Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    12. Svibanj 2020. 06:45

Jutro cure. Je li koja od vas imala grčeve u donjem dijelu trbuha kao znak implantacije? Ja se već treći dan budim s grčevima oko jajnika pa ne znam može li biti implantacija. Nema krvi. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

12. Svibanj 2020. 06:58

Anitram1982

Rita88

Anitram1982

Rita88 a mozda i na kraju budemo isti mjesec u postupak isle 🤭

Super sto je prestalo smedjarenje, a gle nije da ne bi htjela da smo zajedno u postupku i da brojimo do bete, al nekako navijam da ti se sad vec bebica primila pa da me ipak ne cekas do postupka 🙃🙃 Hoces radit test ili ces betu vadit?

Ma znam da al nekako nemam bas neki filing da ce biti nesto ovaj put. Hvala 💚💚

Daj boze da se grdno varas 🤞🤞🤞🤞

Matkiša 😎
    12. Svibanj 2020. 07:05

Pupa

Jutro cure. Je li koja od vas imala grčeve u donjem dijelu trbuha kao znak implantacije? Ja se već treći dan budim s grčevima oko jajnika pa ne znam može li biti implantacija. Nema krvi.

Ja ti grčeve imam od 6dpo pa evo sve do sada 18 dpo, i očekujem M.. 
    Ali možda kod tebe bude uspješno 😊

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Pupa
    12. Svibanj 2020. 07:13

Mattan28

Pupa

Ja ih baš nemam toliko često prije M pa se nadam da neće doći 🤣 Inače mi se znaju pojaviti točno prije  (cca 2 dana) dolaska M. 

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Tonia♥️
    12. Svibanj 2020. 07:21

Pupa

Mattan28

Pupa

Ja ih baš nemam toliko često prije M pa se nadam da neće doći 🤣 Inače mi se znaju pojaviti točno prije (cca 2 dana) dolaska M.

Ja sam imala impl. grčeve 7.i 8.dan poslije O... Doslovno filing menstruacijskih grceva, samo malo slabije... Držim fige da ti je to to 🤞🤞🤞

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Pupa
    12. Svibanj 2020. 07:23

Tonia

Pupa

Mattan28

Pupa

Ja ih baš nemam toliko često prije M pa se nadam da neće doći 🤣 Inače mi se znaju pojaviti točno prije (cca 2 dana) dolaska M.

Ja sam imala impl. grčeve 7.i 8.dan poslije O… Doslovno filing menstruacijskih grceva, samo malo slabije… Držim fige da ti je to to 🤞🤞🤞

Hvala 🤞🤞🤞🤞 

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

• Malela
    12. Svibanj 2020. 07:36

Anitram na desnom jajniku uopće nema folikula, a na lijevom nije uspio vidjeti jer mi je jajnik skroz uz stijenku maternice priljubljena. Nisam ništa ni zadnji puta pila i M je došla 27 dan. Kaže da mu je to bas jako čudno, da O nema a da mi je ciklus školski. Nisam pametna eto. 

KDS
    12. Svibanj 2020. 07:58

Cure VELIKO VELIKO HVALA jučer na podršci, ima i inače podrške ali kad vidiš - i/ili dobiješ M trebaju ti još više riječi utjehe. Iskreno divim se svima vama koje pokušavate duže od mene (većina) ili ste nažalost izgubile T.... divim vam se na snazi i optimizmi. Želim da sve mi čim prije ugledamo + i da T uspješno i školski "odradimo".

12. Svibanj 2020. 08:15

Malela

Anitram na desnom jajniku uopće nema folikula, a na lijevom nije uspio vidjeti jer mi je jajnik skroz uz stijenku maternice priljubljena. Nisam ništa ni zadnji puta pila i M je došla 27 dan. Kaže da mu je to bas jako čudno, da O nema a da mi je ciklus školski. Nisam pametna eto.

Pa i meni isto. Jer bez O nema M. Mozda si imala na tom drugom jajniku gdje nije uspio vidit. Ja bi ti preporucila ako imas trakica LH da se ipak testiras. Nemas sta za izgubiti. A cim si dobila M na 27 dan znaci da ti je ovulacija bila. 

12. Svibanj 2020. 08:15

KDS

Cure VELIKO VELIKO HVALA jučer na podršci, ima i inače podrške ali kad vidiš - i/ili dobiješ M trebaju ti još više riječi utjehe. Iskreno divim se svima vama koje pokušavate duže od mene (većina) ili ste nažalost izgubile T…. divim vam se na snazi i optimizmi. Želim da sve mi čim prije ugledamo + i da T uspješno i školski "odradimo".

🤝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.