Curke danas 18 dpo čini se da je stigla M, smeđarenje.
Ovaj ciklus mi je koma i drago mi je da je barem nešto pa makar i M, ali da je gotov, iscrpilo me.
Uz to sam još danas dobila i otkaz tako da juhuu hu ovaj mjesec mi je do j...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav cure,
Trebala sam dobit menstruaciju prije dva dana. Jutros prilikom brisanja vidjela sam malo svijetle krvi na papiru i tek nakon 2-3 sata na bilo je i na ulošku, ali jako malo. Je li moguce da je to implantacijsko krvarenje, jel imala neka od vas iskustva s tim? Inace kad dobijem odmah mi pocne jako curit.
Ja sam imala prije godinu i pol imala implantacijsko krvarenje 4 dana prije (ne) očekivane M.
Jel bilo obilno ili? I kakve boje? Meni evo do sad ni pola uloška, a bas je crvene boje bez ugrušaka.
https://postimg.cc/MMSGtwFd
Evo jlblize ove danasnje.
Da li da radim popodne?
Napravi popodne svakako jer je i osvjetljenje ba obje drugacije pa nemozemo dobro usporedit jucer i danas
Planiram predvecer napraviti ponovo.
Malo sam citala o ovim Ovugnost testovima i uglavnom cure pisu da treba da bude jednaka crta kao i kontrolna. Na ovom testu ni kontrolna nije nesto previse jaka, a testna je otprilike iste boje samo tanja. Ja sam upravo osjetila kako me presjeklo u jajnicima tako da je mogla biti O, a ako nije def ce popodnevna biti jaca.
Not that fensi, ekšli..
Ovaj ciklus mi je koma i drago mi je da je barem nešto pa makar i M, ali da je gotov, iscrpilo me.
Uz to sam još danas dobila i otkaz tako da juhuu hu ovaj mjesec mi je do j…
Žao mi je radi svega navedenog.
I meni je misec koma... Ostaje nam samo nada u neka bolja vrimena, al bome ga udara ova 2020. 🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav cure,
Trebala sam dobit menstruaciju prije dva dana. Jutros prilikom brisanja vidjela sam malo svijetle krvi na papiru i tek nakon 2-3 sata na bilo je i na ulošku, ali jako malo. Je li moguce da je to implantacijsko krvarenje, jel imala neka od vas iskustva s tim? Inace kad dobijem odmah mi pocne jako curit.
Ja sam imala prije godinu i pol imala implantacijsko krvarenje 4 dana prije (ne) očekivane M.
Jel bilo obilno ili? I kakve boje? Meni evo do sad ni pola uloška, a bas je crvene boje bez ugrušaka.
Jako malo krvi je bilo i trajalo je, ako se ne varam, jedan dan. Skužila sam da je to to jer nisam jako prokrvarila dan poslije.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pozdrav cure,
Jako malo krvi je bilo i trajalo je, ako se ne varam, jedan dan. Skužila sam da je to to jer nisam jako prokrvarila dan poslije.
Ok, hvala puno. A vidjet cu kako ce bit tijekom dana i sutra. Ali ocito ce ipak bit menstruacija 😏
Anitram1982 koliko još dana traje tvoje iščekivanje?
Jos 5 🤭
Brojis sitno Martina sve najbolje!!!
🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
Danas se, kad je trebalo biti godina dana mom anđelu, ukazala menstruacija. Iduća 10.06.
05.12.2022 💗
Samo ne dozvoli da te ista baci u bed, glavu gore i ispocetka u nove pobjede, i sto se bebice tice, a i posla 💪🏼😘 kako kazu, svako zlo za neko dobro 😉
Ma ništa bed, ja sam se već bacila u potragu za novim 😊 a u pauzi ću s mirom raditi djecu hehe možda i obaviti MPO postupak 😁
6tt+2 imamo 💗
Žao mi je radi svega navedenog.
I meni je misec koma… Ostaje nam samo nada u neka bolja vrimena, al bome ga udara ova 2020. 🤦🏻♀️
E baš 🙈🤬
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji