trbuhu. Jedino sto me grudi bole dosta jako pa dok one ne splasnu nekako mi ulijevaju nadu...Ja i ti isti dan radimo test sta ne? 
    Mozda tebi bude plus :) Nesmjem ni mislit na T jer mi se to cini tako nedostizno nakon toliko razocaranja..... 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Fancy
    12. Svibanj 2020. 18:58

🦋Anitram1982🦋

Fancy

I sta vi mislite na osnovu ovih trakica, da li je O bila uopste, da li se to moze znati na osnovu ovoga?
    Jer mi je ovaj put skroz cudan ciklus, nemam uopste sluzi koja mi je osnovni pokazatelj nadolazece O..

Na osnovu samih trakice ne mozes znati da li ce se O desiti. To je samo pokazatelj da je LH hormon povisen odnosno na vrhuncu i ime trakica pokazuje pik. Jedina metoda koja bi eventualno mogla potvditi O je mjerenje bazalne temperature. Ili ultrazvuk. Mozda ti samo jos nije vrijeme za O. Mislim da kod takvih ciklusa trakice ni ne pokaze pik jer LH nije doso do vrhunca. A tvoje trakice ne znam. Evo kazem pisni ih jos ako ih imas. Zato je najbolje uzet sa neta 50 komada i onda si mirna. Ne kazem da ove ne valjajuju al su skupe ukoliko O nije tocna i ukoliko se ne zna dak kad bi mogla biti O. Ne isplative su u tom slucaju.

E dobro, sad jedno glupo pitanje. Ako postoje referentne vrijednosti u kojim se krece lh u odredjenim fazama ciklusa (kao i kod svih drugih hormona), sta ako je moj vrhunac lh hormona nizi od tvog i za moj organizam je pik kad je lh hormon visok, al ne kao tvoj npr? 
    U tom slucaju ni testna crta nam nece biti isto tamna 🤔

Hocu da kazem da nekad mozda moze da se desi O a da nema pika na trakici, jel tako 🤔

Not that fensi, ekšli..

12. Svibanj 2020. 19:28

Fancy

🦋Anitram1982🦋

Fancy

E dobro, sad jedno glupo pitanje. Ako postoje referentne vrijednosti u kojim se krece lh u odredjenim fazama ciklusa (kao i kod svih drugih hormona), sta ako je moj vrhunac lh hormona nizi od tvog i za moj organizam je pik kad je lh hormon visok, al ne kao tvoj npr?
    U tom slucaju ni testna crta nam nece biti isto tamna 🤔

Hocu da kazem da nekad mozda moze da se desi O a da nema pika na trakici, jel tako 🤔

U tom slucaju sluze trakice sa raznim tipovima osjetljivosti. Dakle manje ili vise osjetljive. To moras sama prokuziti i vidit koje ti pasu. 

12. Svibanj 2020. 19:53

Znaci ak ti ulovis pik sa trakicom od 20 osjetljivosti ne znaci da ce i meni pasati ta. Ja cu mozda morat uzet od 40. Kod policisticnih jajnika ne preporuca se trakice niske osjetljivosti. Jesi razumila sta sam htjela reci?

Fancy
    12. Svibanj 2020. 20:13

🦋Anitram1982🦋

Znaci ak ti ulovis pik sa trakicom od 20 osjetljivosti ne znaci da ce i meni pasati ta. Ja cu mozda morat uzet od 40. Kod policisticnih jajnika ne preporuca se trakice niske osjetljivosti. Jesi razumila sta sam htjela reci?

Daaa..  nisam znala da i ove imaju razlicitih jacina 😩 svaki dan nesto novo naucim 😂

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.