Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    29. Travanj 2020. 23:32

malala

crnerupe

malala

Anitram1982

malala

Meni je danas 14.dc, sinoć smo imali odnos i poslije kad sam se brisala papir je bio rozi. Par puta sam išla čistim papirom i uvijek je bio rozi. To mi prvi puta tako. Nemam između ciklusa nikakvih smeđarenja ni ništa. Ne znam što da mislim

Mozda ovulacijsko krvarenje ili ste mozda malo bili grubi 🤭 zna se desiti poslje odnosa.

Nismo bili grubi. Što je ovulacijsko krvarenje??? 🤔 Zar i to postoji?

Probojno ili ovulacijsko postoji, to se dogada kada prode O koja je bila stvarno jaka i ukazuje na veliku plodnost zene taj mjesec 😁

Znači da mi je O mogla proći već??? 😱😱😱😱 Imam još 3 lh trakice, čuvala za večeras i sutra. Ali nisam imala nikakvih simptoma O kao inače. 🤔

Ma ti najbolje poznaješ svoje tijelo i znaš kada imaš ovulacije...ako misliš da još ne bi trebala imati onda nije to...nemoj paničariti...
    Negoo imali ste odnose znaci da je i bila ovulacija pokrili ste i super...
    Samo mirno i bez panike! 🤗

url=https://lilypie.com]

Rita37🤰
    30. Travanj 2020. 00:35

Tonia

Eh Anitram1982, rasplakala si me 😪 ali sve lijepo i točno rekla… Al trenutno sam i sama u ranjivom razdoblju, stiže mi taj 1.5.kada mi je trebao biti termin… Imala sam oko sebe jako puno trudnica sa razmakom od oko 2 tjedna… Sve vec rodile svoje bebace… I onda kad se sjetim da sam ja sad trebala držat svoje klupko sreće… Ah ne moram niti govorit😔 ali… Treba biti pozitivan i gledat naprijed… Doć će znam, kad tad, ali znam da jednom hoće ♥️

💞💞💞💞💞💞

Rita37🤰
    30. Travanj 2020. 00:42

Anitram1982

Evo drahe zenice. Moram ovo napisati. Tako me nesto strecnulo i osjetila sam potrebu da kazem sljedece. Znam da je nekada tesko. Znam da smo prosle svast. Gubite, dobitke i svasta nesto. Dozivile razne osjecaje koji bole. I znam da mislite ili ste mislile da nema nade. Da nikad necete ostvariti ono sta najvise zelite. Da nekada osjetite da nemate snage da idete dalje. Da vam dode da dignete ruke od svega. Da se mozda posvjesno i bojite. I da imate mnogo pitanje. Znam da ispustite suzu kad vidite da je gda dosla. I znam da tada imate knedlu u grlu. Znam..jer i ja tako osjecam. I znam da nekad padnete i ne znate kako dalje. Ali tada zapnite jos vise. Slusajte svoj glas. Slusajte sebe i radite kako VI mislite da je najbolje. I to tako da se vi osjecate dobro. Kazu nekad treba pustiti. DA treba ali onda kad cete vi i ako cete vi osjetiti da je vrijeme da se maknete od svega. A ne onda kad vam kazu da morate. Jer ne morate vi nista. Isto kao i ja. I ne bojte se. Ne bojte se cekanja. Ne bojte se praznih testova i dolazaka gde. Jer sve je to korak blize vasem a i mojem ostvarenju. Ako nejde samo potrazite pomoc. Hvala Bogu na danasnjoj medicini i sve se moze. Sve je ostvarivo. Na ovaj ili onaj nacin. Ne postoji problem koji se ne moze rijesiti. I da znate jos nesto. Niste same. Mi smo tu. Jedna za drugu. Da budemo podrska. Zato. Budite lijepe, pametne,nasmijane i hrabe. I dugnute glave koracajte naprijed prema vasem cilju. ❤

Draga moja ti si ovdje kao nekakav stup... Kao netko od koga puno nas crpi snagu utjehu..  Tako mi znaci svaki tvoj odgovor i divim ti se svim srcem na hrabrosti volji i empatiji za svaku od nas..... 

Ja sam vecetas se isplakala jer imali smo odnose na dan stoperice opet ujutro tu istu vecer i jos veceras... Znaci u zadnjih 50 sati 4 odnosa..    I onda procitam da smo trebali cuvat spermu kad stoperica proradi i to jedan odnos a ne trosit spermu.     Il net pise dzin formacije
    😔.... Ili ja imam paniku sto mi je sad preostala naj teza faza a to je cekanje.     Hvala draga na svemu i svim curama.   

🍀 🍀 🍀 🍀 

• Emi_323
    30. Travanj 2020. 01:18

Zdravo žene ☺️
    Želim da se pridružim forumu i prvobitno ovoj temi.
    Na bebici radimo od novembra, skoro pola godine.
    Ovaj mjesec sam počela koristiti ovulacijske testove, Inače mi ciklus traje 29-30 dana, ovulacijski test je danas bio pozitivan, 16. dan ciklusa. Pretpostavljam da je ovulacija u narednim satima. Testirala sam običnim trakicama i 2 Clear blue digitalnim testom. 3 dana sam na digitalnom imala smajli koji blinka, danas je pokazao smajli koji se ne pomijera. I evidentno pozitivnu običnu trakicu. 
    Nastavit ću testirati još 2-3 dana da vidim kako mi organizam funkcionise.
    Večeras smo bili u “akciji” 🤣⏱ sutra ponavljanje. 
    I onda ponovo ⏳⏳  do NEisčkivane. Pokušala sam učitati slike, nije mi uspjelo nažalost. Držite fige 🥰 

Bowlica
    30. Travanj 2020. 07:23

Porast temp. 3.dan jupiii https://ibb.co/2SgN9wj

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Mallla
    30. Travanj 2020. 08:50

Mašnica to je to! Sad odbrojavamo, očekuj nekih 13 do 14 dana da je druga faza, može bit kraća i duža al neki standard je 14 dana.... 

Rita88
    30. Travanj 2020. 09:53

Anitram sve si lijepo napisala, ja kad.dobijem potonem skroz i tako mi bude.dva dana, onda se nekako opet nadam i mislim si sad ce bit to to ,ovaj mjesec je nas i tako zadnjih godinu i pol, ne znam gdje vise cupam to svoje strpljenje, sad cemo na ivf pa cemo vidjet kak stvari stoje  ja mislim da su moje j.stanice lose 🤷‍♀️ menge su tocne, nema nekih odstupanja , dodju od 27-30 dc,lh pik mi je manje vise 13 ili 14 dc , sve je skoro skolski i nece i nece. Sad papamo imunomed i akcijat cemo svaki dr dan mozda nesto uspijemo napraviti prije ivf, ah opet ta nada 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Fancy
    30. Travanj 2020. 09:59

Jutro zene

Ja se javljam cisto zbog tabele, jucer trebala doci M, medjutim nije.
    Od sinoc pa i jutros krenuli povremeno mens bolovi ali ni jutros je nema. Jucer test bijel ko snijeg.
    Pretpostavljam da ce danas.

Not that fensi, ekšli..

ŠiškiZG
    30. Travanj 2020. 10:16

Drage moje, evo kod mene novosti. Za 4 dana ne očekujem crveno zlo. Kako imam hrpicu testova za trudnoću jutros mi nije vrag dao mira i ja popiškim jedan. Nakon minuticu, dvije ugledam neku sjenu koja se vidi kad na prozor, odnosno na zraku sunca, stavim test. MM kaže da ne zna da li vidi ili ne (doduše on ne bi vidio ni slona u dnevnom boravku nekad 🤣🤣) pa ne znam zašto sam ga uopće pitala 🤷‍♀️. Nisam slikala jer se stvarno na mobitelu ne vidi ništa, samo pod određenim kutom na prirodnom svjetlu. Držite mi fige! Za dva dana ću ponoviti. Ako je bila ta crtica dana (nadam se da mi se ne priviđa od želje) za dva dana bi trebala biti barem mrvicu jača. 

Mom since 2017.

maki994
    30. Travanj 2020. 10:30

Emi_323

Zdravo žene ☺️
    Želim da se pridružim forumu i prvobitno ovoj temi.
    Na bebici radimo od novembra, skoro pola godine.
    Ovaj mjesec sam počela koristiti ovulacijske testove, Inače mi ciklus traje 29-30 dana, ovulacijski test je danas bio pozitivan, 16. dan ciklusa. Pretpostavljam da je ovulacija u narednim satima. Testirala sam običnim trakicama i 2 Clear blue digitalnim testom. 3 dana sam na digitalnom imala smajli koji blinka, danas je pokazao smajli koji se ne pomijera. I evidentno pozitivnu običnu trakicu.
    Nastavit ću testirati još 2-3 dana da vidim kako mi organizam funkcionise.
    Večeras smo bili u “akciji” 🤣⏱ sutra ponavljanje.
    I onda ponovo ⏳⏳ do NEisčkivane. Pokušala sam učitati slike, nije mi uspjelo nažalost. Držite fige 🥰

Sretno Emi 🤞 Da sto prije ugledate ➕

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.