Šiški ako si je olovila tako rano onda je sigurno tu samo jako blijeda jer je dosta rano! Drzimo fige da krene tamniti sto prije 🤞😍
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Šiški ako si je olovila tako rano onda je sigurno tu samo jako blijeda jer je dosta rano! Drzimo fige da krene tamniti sto prije 🤞😍
Nadam se da nije plod moje mašte. Sad će mi se ova 4 dana činiti kao vječnost. Inače su mi ciklusi stvarno točni,možda u dan razlike.
Mom since 2017.
Nadam se da nije plod moje mašte. Sad će mi se ova 4 dana činiti kao vječnost. Inače su mi ciklusi stvarno točni,možda u dan razlike.
Ja san uvjerena da ćes ti već popodne još jednu trakicu napravit 😂 Strpljenja malo i sretnoooo!!!! 🎉💜
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja san uvjerena da ćes ti već popodne još jednu trakicu napravit 😂 Strpljenja malo i sretnoooo!!!! 🎉💜
Ma ja bi ih sad piškila do iznemoglosti. Kao da beta raste iz sata u sat. 🤣🤣
Mom since 2017.
Sretno, neka tamni!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hvala, curke. Nadam se da je došlo vrijeme da prvorođeni dobije društvance 🤗
Mom since 2017.
ODBROJAVANJE 4/2020
Brunoibrankica - ➕
Perla123 - ➕
Nova19 - ➕
MalaD - ➕
Lela2807 - ➕
Lilo23 - ➕
Marakokosica - 28.4.2020 - 2 dan kasni
Fancy - 29.4.2020 - 1 dan kasni
ODBROJAVANJE 5/2020
Masnica - 1.5.2020 - 1 dan
Tonia - 2.5.2020 - 2 dana
Maki994 - 2.5.2020 - 2 dana
Roza994 - 6.5.2020 - 6 dana
Tera - 8.5.2020 - 8 dana
Unknowgirl - 8.5.2020 - 8 dana
Sue - 9.5.2020 - 9 dana
Jelenajelena - 11.5.2020 - 11 dana
Rita36 - 12.5 2020 - 12 dana
Kds - 13.5.2020 - 13 dana
Kiky - 15.5.2020 - 15 dan
Anitram - 17.5.2020 - 17 dana
Miakamo - 17.5.2020 - 17 dana
Pixie14 - 19.5.2020 - 19 dana
Chian6 - 21.5.2020 - 21 dan
Rita88 - 23.5.2020 - 23 dana
Kaca - 23.5.2020 - 23 dana
Malela - 26.5.2020 - 26 dana
Mrljica - 27.5.2020 - 27 dana
Hvala, curke. Nadam se da je došlo vrijeme da prvorođeni dobije društvance 🤗
Drzimo 🤞 da tamni trakica
Evo drahe zenice. Moram ovo napisati. Tako me nesto strecnulo i osjetila sam potrebu da kazem sljedece. Znam da je nekada tesko. Znam da smo prosle svast. Gubite, dobitke i svasta nesto. Dozivile razne osjecaje koji bole. I znam da mislite ili ste mislile da nema nade. Da nikad necete ostvariti ono sta najvise zelite. Da nekada osjetite da nemate snage da idete dalje. Da vam dode da dignete ruke od svega. Da se mozda posvjesno i bojite. I da imate mnogo pitanje. Znam da ispustite suzu kad vidite da je gda dosla. I znam da tada imate knedlu u grlu. Znam..jer i ja tako osjecam. I znam da nekad padnete i ne znate kako dalje. Ali tada zapnite jos vise. Slusajte svoj glas. Slusajte sebe i radite kako VI mislite da je najbolje. I to tako da se vi osjecate dobro. Kazu nekad treba pustiti. DA treba ali onda kad cete vi i ako cete vi osjetiti da je vrijeme da se maknete od svega. A ne onda kad vam kazu da morate. Jer ne morate vi nista. Isto kao i ja. I ne bojte se. Ne bojte se cekanja. Ne bojte se praznih testova i dolazaka gde. Jer sve je to korak blize vasem a i mojem ostvarenju. Ako nejde samo potrazite pomoc. Hvala Bogu na danasnjoj medicini i sve se moze. Sve je ostvarivo. Na ovaj ili onaj nacin. Ne postoji problem koji se ne moze rijesiti. I da znate jos nesto. Niste same. Mi smo tu. Jedna za drugu. Da budemo podrska. Zato. Budite lijepe, pametne,nasmijane i hrabe. I dugnute glave koracajte naprijed prema vasem cilju. ❤
Draga moja ti si ovdje kao nekakav stup… Kao netko od koga puno nas crpi snagu utjehu.. Tako mi znaci svaki tvoj odgovor i divim ti se svim srcem na hrabrosti volji i empatiji za svaku od nas…..
Ja sam vecetas se isplakala jer imali smo odnose na dan stoperice opet ujutro tu istu vecer i jos veceras… Znaci u zadnjih 50 sati 4 odnosa.. I onda procitam da smo trebali cuvat spermu kad stoperica proradi i to jedan odnos a ne trosit spermu. Il net pise dzin formacije
😔…. Ili ja imam paniku sto mi je sad preostala naj teza faza a to je cekanje. Hvala draga na svemu i svim curama.
🍀 🍀 🍀 🍀
hvala ti ❤. Nemoj se bedirati. Ja kad sam isla na ciljane takoder mi je receno da imam odnose na dan stoperice obavezno a poslje ako zelimo. Tako da doktori znaju sta i kako. A kod svakoga je individualno. I zavisi od spermica koliko ima treba kolilo su pokretljivi itd. Vi ste svoje odradili kako i kada treba. A ostalo nije u nasim rukama. Drzim 🤞 da bude uspijesno.
Zdravo žene ☺️
Želim da se pridružim forumu i prvobitno ovoj temi.
Na bebici radimo od novembra, skoro pola godine.
Ovaj mjesec sam počela koristiti ovulacijske testove, Inače mi ciklus traje 29-30 dana, ovulacijski test je danas bio pozitivan, 16. dan ciklusa. Pretpostavljam da je ovulacija u narednim satima. Testirala sam običnim trakicama i 2 Clear blue digitalnim testom. 3 dana sam na digitalnom imala smajli koji blinka, danas je pokazao smajli koji se ne pomijera. I evidentno pozitivnu običnu trakicu.
Nastavit ću testirati još 2-3 dana da vidim kako mi organizam funkcionise.
Večeras smo bili u “akciji” 🤣⏱ sutra ponavljanje.
I onda ponovo ⏳⏳ do NEisčkivane. Pokušala sam učitati slike, nije mi uspjelo nažalost. Držite fige 🥰
Znaci sve ide kako treba 👍. Inace slike stavljamo preko stranice ibb.co na nacin da tamo uplodas sliku i kopiras link koji onds stavis ovdje u komentar pa mi mozemo vidit.
Sortiraj odgovore
Najstariji