Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    30. Travanj 2020. 22:25

Mallla

Opaa kiky to je pikčina navali i sretnooo!
    Mara Kokosica navijamo za ujutro neka bude debela pozitiva.

E pa hvala ti draga Malla ❣♥️

06/20 blighted ovum 8tt.

coco
    30. Travanj 2020. 22:28

Malela

Inače, me mogu vam opisati kako sam se ovaj ciklus, prije menge, osjećala trudno. Za ne povjerovati, znači ono ja sam si bila trudna, i već sam se počela i tako ponašati. Menga je dobrano kasnila, a nikada u životu nije, bila sam umorna, imala sam grčiće ali ne kao dok je menga, svako malo sam išla piškiti,imala sam izrazeniji njuh, ma ono čuda bas. E kako me samo išamarao ovaj minus, čudo jedno. Ali neka, i to je korak bliže do toliko željenog plusića. ❤️❤️❤️

Joj sto nama glava radi, voljela bi reci da umisljamo simptome, ali mene zezala kolegica na poslu (ne zna da pokusavamo) kako mi je izrazen njuh, da nisam ja mozda trudna..  a naravno da nisam bila, samo je glava uvjerila tijelo

Matkiša 😎
    30. Travanj 2020. 22:29

Ajme, čini se da je vrijeme da se sve karte izvafe na stol 😁 Pa probat ćemo i vrkutu ako treba.. 

A što se tiče ove cure :ako se ne varam sprema živi do 3 dana unutar žene, tako da brijem da je sve moguće 🙄
    Ne naravno kod nas, kod nas da je serviram na srebrnom pladnju i ponudim gospođi opet bi odbila 😂😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

ovčica
    30. Travanj 2020. 22:32

Mallla

ovčica

Cure, kao sto sam gore napisala, tj dana imam simptome kao za pms, s obzirom da nemam pravilne cikluse, sto mislite, kad je mogla nastupiti ovulacija? Ako me prije tj dana (srijeda) pocelo pikati i sl. Nisu mi jos stigle trakice pa nisam na taj nacin mogla vidjeti. Kad bi bilo najbolje napraviti test na T?

Meni se jednom oduljio ciklus toliko da sam mislila da sam T jer su simptomi bili tu, a zapravo je tek tada bila ovulacija. Nisam uspila naći objavu di si objasnila svoj ciklus pa ne bi lupala na pamet.

Jucer sam objavila, nekih par stranica prije, brzo se popunjavaju ovdje :D
    Pricekat cu jos malo pa ponavljam test na T. 

Sara 🌸
    30. Travanj 2020. 22:40

Mattan28

Ajme, čini se da je vrijeme da se sve karte izvafe na stol 😁 Pa probat ćemo i vrkutu ako treba..

A što se tiče ove cure :ako se ne varam sprema živi do 3 dana unutar žene, tako da brijem da je sve moguće 🙄
    Ne naravno kod nas, kod nas da je serviram na srebrnom pladnju i ponudim gospođi opet bi odbila 😂😂😂

E ženo šta me nasmija 😂😂😂😂😂😂😂😂 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kiky 🥰
    30. Travanj 2020. 23:00

Mrljica

Mattan28

E ženo šta me nasmija 😂😂😂😂😂😂😂😂

Hahah i mene :) To je tako uvijek. Onima koji zele dijete ne ide pa ne ide a netko tko ne zeli dogodi se od jednog obicnog seksa. I to je cijela mudorost.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    30. Travanj 2020. 23:02

Mudrost* sam mislila napisat 😂😂 tipkovnica me zeza.
    Sretno curama koje sutra rade test 😘

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Mara Kokosica
    01. Svibanj 2020. 07:14

Jutro. Nakon sto kasni 4 dana, test idalje negativan.

06/20 blighted ovum 8tt.

ovčica
    01. Svibanj 2020. 07:40

Cure, nisam mogla ni spavati. Sad sam napravila test. Plus je veliki ko kuca!! Odmah sam napravila i clearblue jer nisam mogla vjerovati! I na njemu plus ko kuca! Iako nemam redovne M i nikad ne znam kad ce mi doci nesto mi je bilo sumnjivo! Osjecaj me nije prevario. Koliko dugo imam simptome toliko imam i 37,1 temp. Nisam imala imp.krvarenje, koliko je to bitno? Ajme i dalje sam u soku, pozitivnom naravno!

• Mara Kokosica
    01. Svibanj 2020. 07:46

ovčica

Cure, nisam mogla ni spavati. Sad sam napravila test. Plus je veliki ko kuca!! Odmah sam napravila i clearblue jer nisam mogla vjerovati! I na njemu plus ko kuca! Iako nemam redovne M i nikad ne znam kad ce mi doci nesto mi je bilo sumnjivo! Osjecaj me nije prevario. Koliko dugo imam simptome toliko imam i 37,1 temp. Nisam imala imp.krvarenje, koliko je to bitno? Ajme i dalje sam u soku, pozitivnom naravno!

Cestiram ovcice.
    Nije vazno sto nisi imala imp.krvarenje. samo jedan dio zena ima. Vazno da je plus na kraju.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.