Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • catalinast
    25. Kolovoz 2018. 10:05

Aki

Blueismycolour pricekaj jos par dana, pa ponovi test. Mozda je bila kasnija ovulacija i je trudnoca, a mozda je i neki mali hormonalni poremecaj.

Catalinast najbolje kod ginekologa. Kasni ti vec dosta dugo. A neg test nakon 17dana kasnjenja, jako tesko da je trudnoca, ali opet sve je moguce.

I meni jos uvijek kasni (9dana) i dala sam si rok do nedjelje da tad tadim test, ako bude negativan zovem ginekologa.

Evo radila sam jos jedan test,negativan je...izgleda da imam neki problem,iduci tjedan idem u ginekologa..drzite mi fige da je samo od stresa

• Aki
    26. Kolovoz 2018. 13:41

I kod mene danas negativan. Ali mislim da sam imala dosta kasnu ovulaciju, u vrijeme kad sam trebala dobiti menstruaciju. Zbog toga cu se strpiti jos 1 tjedan i opet testirati.

Sad sam 43 dc ( nikad u zivotu mi nije kasnilo toliko). A mislim da je ovulacija bila 32 dc.

• pepipepili_zege28
    26. Kolovoz 2018. 20:51

Drage curke, evo i mene kod vas na forumu :) nova sam kao sto se da za primjetiti a razlog mog dolaska je kasnjenje menge 9 dana, 2 testa vec negativna...Iskreno,ne znam koji je razlog kasnjenja, nikad mi nije toliko kasnila 😶. Na testu se vidiii jakooo slabo plusic, a ja si sve mislim da sam si umislila, ima netko sa slicnim iskustvom? hvalaaa :)

• pepipepili_zege28
    26. Kolovoz 2018. 20:54

zaboravih napisat da vec 2 tjedna mislim da cu dobiti a leda su mi na trenutke "oduzeta" 😅😅

• Aki
    26. Kolovoz 2018. 22:29

pepipepili_zege28

Drage curke, evo i mene kod vas na forumu :) nova sam kao sto se da za primjetiti a razlog mog dolaska je kasnjenje menge 9 dana, 2 testa vec negativna…Iskreno,ne znam koji je razlog kasnjenja, nikad mi nije toliko kasnila 😶. Na testu se vidiii jakooo slabo plusic, a ja si sve mislim da sam si umislila, ima netko sa slicnim iskustvom? hvalaaa :)

Svaki plus je plus, makar blijedi plus. Cestitam! 🤗💕 Mozes ponoviti test za dva dana opet ako zelis snaznije boje plusic 😁

• pepipepili_zege28
    26. Kolovoz 2018. 22:47

Aki

pepipepili_zege28

Drage curke, evo i mene kod vas na forumu :) nova sam kao sto se da za primjetiti a razlog mog dolaska je kasnjenje menge 9 dana, 2 testa vec negativna…Iskreno,ne znam koji je razlog kasnjenja, nikad mi nije toliko kasnila 😶. Na testu se vidiii jakooo slabo plusic, a ja si sve mislim da sam si umislila, ima netko sa slicnim iskustvom? hvalaaa :)

Svaki plus je plus, makar blijedi plus. Cestitam! 🤗💕 Mozes ponoviti test za dva dana opet ako zelis snaznije boje plusic 😁

hahahah hvala ti Aki, svakako ponovim za 2 dana pa javim :) :)

• Aki
    29. Kolovoz 2018. 08:11

Ja procurila maloprije 46 dc 😞

• mince22
    17. Rujan 2018. 10:15

Eej žene😄,nova sam ovde pa tako da imam par pitanja 😄
    Inače imam neredovnu mengu,nekad mi kasni jedan mjesec nekad sva 🙄(sve zavisi ne znam od cega),prije neki 3-4mj sam pocela biti aktivna u sexu😂,jako pazimo da ne dodje do nezeljenje trudnoce,prije par sedmica kad sam trebala dobiti mengu uradila sam tesr bio je negativan i nakon par dana sam otisla kod ginekologa pregledao me je sve,sve je uredu. Samo mi je dao da pije tablete al kad dobijem. Al od kako sam otisla njemu meni nikako tetkica da se pojavi😏😏😏.  Ne znam sta da radim,a neko vrijeme me vec boli stomak kao pred menst. Simptome trudnoce nemam nikakve...

• lajla
    27. Rujan 2018. 18:24

Pozdrav svim curama, ženama, mamicama 
    Ovako menga mi kasni 9 dana, u zadnjih pola godine redovne u dan menstruacije (da napomenem odnose imamo bez zaštite, ali zbog posla ne potrefimo bas u plodnim danima odnosno i ne pratimo ih) još da napomenem bila kod ginekologa prije 2 mjeseca radila Papa test kaže sve uredu zdrava kao dren samo imam uzak grlić pa ne smijem ustajati odmah poslije odnosa jer iscuri
    Eh sad radila danas test na nekoj trakici i negativan, isto tako i neki digitalni i on negativan 
    Šta mislite šta je neko slično iskustvo nešto 

• Andeo26
    27. Rujan 2018. 20:22

Pozz drage zenice. Menga mi kasni dva dana i radila sam dva testa,oba negativna. S tim da nisam radila ujutro nego jedan jucer popodne,a jedan sad navece.. inace mi je uvijek tocna na 30 dana.. mislite da je mozda rano i da je problem sto nije jutarnji urin? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.