Meni danas 11dpo. Nisam danas radila lh mozda cu kasnije, njih imam brdo a testa za trudnocu samo tri pa cuvam 😃
Danas osjetim dole neke grcice na strani di je lijevi jajnik kao da me tu i tamo probode. Imam bijeli iscjedak jucer i danas malo obilniji i grudi me jaaaako bole i dalje. Jos 3 dana do ocekivane... ni ne stigem razmisljat previse o T jer imam dosta posla a i bolje da ne. I jos mi muz ide na brod kroz par dana, bas sam sva u strci. Sretno vam cure koje radite test.
Martina drzim 🤞 da ovaj put bude to to 😘
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Curke danas 18 dpo čini se da je stigla M, smeđarenje.
Ovaj ciklus mi je koma i drago mi je da je barem nešto pa makar i M, ali da je gotov, iscrpilo me.
Uz to sam još danas dobila i otkaz tako da juhuu hu ovaj mjesec mi je do j…
Drzi se i ja sam na određenom ugovoru ❤❤❤
Meni danas 11dpo. Nisam danas radila lh mozda cu kasnije, njih imam brdo a testa za trudnocu samo tri pa cuvam 😃
Danas osjetim dole neke grcice na strani di je lijevi jajnik kao da me tu i tamo probode. Imam bijeli iscjedak jucer i danas malo obilniji i grudi me jaaaako bole i dalje. Jos 3 dana do ocekivane… ni ne stigem razmisljat previse o T jer imam dosta posla a i bolje da ne. I jos mi muz ide na brod kroz par dana, bas sam sva u strci. Sretno vam cure koje radite test.
Bas bi bilo lipo da ga vas dvoje ispratite na brod 🤗 Držin figeeee!!
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Danas osjetim dole neke grcice na strani di je lijevi jajnik kao da me tu i tamo probode. Imam bijeli iscjedak jucer i danas malo obilniji i grudi me jaaaako bole i dalje. Jos 3 dana do ocekivane… ni ne stigem razmisljat previse o T jer imam dosta posla a i bolje da ne. I jos mi muz ide na brod kroz par dana, bas sam sva u strci. Sretno vam cure koje radite test.
Kiky sretno 😊
Jel mi moze too objasnit kak to da lh testirate toliko nakon O, da li to ista znaci nisam pohvatala
https://postimg.cc/MMSGtwFd
Evo jlblize ove danasnje.
Da li da radim popodne?
Napravi popodne svakako jer je i osvjetljenje ba obje drugacije pa nemozemo dobro usporedit jucer i danas
Planiram predvecer napraviti ponovo.
Malo sam citala o ovim Ovugnost testovima i uglavnom cure pisu da treba da bude jednaka crta kao i kontrolna. Na ovom testu ni kontrolna nije nesto previse jaka, a testna je otprilike iste boje samo tanja. Ja sam upravo osjetila kako me presjeklo u jajnicima tako da je mogla biti O, a ako nije def ce popodnevna biti jaca.
Jesi ponavljala vec? Stavi nam sliku
Meni je i danas ista ka jucer i prekjučer jedva da se nazire... Nadam se da cu imati O ovaj misec🤞🤞🤷♀️
Evo jlblize ove danasnje.
Da li da radim popodne?
Napravi popodne svakako jer je i osvjetljenje ba obje drugacije pa nemozemo dobro usporedit jucer i danas
Planiram predvecer napraviti ponovo.
Malo sam citala o ovim Ovugnost testovima i uglavnom cure pisu da treba da bude jednaka crta kao i kontrolna. Na ovom testu ni kontrolna nije nesto previse jaka, a testna je otprilike iste boje samo tanja. Ja sam upravo osjetila kako me presjeklo u jajnicima tako da je mogla biti O, a ako nije def ce popodnevna biti jaca.
Jesi ponavljala vec? Stavi nam sliku
Meni je i danas ista ka jucer i prekjučer jedva da se nazire… Nadam se da cu imati O ovaj misec🤞🤞🤷♀️
https://postlmg.cc/CBkSrWgx
Evo ih, gornja je od jucer, donja od danas, stavljala par stranica prije.
Not that fensi, ekšli..
Kiky sretno 😊
Jel mi moze too objasnit kak to da lh testirate toliko nakon O, da li to ista znaci nisam pohvatala
LH testna bi trebala biti ista kao i kontrolna crta tamna ako je u pitanju trudnoca.
Mrljica hvala ti puno 😘
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiky ja vec par dana mislim da si ti trudna.
Curke sto se tice propustenih ovulacija, dogadjalo se i meni... mislim da je to normalno iako u ovoj fazi stvara ocaj...
https://postimg.cc/w3L87tcn
Gornja od jutros, donja od maloprije.
Kao da je prosla O? Ima li veze ako sam pila caj al ne neposredno pred mjerenje ili unos tecnosti inace?
Not that fensi, ekšli..
I sta vi mislite na osnovu ovih trakica, da li je O bila uopste, da li se to moze znati na osnovu ovoga?
Kakve budu trakice kod anovulatornih ciklusa?
Jer mi je ovaj put skroz cudan ciklus, nemam uopste sluzi koja mi je osnovni pokazatelj nadolazece O..
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji