Oprostite zene al kad kazete joj mi smo zaboravili raditi na trudnoci cim smo se opustili dobili smo bebu uopce nismo ni planirali tada, a prije toga godinama pokisavali, to zvuci tako nerealisticno i kontra efekt uprsvo drugim zenama radite jer znate da to nije istina, ne mozes to samo tako zaboraviti jer je to dio tebe koji te uvijek boli...tako da em ne volim slusat kad mi netko govori opusti se em ne volim citati to isto od ljudi koji su prolazili isto sto i ja i odjednom se pocnu totalno drugacije ponasati
Andrea Dea, shvaćam što želiš reći jel su takvi savjeti i meni isli na živce, ali doista ima nešto u toj psihi i ne razmišljanju. Skoro dvije godine smo pokušavali dobiti bebu, kupila sam i onaj digitalni za mjerenje ovulacije, svaki put smo tocno imali odnose, isla sam ginekologu na provjere,muz je napravio spermiogram koji je bio odličan. No moja provjera prohodnosti jajovoda nije bila nimalo dobra i upućeni smo na MPO. U 11 mjesecu smo imali prvi postupak potpomognute oplodnje, dobili savršenih 6 stanica, oplodili ih,dvije najbolje blastice smo vratili, no ni one se nisu primile. A doktori su bili uvjereni da hoće s obzirom da smo mladi i sve ostalo u redu osim tih jajovoda. U 2 mjesecu smo imali zakazani termin za drugu postupak, no taj mjesec nisam dobila mengu vec + na testu. Kak eto ne znamo, ne znaju ni doktori,osim što smo se zbilja opustili nismo računali plodne dane ni ništa.. tako da zbilja u opustanju ima nesto
Andrea Dea također razumijem što želiš reći i u pravu si(i meni su svi imali potrebu davati takve savjete i to mi je strašno išlo na živce)ali moram se složiti s Majchi511 da ima nešto i u toj psihi...pratili ovulaciju,ciljali,pokrivali prije,za vrijeme i poslje i ništa...onda prestali pratiti i eto plusića🙂...
Pozdrav zene i djevojke. Evo i ja se javljam s puno pitanja, naime M mi kasni vec 6 dana, sto mi je itekako neobicno jer mi je M inace uvijek na vrijeme ako ne i koji dan ranije. Danas mi je 35dc, inace bih mi ciklus 27-30 dana. Imala sam nezasticene odnose za vrijeme ovulacije, ali s prekinutim snosajem. Nemam nikakvih simptoma da M stize. Nema onih klasicnih menstrualnih grceva ni otecenih grudi. Jedino sam primjetila da uzasno puno mokrim, imam obilan bijeli isjedak, bez mirisa (nikada to nisam imala), i imam neke kao grceve i probadanje u podrucju jajnika i maternice. Sve mi je to nekako cudno pa sam jucer napravila test, ali je negativan. Da li je moguce da je bilo prerano za test i da ga treba ponoviti? Stvarno sam zbunjena jer znam da M nece stici ubrzo jer simptoma nema.
Pozdrav zene i djevojke. Evo i ja se javljam s puno pitanja, naime M mi kasni vec 6 dana, sto mi je itekako neobicno jer mi je M inace uvijek na vrijeme ako ne i koji dan ranije. Danas mi je 35dc, inace bih mi ciklus 27-30 dana. Imala sam nezasticene odnose za vrijeme ovulacije, ali s prekinutim snosajem. Nemam nikakvih simptoma da M stize. Nema onih klasicnih menstrualnih grceva ni otecenih grudi. Jedino sam primjetila da uzasno puno mokrim, imam obilan bijeli isjedak, bez mirisa (nikada to nisam imala), i imam neke kao grceve i probadanje u podrucju jajnika i maternice. Sve mi je to nekako cudno pa sam jucer napravila test, ali je negativan. Da li je moguce da je bilo prerano za test i da ga treba ponoviti? Stvarno sam zbunjena jer znam da M nece stici ubrzo jer simptoma nema.
Napravi test za par dana sa prvim jutarnjim urinom.
Meni je jedan od prvih simptoma u obje trudnoce bilo ucestalo mokrenje, danju i nocu..
frendici je 3. dana kašnjenja menge test bio lažno negativan. no 8. dan je bio pozitivan. napravi test za par dana opet ili još bolje, izvadi betu pa ćeš znati. makar je do sada trebao pokazati plus ako je plus. ja sam piškila točno 6. dana kašnjenja i bio je plus ko kuća.
Ponoviti cu sutra test pa cemo vidjeti 😊 ali od M i dalje nikakvih naznaka, tako da nadam se i dalje ☺️
Evo i meni 26.dc vrlo brzo se pojavila jako blijeda druga crta, sljedeći dan na testu ništa a menge još nema. Od simptoma ništa specijalno malo mucnina sto mi je normalno prije m i povremeni pritisak u donjem dijelu trbuha... sto mislite?
Zelim s vama podjeliti svoje iskustvo, dakle oduvijek imam neredovite cikluse i nikada nisam koristila nista od terapija ni pilula. Kada mi je kasnila menstruacija(mada je kod mene bilo tesko odrediti uopce kasnjenje) uzela sam dan najduzeg ciklusa i napravila test na trudnocu koji je bio negativan, i dalje nisam dobila pa ponavljam test ponovno nakon 10 dana i opet negativan. Dva tjedna kasnije odlazim ginekologu uvjerena da se radi o nekoj cisti ili upali s obzirom da mi kasni oko dva mjeseca. Kad ono... ja trudna... pa eto dva testa pokazala negativno, ispada da je ovulacija bila jako kasno.od simptoma sam imala samo bolove u predjelu lijevog jajnika i strasan umor..
Thanks for the good ideas to bring it. I know a lot more. :) [url=http://balltoyou.com]ดูบอล[/url] :J
Sortiraj odgovore
Najstariji