Napravi test vec sad. Ako si trudna onda ce pokazati. Koliko kasni?
Zadnju sam imala 07.03. ali kao sto rekoh ja nikad ne znam kad cu dobiti zato ne mogu reci ni da kasni. A simptoma na bacanje, a svi su i za M i za T 🤔
Kako ne mozeš baš baš nikad ne znat? Zar nisi pratila cikluse, bar zadnjih par ciklusa zabilježila kad je početak pa izračunaš koliko ciklus traje? Zar je moguće da toliko šeta da je nedokučiv?
Moguce je da. Ja dok nisam pocela pratiti bazalnu i koristiti trakice nisam nikad ali nikad znala kad ce mi M doci. Nekad je bilo na 28 dan...pa 35...pa 29...pa 45...pa 27..pa 55...itd da ne nabrajam. Jedino sam znala kad sam koristila kontracepciju u svrhu ljecenja i kad uzimam progesteron. I uvijek sam morala nosat sa sobom uloske i gacice u torbi. Jer nekad je dosla bez najave a nekad me znalo probata danima prije.
Evo drahe zenice. Moram ovo napisati. Tako me nesto strecnulo i osjetila sam potrebu da kazem sljedece. Znam da je nekada tesko. Znam da smo prosle svast. Gubite, dobitke i svasta nesto. Dozivile razne osjecaje koji bole. I znam da mislite ili ste mislile da nema nade. Da nikad necete ostvariti ono sta najvise zelite. Da nekada osjetite da nemate snage da idete dalje. Da vam dode da dignete ruke od svega. Da se mozda posvjesno i bojite. I da imate mnogo pitanje. Znam da ispustite suzu kad vidite da je gda dosla. I znam da tada imate knedlu u grlu. Znam..jer i ja tako osjecam. I znam da nekad padnete i ne znate kako dalje. Ali tada zapnite jos vise. Slusajte svoj glas. Slusajte sebe i radite kako VI mislite da je najbolje. I to tako da se vi osjecate dobro. Kazu nekad treba pustiti. DA treba ali onda kad cete vi i ako cete vi osjetiti da je vrijeme da se maknete od svega. A ne onda kad vam kazu da morate. Jer ne morate vi nista. Isto kao i ja. I ne bojte se. Ne bojte se cekanja. Ne bojte se praznih testova i dolazaka gde. Jer sve je to korak blize vasem a i mojem ostvarenju. Ako nejde samo potrazite pomoc. Hvala Bogu na danasnjoj medicini i sve se moze. Sve je ostvarivo. Na ovaj ili onaj nacin. Ne postoji problem koji se ne moze rijesiti. I da znate jos nesto. Niste same. Mi smo tu. Jedna za drugu. Da budemo podrska. Zato. Budite lijepe, pametne,nasmijane i hrabe. I dugnute glave koracajte naprijed prema vasem cilju. ❤
👏🏻👏🏻👏🏻💗💗💗
Ja sam se tek prikljucila i tek mi je prvi ciklus pokusavanja, pa me vec minus mrvicu razocarao, mogu misliti kako je nakon ciklusa i ciklusa pokusavanja, ali zato vidim koliko ste pozitivne, hrabre, jake i nedate se, i to i meni daje vjetar u leda i govori ne zali se, tek si pocela, lijepo je tu s vama 🥰
Anitram1982 hvala na lijepim riječima 😘
Lucky potpuno se slažem s tobom, meni nakon prvog minusa lađe potonule, divim se snazi cura koje duže rade na bebi
Meni danas stigao imunomed, morala sam i ja 😂
Dodje tesko nekad, al mene evo pere pozitiva 20 dana pa 3 dana negativa i tako ukrug se vrtim, na trenutak sretna sta krecemo u pretrage a drugi tren prestravljena sto ako nista ne nadjemo s pretragama. Danas dosla M, jedva sam cekala da dodje da radim hormone, sad kad je dosla sve se nesto premisljam 😭
@Martina, stvarno ne mogu vjerovat da toliko može bit nepredvidiva. Ma kad vidin vaše slučajeve, imam da se lupan nogon u guzicu i buden buden sritna šta je tu redovito makar trajala 8 dana.
@Coco, ja se od svega najviše bojim neznanja. Da san na tvom mistu, napravila bih ako si u mogućnosti. Bolje prije nego kasnije. 🤗
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
@Martina, stvarno ne mogu vjerovat da toliko može bit nepredvidiva. Ma kad vidin vaše slučajeve, imam da se lupan nogon u guzicu i buden buden sritna šta je tu redovito makar trajala 8 dana.
@Coco, ja se od svega najviše bojim neznanja. Da san na tvom mistu, napravila bih ako si u mogućnosti. Bolje prije nego kasnije. 🤗
Da nazalost to je naznaka da nes ne funkcionira kak bi trebalo. Obicno bude neki problem sa hormonima. Mozda i stitnjaca. Ja znam da kod mene jako sporo ide rast folikula u prvoj fazi ciklusa. Pa se O npr. otegne u prirodnom ciklusu i do 28DC. Plus 14 dana lutealne faze i eto ti ciklus od 42 dana. Pa da super ds ti je redovita. I da znas cca.kad bi mogla biti O.
Anitram, divno je procitati ovakve rijeci, pogotovo od osoba koje dijele ista iskustva i iste strahove... nekad je zaista potrebno par lijepih rijeci. Hvala ti.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Meni danas stigao imunomed, morala sam i ja 😂
Dodje tesko nekad, al mene evo pere pozitiva 20 dana pa 3 dana negativa i tako ukrug se vrtim, na trenutak sretna sta krecemo u pretrage a drugi tren prestravljena sto ako nista ne nadjemo s pretragama. Danas dosla M, jedva sam cekala da dodje da radim hormone, sad kad je dosla sve se nesto premisljam 😭
Najbolje je znat na cemu si. Ovako mozes samo u prazno lupat. Cak i da nes ne valja ima rjesenje tak da, nema straha. Sto prije vidis bolje 😉
Oo itekako mozes ne znati kad ces dobiti.. Meni bili ciklusi od 23-66 dana.. Zato si uzmi najdulji ciklus pa po tome gledaj kod testiranja na trudnocu..
Upravo tako kao kod Anitram1982. Od 30-50 dana a nekad se dogodi i da izostane po dva, tri mjeseca. Zato sad i strepim kako ce to sve biti, kad smo se odlucili na bebu..
MalaD kako si ti uspjela onda, sto si napravila u svom slucaju? Mozda pomogne i nama s tim NEciklusima.
Sortiraj odgovore
Najstariji