Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    12. Svibanj 2020. 15:16

Meni danas 11dpo. Nisam danas radila lh mozda cu kasnije, njih imam brdo a testa za trudnocu samo tri pa cuvam 😃
    Danas osjetim dole neke grcice na strani di je lijevi jajnik kao da me tu i tamo probode. Imam bijeli iscjedak jucer i danas malo obilniji i grudi me jaaaako bole i dalje. Jos 3 dana do ocekivane... ni ne stigem razmisljat previse o T jer imam dosta posla a i bolje da ne. I jos mi muz ide na brod kroz par dana, bas sam sva u strci. Sretno vam cure koje radite test.
    Martina drzim 🤞 da ovaj put bude to to 😘

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

12. Svibanj 2020. 15:18

Mattan28

Curke danas 18 dpo čini se da je stigla M, smeđarenje.
    Ovaj ciklus mi je koma i drago mi je da je barem nešto pa makar i M, ali da je gotov, iscrpilo me.
    Uz to sam još danas dobila i otkaz tako da juhuu hu ovaj mjesec mi je do j…

Drzi se i ja sam na određenom ugovoru ❤❤❤

Sara 🌸
    12. Svibanj 2020. 16:02

Kiky 🥰

Meni danas 11dpo. Nisam danas radila lh mozda cu kasnije, njih imam brdo a testa za trudnocu samo tri pa cuvam 😃
    Danas osjetim dole neke grcice na strani di je lijevi jajnik kao da me tu i tamo probode. Imam bijeli iscjedak jucer i danas malo obilniji i grudi me jaaaako bole i dalje. Jos 3 dana do ocekivane… ni ne stigem razmisljat previse o T jer imam dosta posla a i bolje da ne. I jos mi muz ide na brod kroz par dana, bas sam sva u strci. Sretno vam cure koje radite test.

Bas bi bilo lipo da ga vas dvoje ispratite na brod 🤗 Držin figeeee!! 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

12. Svibanj 2020. 16:24

Kiky 🥰

Danas osjetim dole neke grcice na strani di je lijevi jajnik kao da me tu i tamo probode. Imam bijeli iscjedak jucer i danas malo obilniji i grudi me jaaaako bole i dalje. Jos 3 dana do ocekivane… ni ne stigem razmisljat previse o T jer imam dosta posla a i bolje da ne. I jos mi muz ide na brod kroz par dana, bas sam sva u strci. Sretno vam cure koje radite test.

Kiky sretno 😊 
    Jel mi moze too objasnit kak to da lh testirate toliko nakon O, da li to ista znaci nisam pohvatala

12. Svibanj 2020. 16:28

Fancy

Hcijnas

Fancy

https://postimg.cc/MMSGtwFd
    Evo jlblize ove danasnje.

Da li da radim popodne?

Napravi popodne svakako jer je i osvjetljenje ba obje drugacije pa nemozemo dobro usporedit jucer i danas

Planiram predvecer napraviti ponovo.

Malo sam citala o ovim Ovugnost testovima i uglavnom cure pisu da treba da bude jednaka crta kao i kontrolna. Na ovom testu ni kontrolna nije nesto previse jaka, a testna je otprilike iste boje samo tanja. Ja sam upravo osjetila kako me presjeklo u jajnicima tako da je mogla biti O, a ako nije def ce popodnevna biti jaca.

Jesi ponavljala vec? Stavi nam sliku

Meni je i danas ista ka jucer i prekjučer jedva da se nazire... Nadam se da cu imati O ovaj misec🤞🤞🤷‍♀️

Fancy
    12. Svibanj 2020. 16:47

Hcijnas

Fancy

Hcijnas

Fancy

Evo jlblize ove danasnje.

Da li da radim popodne?

Napravi popodne svakako jer je i osvjetljenje ba obje drugacije pa nemozemo dobro usporedit jucer i danas

Planiram predvecer napraviti ponovo.

Malo sam citala o ovim Ovugnost testovima i uglavnom cure pisu da treba da bude jednaka crta kao i kontrolna. Na ovom testu ni kontrolna nije nesto previse jaka, a testna je otprilike iste boje samo tanja. Ja sam upravo osjetila kako me presjeklo u jajnicima tako da je mogla biti O, a ako nije def ce popodnevna biti jaca.

Jesi ponavljala vec? Stavi nam sliku

Meni je i danas ista ka jucer i prekjučer jedva da se nazire… Nadam se da cu imati O ovaj misec🤞🤞🤷‍♀️

https://postlmg.cc/CBkSrWgx

Evo ih, gornja je od jucer, donja od danas, stavljala par stranica prije.

Not that fensi, ekšli..

Kiky 🥰
    12. Svibanj 2020. 16:56

Hcijnas

Kiky 🥰

Kiky sretno 😊
    Jel mi moze too objasnit kak to da lh testirate toliko nakon O, da li to ista znaci nisam pohvatala

LH testna bi trebala biti ista kao i kontrolna crta tamna ako je u pitanju trudnoca. 
    Mrljica hvala ti puno 😘

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

pixie14
    12. Svibanj 2020. 17:25

Kiky 🥰

Kiky ja vec par dana mislim da si ti trudna.

Curke sto se tice propustenih ovulacija, dogadjalo se i meni... mislim da je to normalno iako u ovoj fazi stvara ocaj...

Fancy
    12. Svibanj 2020. 17:47

https://postimg.cc/w3L87tcn
    Gornja od jutros, donja od maloprije.
    Kao da je prosla O? Ima li veze ako sam pila caj al ne neposredno pred mjerenje ili unos tecnosti inace?

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    12. Svibanj 2020. 17:51

I sta vi mislite na osnovu ovih trakica, da li je O bila uopste, da li se to moze znati na osnovu ovoga?
    Kakve budu trakice kod anovulatornih ciklusa?
    Jer mi je ovaj put skroz cudan ciklus, nemam uopste sluzi koja mi je osnovni pokazatelj nadolazece O..

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.