https://ibb.co/gZ8ZVMV
Evo moje. 15 dc.
Nemogu otvoriti sliku...
Sad dosta osjetim jajnik. Koliko nakon pika nastupa O i dali treba pokrit i dan nakon O?
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hvala ti! ❣️ Iskreno sam odustala malo od prenatalnih vitamina ali pila sam magnezij povremeno i supradin.. I Inofolic.. Ma žene moje tko bi to više nakupovao i popratio..
Navečer puna šaka tableta 🙄
A kao i ja pila sam sve moguce, sto god netko pije i ja si nabavim. Ovaj mjesec nista, jedino magnezij.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Žene imam pitanje jedno. Kolegica mi se požalila da je imala spolni odnos bez zaštite i naravno u nju je majstor dovršio. Popit i ona i on. Danas je imala ovulaciju osjetila ju je, a to je bilo prije 4 dana. E sad, jel moguće da ostane trudna?
Naravno ne želi. Inaće to joj je bio 10 dan ciklusa, a traje joj Inaće period od 27-28 dana......
+ 26.12.2020🖤
Opaa kiky to je pikčina navali i sretnooo!
Mara Kokosica navijamo za ujutro neka bude debela pozitiva.
url=https://lilypie.com]
Cure, kao sto sam gore napisala, tj dana imam simptome kao za pms, s obzirom da nemam pravilne cikluse, sto mislite, kad je mogla nastupiti ovulacija? Ako me prije tj dana (srijeda) pocelo pikati i sl. Nisu mi jos stigle trakice pa nisam na taj nacin mogla vidjeti. Kad bi bilo najbolje napraviti test na T?
Meni se jednom oduljio ciklus toliko da sam mislila da sam T jer su simptomi bili tu, a zapravo je tek tada bila ovulacija. Nisam uspila naći objavu di si objasnila svoj ciklus pa ne bi lupala na pamet.
Žene imam pitanje jedno. Kolegica mi se požalila da je imala spolni odnos bez zaštite i naravno u nju je majstor dovršio. Popit i ona i on. Danas je imala ovulaciju osjetila ju je, a to je bilo prije 4 dana. E sad, jel moguće da ostane trudna?
Naravno ne želi. Inaće to joj je bio 10 dan ciklusa, a traje joj Inaće period od 27-28 dana……
Moguće je da ostane trudna, mi tu na forumu nismo te sreće, a nju bi mpglo zakačit... Obično to tako bude... Al opet ne mora bit...svejedno u plodnim danima je bila. Želim joj ono što sama sebi želi!
Mattan28 isti smo dpo... Pratimo se!
Vrkuta isto povisuje progesteron, pa eto ako si u potrazi za dosatcima možeš i nju probati.
Bas osjetim jajnik i opet lijevi, bolucka lagano od jutros 🥰🥰🥰🥰🥰
Kiky i ja opet desni jajnik osjetim. Sinoc bolovi ko nikad do sad, malo je falilo da odem na hitnu. Morala sam popiti nesto protiv bolova. Strah me da nije slijepo crijevo jer mi je rano za ovulaciju. Sinoc bio 8dc. Evo i danas me boli al manje nego sinoc. Ne znam stvarno izluditi dok odem na pregled. Jos nam privatnici ne rade i ne mogu otici na kontrolu. Moracu se jos malo strpiti.
Ma mozda i je blizu O pa zato boli. Mene je prosli mj isto pred O bolilo a sad me ne boli nego onako tu i tamo ga osjetim. Nemoj odmah mislit crno, vidit ces kroz dan dva. Meni je danas 13dc i cini se da ce mi sutra bit O eventualno prekosutra. Uspjela sam ulovit pravi pik, nisam dugo imala tako tamnu lh nisam ju ulovila skroz. I pokrili smo 🥰🥰😁
Nocas cemo isto ili ujutro i sutra navecer. Pa da sve za svaki slucaj 😁 Sad bas ne ocekujem nista jer se razocaram uvijek.
Mi smo pokrili sinoc i preksinoc taman pred te bolove. Najgore sto nemam lh trakica pa nisam mogla potvrditi da li je ovulacija u pitanju. Pretpostavljam da jeste, samo mi cudno sto je opet desni jajnik a bio i prosli mjesec i obicno mi ovi bolovi budu 9dc a sad 8 dan. Veceras cemo opet pokriti za svaki slucaj. Muz mi je sinoc bio smjesan, nije mi ni palo napamet da imamo odnose a on prilazi i govori mi hocemo li praviti bebaca 😂. Pita me je li vrijeme da vidim tamo gdje vodim evidenciju hahahaha. Kad me to pocelo boliti kaze to malisani rade posao 😂.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ja sam se ipak zeznula jesam smotana. Meni je sinoc bio 9dc a ne 8dc evo sad gledam. Nije mi nista uranilo. Sad sam tek sigurna da je bila ovulacija sinoc kasno tj sa 9dc na 10dc. A mozda i danas jer me i danas malo bolucka. Ovaj mjesec sam se bas iskljucila iz svega kako nemam lh trakica i rekla sama sebi da necu nista pratiti pa sta bude, eto toliko sam se opustila da ne znam ni koji mi je dan ciklusa 😐.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Anitram sve si lijepo jučer napisala, sve je to istina. Želim da tvoji folikuli rastu i da na kraju ispadne i jedan veliki plusić.
Meni je danas 2dc, još malo i ode moja mengica, a onda opet u lov na plodne dane.
Inače, me mogu vam opisati kako sam se ovaj ciklus, prije menge, osjećala trudno. Za ne povjerovati, znači ono ja sam si bila trudna, i već sam se počela i tako ponašati. Menga je dobrano kasnila, a nikada u životu nije, bila sam umorna, imala sam grčiće ali ne kao dok je menga, svako malo sam išla piškiti,imala sam izrazeniji njuh, ma ono čuda bas. E kako me samo išamarao ovaj minus, čudo jedno. Ali neka, i to je korak bliže do toliko željenog plusića. ❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji