Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roza994
    30. Travanj 2020. 12:55

Cure, ja sam danas 26dc i 10dpo, od nedjelje znaci vec 5 dana (to mi je 5dpo) me bole bradavice (nema promjene u boji) i bole me leda i donji dio trbuha lagani grcevi kroz cijele dane.Znaci sve to traje vec 5dana.. Ciklusi su mi 32-34 tako da jos rano za test (jos 6 dana 😩) ali me brine posto su ti simptomi poceli Prije 5 dana ,a to je onda bilo 11 dana prije nego sto bi trebala doc M.. inace me bole cicke i leda max 3-4 dana prije M i trbuh eventualno dan prije osjecam kao da cu dobiti i iduci dan dobijem.. cudno mi je ovo, jer do sada nisam nikad imala tako rano neke simptome🤔 sto vi mislite?

30. Travanj 2020. 12:56

Rita88

Anitram sve si lijepo napisala, ja kad.dobijem potonem skroz i tako mi bude.dva dana, onda se nekako opet nadam i mislim si sad ce bit to to ,ovaj mjesec je nas i tako zadnjih godinu i pol, ne znam gdje vise cupam to svoje strpljenje, sad cemo na ivf pa cemo vidjet kak stvari stoje ja mislim da su moje j.stanice lose 🤷‍♀️ menge su tocne, nema nekih odstupanja , dodju od 27-30 dc,lh pik mi je manje vise 13 ili 14 dc , sve je skoro skolski i nece i nece. Sad papamo imunomed i akcijat cemo svaki dr dan mozda nesto uspijemo napraviti prije ivf, ah opet ta nada 😊

Ma nece ono kad mi hocemo. Ono ce kad ono hoce 🤭. Sam polako bez stresa. Glavno da se nes desava i da rijesavate sve kako treba. A ostalo ce doc onda. Gle nada uvijek postoji. Bez toga mi smo nista i ta nada je ono sta nas tjera dalje a snage, strpljenja i volje imas i vise nego sta mislis. 😉

Mallla
    30. Travanj 2020. 13:15

Šiški

Drage moje, evo kod mene novosti. Za 4 dana ne očekujem crveno zlo. Kako imam hrpicu testova za trudnoću jutros mi nije vrag dao mira i ja popiškim jedan. Nakon minuticu, dvije ugledam neku sjenu koja se vidi kad na prozor, odnosno na zraku sunca, stavim test. MM kaže da ne zna da li vidi ili ne (doduše on ne bi vidio ni slona u dnevnom boravku nekad 🤣🤣) pa ne znam zašto sam ga uopće pitala 🤷‍♀️. Nisam slikala jer se stvarno na mobitelu ne vidi ništa, samo pod određenim kutom na prirodnom svjetlu. Držite mi fige! Za dva dana ću ponoviti. Ako je bila ta crtica dana (nadam se da mi se ne priviđa od želje) za dva dana bi trebala biti barem mrvicu jača.

Šiški sretno, trebat će ti... Nadam se da nisu kinezi u pitanju... Znaju oni lagat... Mi ćemo navijat da je crtica prava i da je stvarno tu.... 

url=https://lilypie.com]

Rita88
    30. Travanj 2020. 13:36

Siski sretno, za dva dana nam prikaci test tu da se divimo crtici 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

ŠiškiZG
    30. Travanj 2020. 13:48

Mallla, nisu kinezi, neke trakice s futunature. Poljska čini mi se. Ne da mi se sad ići na kat da baš pogledam. MM me uvjerava da sam si ja to sve lijepo umislila i da sačekam s testovima dok nisam izludila sebe i sve oko sebe 🤣 a u pravu je, ali me svejedno živcira.
    Rita88, ako bude druga crtica vrlo rado ću to podijeliti s vama. Nadam se da ćemo svi gledati plusiće i crtice vrlo skoro. 🤗

Mom since 2017.

ŠiškiZG
    30. Travanj 2020. 14:04

Roza994

Cure, ja sam danas 26dc i 10dpo, od nedjelje znaci vec 5 dana (to mi je 5dpo) me bole bradavice (nema promjene u boji) i bole me leda i donji dio trbuha lagani grcevi kroz cijele dane.Znaci sve to traje vec 5dana.. Ciklusi su mi 32-34 tako da jos rano za test (jos 6 dana 😩) ali me brine posto su ti simptomi poceli Prije 5 dana ,a to je onda bilo 11 dana prije nego sto bi trebala doc M.. inace me bole cicke i leda max 3-4 dana prije M i trbuh eventualno dan prije osjecam kao da cu dobiti i iduci dan dobijem.. cudno mi je ovo, jer do sada nisam nikad imala tako rano neke simptome🤔 sto vi mislite?

Prije dva mjeseca sam ja imala simptome tako netom nakon ovulacije. Bila sam apsolutno uvjerena da je to to. Na žalost, kod mene nije bio slučaj ali je zato M bila obilna i žestoka. Ne znači da kod tebe nije, jer puno cura ima izražene baš takve simptome i ni na kraj pameti im nije trudnoća. Ja sam s mojim prvim klincem imala strašne grčeve i trbuhu prije nego ću dobiti, za cicke se ne sjećam stvarno. Bila sam uvjerena da se taj mjesec ništa nije primilo, kad ono ➕. Ma meni je cijela trudnoća bila bez simptoma, ni mučnine, ma ništa, samo malo pospana više prvih tjedana. Da nisam bila kao tenk ne bi ni znala da sam teudna 🤣

Mom since 2017.

Roza994
    30. Travanj 2020. 14:13

Šiški

Roza994

Prije dva mjeseca sam ja imala simptome tako netom nakon ovulacije. Bila sam apsolutno uvjerena da je to to. Na žalost, kod mene nije bio slučaj ali je zato M bila obilna i žestoka. Ne znači da kod tebe nije, jer puno cura ima izražene baš takve simptome i ni na kraj pameti im nije trudnoća. Ja sam s mojim prvim klincem imala strašne grčeve i trbuhu prije nego ću dobiti, za cicke se ne sjećam stvarno. Bila sam uvjerena da se taj mjesec ništa nije primilo, kad ono ➕. Ma meni je cijela trudnoća bila bez simptoma, ni mučnine, ma ništa, samo malo pospana više prvih tjedana. Da nisam bila kao tenk ne bi ni znala da sam teudna 🤣

Hvala ti:) nadam se da je to to 🤩 tko ce izdrzat jos 6 dana do testa 😩
    Drzim 🤞🏻 da tvoja tamni i dalje ,i da sve sto prije ugledamo svoj + 😃

• Mala2323
    30. Travanj 2020. 14:28

Pozdrav drage moje. Evo da se javim da sam prekjučer napravila test i naravno negativan. 
    Znaći danas mi je 14 dc, ovulacija mi je bila na 10dc, što je danas 4dpo, e sad bila u wc kad na gačicama svijetlo smeđe-žuti iscjedak i lagani grčevi. 🤭🤭
    Ne nadam se previše iskreno 🤔 ali prije toga mi je jutros bila i neka mučnina, i osjetila sam plin da mi smrdi, ali samo meni.... Rano je sve ja mislim, ali evo. I sad taj iscjedak. 🤔 

+ 26.12.2020🖤

LeLa2807
    30. Travanj 2020. 14:30

Cvjetic123

Pozdrav drage moje. Evo da se javim da sam prekjučer napravila test i naravno negativan.
    Znaći danas mi je 14 dc, ovulacija mi je bila na 10dc, što je danas 4dpo, e sad bila u wc kad na gačicama svijetlo smeđe-žuti iscjedak i lagani grčevi. 🤭🤭
    Ne nadam se previše iskreno 🤔 ali prije toga mi je jutros bila i neka mučnina, i osjetila sam plin da mi smrdi, ali samo meni…. Rano je sve ja mislim, ali evo. I sad taj iscjedak. 🤔

Na 4dpo ne dodje ni do implant jos. Pocni testirati na 8dpo. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Kiky 🥰
    30. Travanj 2020. 14:42

Zenice evo moga pika 😁😁😁😁
    https://ibb.co/qrhspMN
    Sad cemo u akciju 🥰🥰🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.