Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    29. Travanj 2020. 17:05

Jojj bas si me nasmijala sa slikom testova hahaha. Ee pa znas sta. Nadam se da ces samo jedan potrosit i ostali ti nece trebat.

Anitram, tebi zelim najvecu srecu nek se ostale curke ne ljute.

Rita tvoja pozitivnost je cudo. Hvala ti na tome.

Drzim nam svima fige.

06/20 blighted ovum 8tt.

Sara 🌸
    29. Travanj 2020. 17:12

Mara Kokosica

Jojj bas si me nasmijala sa slikom testova hahaha. Ee pa znas sta. Nadam se da ces samo jedan potrosit i ostali ti nece trebat.

Drzim nam svima fige.

Viruj mi da bi mi to bile najdraže uzalud potrošene pare 🤗🤗🤗 Hvala. Želim nam to svima baš baš. 
    A Martina tebi posebno, nisan dugo ode, al zalutala san prekjucer na prvi dio lh trakica, ti si starosjedioc nažalost koliko san vidila. I mislin da je vrime da odeš dalje u još veselije teme ( al svejedno ostaješ radit tabele ciklusa ovdje😂)

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

29. Travanj 2020. 17:39

Mrljica

Mara Kokosica

Drzim nam svima fige.

Viruj mi da bi mi to bile najdraže uzalud potrošene pare 🤗🤗🤗 Hvala. Želim nam to svima baš baš.
    A Martina tebi posebno, nisan dugo ode, al zalutala san prekjucer na prvi dio lh trakica, ti si starosjedioc nažalost koliko san vidila. I mislin da je vrime da odeš dalje u još veselije teme ( al svejedno ostaješ radit tabele ciklusa ovdje😂)

Hahahhaha 👍👍👍 moze...ima jos par cura koje su ovdje duze i od mene. Al da..ima vec godina i pol bome🤦‍♀️...U meduvremenu smo ispratile mnoge curke. Neke su vec i rodile. Neke se otisle sa foruma.  Al eto. Mi smo jos tu. Al polako. Doc ce i nase vrijeme. 

29. Travanj 2020. 17:41

Mara Kokosica

Drzim nam svima fige.

A joj 😊 hvala ti na tome. Bit ce...bit ce...strpit cemo se mi dok ne dode nase vrijeme 😉

ovčica
    29. Travanj 2020. 17:52

Pridruzujem se i ja :)
    Ukratko, mm i ja se ne pazimo od početka godine, sad nekako intenzivnije pricamo o bebi. Narucila sam trakice s ebaya pa cekam da dodu. Od prvih početaka M, vodim borbe s nepravilnim ciklusima, neko vrijeme sam pila i pilule. Nisam nikad dobila dijagnozu pol.jajnika, gin mi uvijek pokusava uvaliti pilule. Nedavno sam vadila hormone (sve je ok), ali ne i progesteron. S obzirom da ne mogu odrediti kad ce M doci, kamoli onda i plodne dane krenut cu s mjerenjem bazalne i trakicama. 
    Vidim koliko se vi borite i s normalnim ciklusima pa ne mogu reci da ne brinem.

Eh sad, zadnju M sam imala 07.03., cak sam radila i test na T prije 2 tj. Dok vas nisam citala nisam znala da se prate i sjene. Reko, T je ako su dvije vidljive crtice (meni nisu bile pa je odmah zavrsio u smecu) :D akcijali smo u prosjeku svaki drugi, treci dan.
    Vec tj dana me bole cice za poludit i pune su vena, cijelo vrijeme povisena temp, grcenje, napuhana kao slon, jedem kao prase, pika jajnik, svako malo na wc i tipicni simptomi pms-a. Cudno se i osjecam ali to je sad mozda i vise zbog zelje za bebicom. Mislim si jos pricekati do kraja vikenda pa ponoviti test...Vasi savjeti?

I svima zelim puno srece i manje muke :)

MalaD
    29. Travanj 2020. 18:00

Napravi test vec sad. Ako si trudna onda ce pokazati. Koliko kasni? 

29. Travanj 2020. 18:01

Evo drahe zenice. Moram ovo napisati. Tako me nesto strecnulo i osjetila sam potrebu da kazem sljedece. Znam da je nekada tesko. Znam da smo prosle svast. Gubite, dobitke i svasta nesto. Dozivile razne osjecaje koji bole. I znam da mislite ili ste mislile da nema nade. Da nikad necete ostvariti ono sta najvise zelite. Da nekada osjetite da nemate snage da idete dalje. Da vam dode da dignete ruke od svega. Da se mozda posvjesno i bojite. I da imate mnogo pitanje. Znam da ispustite suzu kad vidite da je gda dosla. I znam da tada imate knedlu u grlu. Znam..jer i ja tako osjecam. I znam da nekad padnete i ne znate kako dalje. Ali tada zapnite jos vise. Slusajte svoj glas. Slusajte sebe i radite kako VI mislite da je najbolje. I to tako da se vi osjecate dobro. Kazu nekad treba pustiti. DA treba ali onda kad cete vi i ako cete vi osjetiti da je vrijeme da se maknete od svega. A ne onda kad vam kazu da morate. Jer ne morate vi nista. Isto kao i ja. I ne bojte se. Ne bojte se cekanja. Ne bojte se praznih testova i dolazaka gde. Jer sve je to korak blize vasem a i mojem ostvarenju. Ako nejde samo potrazite pomoc. Hvala Bogu na danasnjoj medicini i sve se moze. Sve je ostvarivo. Na ovaj ili onaj nacin. Ne postoji problem koji se ne moze rijesiti. I da znate jos nesto. Niste same. Mi smo tu. Jedna za drugu. Da budemo podrska. Zato. Budite lijepe, pametne,nasmijane i hrabe. I dugnute glave koracajte naprijed prema vasem cilju. ❤

29. Travanj 2020. 18:03

ovčica

Pridruzujem se i ja :)
    Ukratko, mm i ja se ne pazimo od početka godine, sad nekako intenzivnije pricamo o bebi. Narucilasam trakice s ebaya pa cekam da dodu. Od prvih početaka M, vodim borbe s nepravilnim ciklusima, neko vrijeme sam pila i pilule. Nisam nikad dobila dijagnozu pol.jajnika, gin mi uvijek pokusavauvaliti pilule. Nedavno sam vadila hormone (sve je ok), ali ne i progesteron. S obzirom da ne mogu odrediti kad ce M doci, kamoli onda i plodne dane krenut cu s mjerenjem bazalne i trakicama.
    Vidim koliko se vi borite i s normalnim ciklusima pa ne mogu reci da ne brinem.

Eh sad, zadnju M sam imala 07.03., cak sam radila i test na T prije 2 tj. Dok vas nisam citala nisam znala da se prate i sjene. Reko, T je ako su dvije vidljive crtice (meni nisu bile pa je odmah zavrsio u smecu) :D akcijali smo u prosjeku svaki drugi, treci dan.
    Vec tj dana me bole cice za poludit i pune su vena, cijelo vrijeme povisena temp, grcenje, napuhana kao slon, jedem kao prase, pika jajnik, svako malo na wc i tipicni simptomi pms-a. Cudno se i osjecam ali to je sad mozda i vise zbog zelje za bebicom. Mislim si jos pricekati do kraja vikenda pa ponoviti test…Vasi savjeti?

I svima zelim puno srece i manje muke :)

Da bas cudno. Ponovi test. I ako bude negativan a M do tad ane dode, javi se ginekologici obavezno. 

ovčica
    29. Travanj 2020. 18:19

MalaD

Zadnju sam imala 07.03. ali kao sto rekoh ja nikad ne znam kad cu dobiti zato ne mogu reci ni da kasni. A simptoma na bacanje, a svi su i za M i za T 🤔

Sara 🌸
    29. Travanj 2020. 18:24

ovčica

MalaD

Zadnju sam imala 07.03. ali kao sto rekoh ja nikad ne znam kad cu dobiti zato ne mogu reci ni da kasni. A simptoma na bacanje, a svi su i za M i za T 🤔

Kako ne mozeš baš baš nikad ne znat? Zar nisi pratila cikluse, bar zadnjih par ciklusa zabilježila kad je početak pa izračunaš koliko ciklus traje? Zar je moguće da toliko šeta da je nedokučiv? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.