Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    30. Travanj 2020. 18:02

Miakamo

Kiky 🥰

Bas osjetim jajnik i opet lijevi, bolucka lagano od jutros 🥰🥰🥰🥰🥰

Kiky i ja opet desni jajnik osjetim. Sinoc bolovi ko nikad do sad, malo je falilo da odem na hitnu. Morala sam popiti nesto protiv bolova. Strah me da nije slijepo crijevo jer mi je rano za ovulaciju. Sinoc bio 8dc. Evo i danas me boli al manje nego sinoc. Ne znam stvarno izluditi dok odem na pregled. Jos nam privatnici ne rade i ne mogu otici na kontrolu. Moracu se jos malo strpiti.

Ma mozda i je blizu O pa zato boli. Mene je prosli mj isto pred O bolilo a sad me ne boli nego onako tu i tamo ga osjetim. Nemoj odmah mislit crno, vidit ces kroz dan dva. Meni je danas 13dc i cini se da ce mi sutra bit O eventualno prekosutra. Uspjela sam ulovit pravi pik, nisam dugo imala tako tamnu lh nisam ju ulovila skroz. I pokrili smo 🥰🥰😁
    Nocas cemo isto ili ujutro i sutra navecer. Pa da sve za svaki slucaj 😁 Sad bas ne ocekujem nista jer se razocaram uvijek.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

chiAn
    30. Travanj 2020. 18:42

Miakamo

Kiky 🥰

Kiky i ja opet desni jajnik osjetim. Sinoc bolovi ko nikad do sad, malo je falilo da odem na hitnu. Morala sam popiti nesto protiv bolova. Strah me da nije slijepo crijevo jer mi je rano za ovulaciju. Sinoc bio 8dc. Evo i danas me boli al manje nego sinoc. Ne znam stvarno izluditi dok odem na pregled. Jos nam privatnici ne rade i ne mogu otici na kontrolu. Moracu se jos malo strpiti.

Što ovulacija bolnija to plodnija 😃😃
    Tako da si to okreni na pozitivu i razmisljaj da će biti puno jajašaca 😂 

url=https://lilypie.com]

chiAn
    30. Travanj 2020. 18:42

Tooo Kiky samo betonirajte 💪🏻💪🏻

Kiky 🥰
    30. Travanj 2020. 18:59

chiAn6

Tooo Kiky samo betonirajte 💪🏻💪🏻

Negoo 😎😎 iskoristit cu ga ovaj ciklus maksimalno 😂 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Matkiša 😎
    30. Travanj 2020. 19:07

Miakamo

Kiky 🥰

Hej, meni je tako bilo jednom.. Bolovi od jajnika, leđa, bubrega i čega sve ne... Bili smo na moru a ja se nisam dva dana iz kreveta pomaknula a kamoli da sam se mogla keksat 🙄
    Sad smo svaki dan,6 dana oko pika pa ćemo vidjeti.. 
    Sad sam 7dpo ali mislim čekati barem do 10dpo za test a možda i duže pošto mi je lutealna od 16-20 dana pa je možda i to rano?!
    Još uvijek prisutni grčići povremeni 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

30. Travanj 2020. 19:19

Mattan preduga ti je luteinska faza definitivno.
    Nadam se sa ces brzo na pretrage 💪🏽
    Svima ostalima puno srece s +
    Ja sam sutra 1dpo i pocinje cekanje..ja nemam nikakve simptome O osim nadutosti i malo cice bolne na O pa mozda to nije dobro al 14.5 idem na folikulometriju pa cemo vidit .

Matkiša 😎
    30. Travanj 2020. 19:24

Daa, a gin mi na godišnjem.. Još ta niska temperatura, uff.. 
    Ima li nešto prirodno za povisiti progesteron? 

6tt+2 imamo 💗

30. Travanj 2020. 19:55

Mattan28

Daa, a gin mi na godišnjem.. Još ta niska temperatura, uff..
    Ima li nešto prirodno za povisiti progesteron?

Cink
    Najbolji izvori cinka su škampi, ostrige, govedina, jagnjetina, džigerica, morski plodovi, crveno meso, bundeva i indijski orah. Ovo je i hrana za povećanje progesterona.

Magnezijum
    Magnezijum nam pomaže da očuvamo optimalan nivo progesterona, a takođe nas održava i smirenim, pomaže u razlaganju metabolita estrogena i ublažava dominaciju estrogena.
    Hrana koja ga sadrži: indijski orah, zeleno lisnato povrće, golica, crni pasulj, sočivo i ostale mahunarke, kakao, skuše i smeđa riža.

Vitamin E
    Vitamin E podstiče cirkulaciju u lutealnoj fazi i u nekim slučajevima dovodi do povećanja nivoa progesterona.Najbolji prirodni izvori vitamina E: seme suncokreta, bademi i lješnici. U manjoj količini, vitamin E sadrži i avokado, crvena paprika, bundeva, špargle, puter tikva, brokoli i mango.

Vitamin B6
    Vitamin B6 pomaže u smanjivanju stresa i dosta pomaže jetri u razlaganju nusprodukata estrogena, tako da smanjuje dominaciju estrogena čime se stvaraju uslovi za povećanje progesterona.
    Suplementi vitamina B6 takođe mogu dosta pomoći u smanjivanju nivoa estrogena a na taj način možete nadoknaditi progesteron prirodnim putem.
    Namirnice najbolji izvori vitamina B6 su tunjevina, losos, banane, spanać, orasi, govedina, piletina, sladak krompir, pasulj i suve šljive.

Dobar holesterol
    Holesterol je potreban organizmu za lučenje pregnenolona, koji je neophodan za lučenje progesterona i drugih hormona.
    Namirnice izvori su kokosovo ulje, kokosov puter, ćuretina i crveno meso, jaja i jogurt, maslinovo ulje i masline.

Vitamin C
    Ispitivanja pokazuju da vitamin C pomaže u lučenju progesterona i da pomaže kod problema u lutealnoj fazi.Najbolji izvori vitamina C su sladak krompir, kivi, jagode, narandže, papaja i bundeva. I mnoge druge vrste voća i povrća sadrže vitamin C – brokoli, indijanska slačica, paradajz, prokelj i, naravno, limun.

30. Travanj 2020. 19:58

Rita36

Anitram.. Nest brbljam gdje saljem hahahha. Pa osjeklo poruku..Pisala mi je i nasa trudna Lela isto su puno odnosa imali i upalilo je.Ma mene samo jedan clanak prepao sinoc kao odnos ne treba imat cesce od 1x u 2-3dana.Pa sam pomislila da nisam razumjela doktora a onda jebem i njemacku i zivot. A je rekao je vecetas i ujutro dalje po zelji. Mi imali ta 2 i jos 2 svaku vecer. Sad cekamo.Hvala. ti se drzi dobro.Mirnija sam.Samo nalet panike dosao nocas.. Noci su najgore za demone

🙃

👍👍👍👍👍

Matkiša 😎
    30. Travanj 2020. 21:15

Hvala ti! ❣️ Iskreno sam odustala malo od prenatalnih vitamina ali pila sam magnezij povremeno i supradin.. I Inofolic.. Ma žene moje tko bi to više nakupovao i popratio..
    Navečer puna šaka tableta 🙄

6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.