Jutro cure. Je li koja od vas imala grčeve u donjem dijelu trbuha kao znak implantacije? Ja se već treći dan budim s grčevima oko jajnika pa ne znam može li biti implantacija. Nema krvi.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Rita88 a mozda i na kraju budemo isti mjesec u postupak isle 🤭
Super sto je prestalo smedjarenje, a gle nije da ne bi htjela da smo zajedno u postupku i da brojimo do bete, al nekako navijam da ti se sad vec bebica primila pa da me ipak ne cekas do postupka 🙃🙃 Hoces radit test ili ces betu vadit?
Ma znam da al nekako nemam bas neki filing da ce biti nesto ovaj put. Hvala 💚💚
Daj boze da se grdno varas 🤞🤞🤞🤞
Jutro cure. Je li koja od vas imala grčeve u donjem dijelu trbuha kao znak implantacije? Ja se već treći dan budim s grčevima oko jajnika pa ne znam može li biti implantacija. Nema krvi.
Ja ti grčeve imam od 6dpo pa evo sve do sada 18 dpo, i očekujem M..
Ali možda kod tebe bude uspješno 😊
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ja ih baš nemam toliko često prije M pa se nadam da neće doći 🤣 Inače mi se znaju pojaviti točno prije (cca 2 dana) dolaska M.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Ja ih baš nemam toliko često prije M pa se nadam da neće doći 🤣 Inače mi se znaju pojaviti točno prije (cca 2 dana) dolaska M.
Ja sam imala impl. grčeve 7.i 8.dan poslije O... Doslovno filing menstruacijskih grceva, samo malo slabije... Držim fige da ti je to to 🤞🤞🤞
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ja sam imala impl. grčeve 7.i 8.dan poslije O… Doslovno filing menstruacijskih grceva, samo malo slabije… Držim fige da ti je to to 🤞🤞🤞
Hvala 🤞🤞🤞🤞
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Anitram na desnom jajniku uopće nema folikula, a na lijevom nije uspio vidjeti jer mi je jajnik skroz uz stijenku maternice priljubljena. Nisam ništa ni zadnji puta pila i M je došla 27 dan. Kaže da mu je to bas jako čudno, da O nema a da mi je ciklus školski. Nisam pametna eto.
Cure VELIKO VELIKO HVALA jučer na podršci, ima i inače podrške ali kad vidiš - i/ili dobiješ M trebaju ti još više riječi utjehe. Iskreno divim se svima vama koje pokušavate duže od mene (većina) ili ste nažalost izgubile T.... divim vam se na snazi i optimizmi. Želim da sve mi čim prije ugledamo + i da T uspješno i školski "odradimo".
Anitram na desnom jajniku uopće nema folikula, a na lijevom nije uspio vidjeti jer mi je jajnik skroz uz stijenku maternice priljubljena. Nisam ništa ni zadnji puta pila i M je došla 27 dan. Kaže da mu je to bas jako čudno, da O nema a da mi je ciklus školski. Nisam pametna eto.
Pa i meni isto. Jer bez O nema M. Mozda si imala na tom drugom jajniku gdje nije uspio vidit. Ja bi ti preporucila ako imas trakica LH da se ipak testiras. Nemas sta za izgubiti. A cim si dobila M na 27 dan znaci da ti je ovulacija bila.
Cure VELIKO VELIKO HVALA jučer na podršci, ima i inače podrške ali kad vidiš - i/ili dobiješ M trebaju ti još više riječi utjehe. Iskreno divim se svima vama koje pokušavate duže od mene (većina) ili ste nažalost izgubile T…. divim vam se na snazi i optimizmi. Želim da sve mi čim prije ugledamo + i da T uspješno i školski "odradimo".
🤝
Sortiraj odgovore
Najstariji