Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    unknown_girl
    29. Travanj 2020. 19:33

crnerupe

malala

Anitram1982

malala

Meni je danas 14.dc, sinoć smo imali odnos i poslije kad sam se brisala papir je bio rozi. Par puta sam išla čistim papirom i uvijek je bio rozi. To mi prvi puta tako. Nemam između ciklusa nikakvih smeđarenja ni ništa. Ne znam što da mislim

Mozda ovulacijsko krvarenje ili ste mozda malo bili grubi 🤭 zna se desiti poslje odnosa.

Nismo bili grubi. Što je ovulacijsko krvarenje??? 🤔 Zar i to postoji?

Probojno ili ovulacijsko postoji, to se dogada kada prode O koja je bila stvarno jaka i ukazuje na veliku plodnost zene taj mjesec 😁

Ja sam ovaj mjesec imala kao to ovulacijsko krvarenje 12 dc a ovulaciju sam uhvatila 15 i 16 dc  a iskreno ni sama ne znam sta je to

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

MalaD
    29. Travanj 2020. 19:40

Zadnjih 9 mjeseci sam pocela raditi ove lh trakice i tako bih kad bi ulovila ovulaciju znala skoro tocno na dan kada cu dobiti mengu. Ovulacije su mi obicno bile izmedu 20-26 dana ciklusa u ovih 9 mjeseci. A lutena faza 15dana. Lh trakice su bas korisne! Preporucam! 

Tonia♥️
    29. Travanj 2020. 19:42

Eh Anitram1982, rasplakala si me 😪 ali sve lijepo i točno rekla... Al trenutno sam i sama u ranjivom razdoblju, stiže mi taj 1.5.kada mi je trebao biti termin... Imala sam oko sebe jako puno trudnica sa razmakom od oko 2 tjedna... Sve vec rodile svoje bebace... I onda kad se sjetim da sam ja sad trebala držat svoje klupko sreće... Ah ne moram niti govorit😔 ali... Treba biti pozitivan i gledat naprijed... Doć će znam, kad tad, ali znam da jednom hoće ♥️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

unknown_girl
    29. Travanj 2020. 19:49

Hvala anitram na lipin ricima,vazno je da sirimo pozitivu ovdje,svima je tesko kad ti dode M,ali tribamo to okrenit na pozitivu i rec same sebi eeej pa to je okej stigla je sad za koji dan opet nova prilika idemo u nove pobjede,ne zelim se ja pridat imam svoj cilj i doc cu do njega .......

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

Kiky 🥰
    29. Travanj 2020. 19:58

Koliko pozitive na ovome forumu ❤❤ Anitram sve si napisala,potisujem! Koliko god da je tesko, doci ce i nase klupko srece, iako je nas put tezak i trnovit... Svako razocarenje boli uvijek ali sve ce to drage moje proci i sve cemo postati majke kad tad 🥰 
    Evo danas mi je 12dc, evo moje trakice, jos malo pa pik
    https://ibb.co/hXHK4Nz
    Pokrit cemo sve i nadat se najboljemu....

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

ovčica
    29. Travanj 2020. 20:45

MalaD

Zadnjih 9 mjeseci sam pocela raditi ove lh trakice i tako bih kad bi ulovila ovulaciju znala skoro tocno na dan kada cu dobiti mengu. Ovulacije su mi obicno bile izmedu 20-26 dana ciklusa u ovih 9 mjeseci. A lutena faza 15dana. Lh trakice su bas korisne! Preporucam!

Jesi to pratila svaki dan ili?

chiAn
    29. Travanj 2020. 21:00

Martina, stvarno ti želim svu sreću sa inseminacijom i da bude pozitivna! Mislim da ćeš i svima nama koji pokušavamo uliti nadu i pokazati što je sve moguće u današnje vrijeme i da nikad nije kasno!
    I super si napisala ove riječi podrške...i mislim da ss nitko od nas ne bi trebao žaliti kada vidi ovakvu situaciju kao što je tvoja!
    Stvarno sretno od ❤

Ja moram reći da ne gubim nadu...tj svaki mjesec kada dobijem M pomislim sljedeći je dobitni...nekako se osjećam kao da će se uskoro dogoditi...

Ako mi je i prošli ciklus bila biokemijska možda bih trebala pitati ginekologa za neku terapiju za zadržavanje ploda? Jel za to duphastone?
    Pošto je meni progesteron mislim dobar 46,5

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    29. Travanj 2020. 21:17

Kiky 🥰

Koliko pozitive na ovome forumu ❤❤ Anitramsve si napisala,potisujem! Koliko god da je tesko, doci ce i nase klupko srece, iako je nas put tezak i trnovit… Svako razocarenje boli uvijek ali sve ce to drage moje proci i sve cemo postati majke kad tad 🥰
    Evo danas mi je 12dc, evo moje trakice, jos malo pa pik
    https://ibb.co/hXHK4Nz
    Pokrit cemo sve i nadat se najboljemu….

Kiky, navijamo za tebe!!! 🎉🎊🎉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MalaD
    29. Travanj 2020. 22:11

ovčica

MalaD

Jesi to pratila svaki dan ili?

Vecinom pocela pratiti trakicama od oko 10 dc.. Svaki ciklus.. Do ovulacije i pardana poslije da se uvjerim da je bila.. I koristila aplikaciju glow i premom gdje bi poslikala i aplikacija bi ocijenila koliko jos do ovulacije.. 

• Miakamo
    29. Travanj 2020. 22:15

Cao cure... Evo i ja da se javim, menga prosla danas 8dc. Ovulacija bi trebala biti sutra vecer ili prekosutra ali nemam vise lh trakica pa valjda cu znati po bolovima u jajniku. Brine me jedino bol u desnom jajniku od ovulacije pa sve do danas mada nije istog intenziteta kao na dan ovulacije, puno je blaza. Zanima me da li dva mjeseca zaredom moze ovulirati isti jajnik? Meni je ovaj mjesec lijevi trebao ovulirati a desni me boli. Eh sad, ko ce ga znati sta je.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.