Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    12. Svibanj 2020. 08:21

Anitram1982

Malela

Anitram na desnom jajniku uopće nema folikula, a na lijevom nije uspio vidjeti jer mi je jajnik skroz uz stijenku maternice priljubljena. Nisam ništa ni zadnji puta pila i M je došla 27 dan. Kaže da mu je to bas jako čudno, da O nema a da mi je ciklus školski. Nisam pametna eto.

Pa i meni isto. Jer bez O nema M. Mozda si imala na tom drugom jajniku gdje nije uspio vidit. Ja bi ti preporucila ako imas trakica LH da se ipak testiras. Nemas sta za izgubiti. A cim si dobila M na 27 dan znaci da ti je ovulacija bila.

Mislim da to nije pravilo.. ja sam neko vrijeme zbog visokog prolaktina imala anovulatorne cikluse, tacni u minutu na 26 dana ali malo oskudniji, cokoladna krvarenja.. 

A i na pilulama nema O, sve ostalo ostaje isto, i dodje M, nije prava M al prokrvaris svaki mj.

Not that fensi, ekšli..

12. Svibanj 2020. 08:26

Fancy

Anitram1982

Malela

Anitram na desnom jajniku uopće nema folikula, a na lijevom nije uspio vidjeti jer mi je jajnik skroz uz stijenku maternice priljubljena. Nisam ništa ni zadnji puta pila i M je došla 27 dan. Kaže da mu je to bas jako čudno, da O nema a da mi je ciklus školski. Nisam pametna eto.

Pa i meni isto. Jer bez O nema M. Mozda si imala na tom drugom jajniku gdje nije uspio vidit. Ja bi ti preporucila ako imas trakica LH da se ipak testiras. Nemas sta za izgubiti. A cim si dobila M na 27 dan znaci da ti je ovulacija bila.

Mislim da to nije pravilo.. ja sam neko vrijeme zbog visokog prolaktina imala anovulatorne cikluse, tacni u minutu na 26 dana ali malo oskudniji, cokoladna krvarenja..

A i na pilulama nema O, sve ostalo ostaje isto, i dodje M, nije prava M al prokrvaris svaki mj.

A zezas? Da ima smisla to za pilule jer one izazovu krvarenje kad popis zadnju u ciklus. Al ovo da u prirodnom ciklusu nemas O i dobis na 27 ili 26 dan M jos nisam cula. Cula sam da dobe M na tipa 35DC ili 40DC ili 60DC ( i sama sam imala tako) ali ovako bas me iznenadila ta spoznaja sad.

• Malela
    12. Svibanj 2020. 08:41

Gore sam krivo napisala, nije na 27dana traja ciklus nego 28, znači na 29.dan sam dobila mengu, (okej 1 dan simo tamo ali da se ispravim). Eto, ne znam što misliti sada. Znači, ipak je moguće dobiti mengu a da nema O ako sam dobro shvatila ili?
    U totalnim sam šoku da nam se ovo događa 🙄😪. 

12. Svibanj 2020. 08:57

Malela

Gore sam krivo napisala, nije na 27dana traja ciklus nego 28, znači na 29.dan sam dobila mengu, (okej 1 dan simo tamo ali da se ispravim). Eto, ne znam što misliti sada. Znači, ipak je moguće dobiti mengu a da nema O ako sam dobro shvatila ili?
    U totalnim sam šoku da nam se ovo događa 🙄😪.

Ma ne bediraj se. Sam ti nastavi piskiti trakice. Ako ih imas. Vidim da imate vec dijete jedno. Znaci nije nemoguce. Zato samo glavu gore i koracaj dalje 😉

KDS
    12. Svibanj 2020. 08:59

Anitram1982 koliko još dana traje tvoje iščekivanje?

Mallla
    12. Svibanj 2020. 09:10

Mene zanima kako dr može sa sigurnošću reći da nema O pa čak i da nije bila?
     Mogu oni pretpostavit al bez slike hormona nema šanse da znaju. O mogu vidit da je bila ako je pregled nedugo nakon. Naravno ovisi koliko dobar aparat ima dr. Evo vjerujem doktorima al uzimam s rezervom jer ne znaju oni sve na oči. Preporučam mjerenje BBT.
    Možda ja sad ispadam da pametujem ali ne bi prepustila sve jednom zaključku doktora. 

url=https://lilypie.com]

• BruNa
    12. Svibanj 2020. 09:14

Pupa, ja sam 26 dc imala grceve i bolove kao pred menstruaciju uz tragove krvi samo na papiru. Krv mi je trajala par dana. Meni je oroblem sto imam neredovite cikluse, a nissm sigurna da dam uhvatila pik ovulacije sa trakicama. Al nekako se nadam da jesam oko 18-19 dana. Tako da zelim da je to implatacijsko, al tko zna. Ciklusi su mi oko 35 dana. 

12. Svibanj 2020. 09:21

Mallla

Mene zanima kako dr može sa sigurnošću reći da nema O pa čak i da nije bila?
    Mogu oni pretpostavit al bez slike hormona nema šanse da znaju. O mogu vidit da je bila ako je pregled nedugo nakon. Naravno ovisi koliko dobar aparat ima dr. Evo vjerujem doktorima al uzimam s rezervom jer ne znaju oni sve na oči. Preporučam mjerenje BBT.
    Možda ja sad ispadam da pametujem ali ne bi prepustila sve jednom zaključku doktora.

Slazem se skroz s tobom. I da zaboravila joj rec da mjeri tempicu. 👍👍👍👍👍

12. Svibanj 2020. 09:21

KDS

Anitram1982 koliko još dana traje tvoje iščekivanje?

Jos 5 🤭

Fancy
    12. Svibanj 2020. 09:27

Anitram1982

Fancy

Anitram1982

Malela

A zezas? Da ima smisla to za pilule jer one izazovu krvarenje kad popis zadnju u ciklus. Al ovo da u prirodnom ciklusu nemas O i dobis na 27 ili 26 dan M jos nisam cula. Cula sam da dobe M na tipa 35DC ili 40DC ili 60DC ( i sama sam imala tako) ali ovako bas me iznenadila ta spoznaja sad.

Eto, nemam razloga izmisljati, tacne u minutu a posumnjala sam da nije ok jer su bile cokoladne, i bas oskudne. I naravno nije bilo nijednog simptoma ovulacije, poput sluzi i pikanja u jajnicima i statijaznam.

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.