Bok
Nova sam
Ovako ! Ja i muž radimo na bebi već 9 mjeseci.. ja imam 23 a on 25 godina
Al nikako nam se neda..
Unazad 4 mjeseca su mi menstruacije bile neredovne.. nekad ne bih dobila čak 3 mjeseca
U zadnjih 4 mjeseca su postale redovne ,svakih 30 dana!
E sad trebala sam dobiti negdje oko 10.03.al nisam evo vec 15 dana! Radila sam dosad 4 testa ..jedan je bio neispravan a ostala 3 negativna.
Narucena sam sutra u ginekologa..
Nemam nikakvih simptoma!
Dali moze biti da su mi opet postale neredovne menstruacije? Ili sam trudna?
Danas je poceo kao neki smeđkasti iscjedak i sukrvica, ali ni M od menstruacije!
Ispričavam se na ovako dugom postu! 😊
Redovite, pa neredovite pa opet redovite(po mome to nije stabilan i redovit ciklus)….u Vašem slučaju ko i u svakom drugom najbolje je čuti mišljenje ginekologa jer sve ostalo nemože biti ništa drugo osim nagađanje pa da on kaže o čemu se radi i zašto je došlo do kašnjenja, jel zbog trudnoće, upale, bakterija, cista, svašta može biti… Sretno
Hvala.. danas idem na pregled! Vidit cemo sta ce rec doktor!Imali li vijestiv
Da javim.. nisam isla ginekologu ,odgodila sam pregled, jer sam nažalost dobila 😣
Ali otici cu za par dana pa da vidim u čemu je problem!
Bok
Nova sam
Ovako ! Ja i muž radimo na bebi već 9 mjeseci.. ja imam 23 a on 25 godina
Al nikako nam se neda..
Unazad 4 mjeseca su mi menstruacije bile neredovne.. nekad ne bih dobila čak 3 mjeseca
U zadnjih 4 mjeseca su postale redovne ,svakih 30 dana!
E sad trebala sam dobiti negdje oko 10.03.al nisam evo vec 15 dana! Radila sam dosad 4 testa ..jedan je bio neispravan a ostala 3 negativna.
Narucena sam sutra u ginekologa..
Nemam nikakvih simptoma!
Dali moze biti da su mi opet postale neredovne menstruacije? Ili sam trudna?
Danas je poceo kao neki smeđkasti iscjedak i sukrvica, ali ni M od menstruacije!
Ispričavam se na ovako dugom postu! 😊
Redovite, pa neredovite pa opet redovite(po mome to nije stabilan i redovit ciklus)….u Vašem slučaju ko i u svakom drugom najbolje je čuti mišljenje ginekologa jer sve ostalo nemože biti ništa drugo osim nagađanje pa da on kaže o čemu se radi i zašto je došlo do kašnjenja, jel zbog trudnoće, upale, bakterija, cista, svašta može biti… Sretno
Hvala.. danas idem na pregled! Vidit cemo sta ce rec doktor!Imali li vijestiv
Da javim.. nisam isla ginekologu ,odgodila sam pregled, jer sam nažalost dobila 😣
Ali otici cu za par dana pa da vidim u čemu je problem!
A joooj zao mi je 🙁
Evo da se i ja javim malo nakon duzeg vremena.Bila neki dan kod gin.na utz-u vidi se malo srceko kako kucka,ali..imam VISOKI SECER,POVECANU STITNJACU I NEKI CITOMEGALOVIRUS,pa ajde trci sad po doktorima i pregledima.Jeli se itko susretao sa tim u 9tt???Dakle pitam se,sto ce me jos zadesiti….
Pozdrav svima.. čitam vas več duže vrijeme, a sad ja imam dilemu :)
Naime, zadnju M sam imala 25.2. (ciklus 28-32 dana). Radila sam test prošli tjedan u srijedu, kasno popodne, bio je negativan - doduše nisam mu dala vremena, mislim da sam ga prerano bacila. Jer čim se očitala samo kontrolna bez druge crtice, demostrativno sam bacila test! Radim na bebi več neko duže vrijeme (cca 9 mj). Naručila sam se gin u petak! Planiram eventualno napraviti još jedan sutra. Vidim da je svakavih iskustava ovdje, pa se nadam da sam i ja prerano napravila test. Simptome se ne trudim primječivat, jer onda zabrijem. Prije dva-tri dana su me grudi počele lagano boliti na dodir, spava mi se - al to je kod mene normalno, jer se rano ustajem i kasno liježem. Tu i tamo me nešto probode u jajnicima. Kičma me boli, ali i to mi je normalna stvar. Tako da sam sva zbunjena i ne radujem se prerano....ali nadu gajim! :)
Bokić curke,
Samo jedno kratko pitanje, da li je prerano napraviti test 2 dana prije očekivane menstruacije? :)
Muž i ja radimo na bebi pa sam relativno nova u testovima :D
Hvala curke :)
Može biti,a i ne mora..u slucaju negativnog rezultata ponovi na dan izostanka ocekivane menge
Ćao cure :)
Evo da vam i ja iznesem svoj problem :)
Ciklus mi je obično na 25 ili 26 dana, poslednja menstruacija je bila 2. marta, trebala sam dobiti 28.-og.
Medjutim kasni već 8 dana. Radila sam prvi test pet dana od očekivane menstruacije i bio je negativan. Radila sam još jedan juče na sedmi dan kašnjenja i opet negativan.
Danas sam uradila Beta Hcg iz krvi i dobiću rezultate posle 17h. Da li je neka od vas imala iskustvo da dva testa budu negativna a da je ipak bila trudna? Inače imam redovne menstruacije, uvek. Ubi me iščekivanje :(
Pozdrav svima.. oprostite ako sam fulala temu.
Ima li itko iskustva s mlijecnim iscjedkom iz dojke u sredini ciklusa. Menstruacija mi je prosla prije 10 dana, kasnila je dva dana al je dosla. Radila sam test na dan ocekivane, negativan. Nedugo nakon su me grudi pocele boljeti kao pred menstruaciju i na stisak mi izlazi-mlijeko 😱. Jos uvijek me bole na dodir i pomalo su zabrinjavajuce otekle. Prestala sam dojiti ima 3 god. Cisto sumnjam da ima ikakve veze s tim.
Pozdrav svima.. oprostite ako sam fulala temu.
Ima li itko iskustva s mlijecnim iscjedkom iz dojke u sredini ciklusa. Menstruacija mi je prosla prije 10 dana, kasnila je dva dana al je dosla. Radila sam test na dan ocekivane, negativan. Nedugo nakon su me grudi pocele boljeti kao pred menstruaciju i na stisak mi izlazi-mlijeko 😱. Jos uvijek me bole na dodir i pomalo su zabrinjavajuce otekle. Prestala sam dojiti ima 3 god. Cisto sumnjam da ima ikakve veze s tim.
Bas mlijeko ili prozirna tekućina?
Sortiraj odgovore
Najstariji