Pozdrav zene ☺️, M mi kasni vec 4 dana, inace mi ciklusi traju 27-29 dana, dakle redoviti su..nakon dana kasnjenja napravila sam test koji je pokazao negativno, nije bilo s prvim urinom vec kasno navecer..malo me bole jajnici i ledja i strasno sam razdražljiva, da li je moguce da sam trudna i da je test bio lažno negativan ?
Daaja93
daaja93, moguće je da je test bio lažno negativan. ponovi test ili izvadi betu.
daaja93, moguće je da je test bio lažno negativan. ponovi test ili izvadi betu.
Sutra cu s prvim urinom ponoviti test, nadam se plusicu ☺️
Daaja93
s obzirom da ti kasni već 4 dana, test bi trebao pokazati + s bilo kojim urinom. no, za svaki slučaj napravi s prvim jutarnjim, ako imaš neki manje osjetljiv test na trudnoću.
sretno :)
Evo i mene.
M kasni vec 6 dana. Ciklusi su mi prosjek na 29-30 dana.
Samo mi je jednom u zivotu ovako dugo kasnila i to je bilo sad nedavno prvi ciklus nakon HSG-a, koji sam radila sredinom travnja.
Ocekivala sam M u nedjelju/ponedjeljak (29-30 DC), medutim nista, malo menstrualne boli.
32 DC pojavio mi se obilni bijeli iscjedak uz malo menstrualne boli koja nije konstantna i nastavila se do danas
33 DC jakooo malo svjetlooo rozi iscjedak (par kapi tijekom cijelog dana), radila test-negativan, mala bol,
34 DC isto me pratio svjetlo rozi iscjedak, i negdje kasno navecer 1 kap krvi, mala bol,
35 DC nista, mala m bol,
36 DC (danas) nista....test na jutarnju (danas) negativan
Ovaj ciklus sam imala 2 odnosa; 8 DC & 29 DC.
Da sam zatrudnila zbog odnosa 8 DC, poprilicno sam sigurna da bih dosada imala pozitivan test. Koje su sanse da sam zatrudnijela odnosom 29 DC, dan-dva prije ocekivane M, pa je zato prerano za pozitivan test?
Aki jakoooo su male šanse al zapravo postoje, znam i da su cure zatrudnile tokom menstruacije sve ovisi kakve su ovulacije. Iako je to jako rijetko.
💙Bartol💙
Hvala na odgovoru. Imam malu menstrualnu bol na mahove, ne cijelo vrijeme i dobila sam danas onaj suncani iscjedak. Vrijeme ce pokazati. Ako ne dobijem, strpiti cu se bar jos tjedan dana do sljed testiranja.
Drage moje,
nova sam ovdje na ovoj stranici, ali čitajući sve vaše komentare morala sam se prijaviti. Kao i većina žena u nalazim se u onoj fazi kada ne znam što napraviti… prije skoro godine dana mi je dijagnosticiran kronični gastritis te moram paziti na prehranu i do prije 5 mjeseci sam koristila tablete, ali nakon toga mi je rečeno da ćemo s njima stati.
Naime, 23.07. sam dobila zadnju M. Nova je trebala stići ovu subotu, tj. 18.08., ali dotična nije stigla. Imali smo odnose za vrijeme te menstruacije dakle 27.7. i 28.7., te nakon menstruacije 29.7., 10.08. i 11.08. U međuvremenu sam dobila isjedak i počelo me svrbiti te sam na preporuku ginekologice kupila canesten 3 tablete i to sam iskoristila. Nakon toga sam imala nekakav čudan bijeli isjedak koji u životu nisam imala, pa sam povezala da je to sigurno od tableta. Svrbež se smirio i sve je bilo ok. Danas je 22.08. međutim moje M još nema. Još mi je sve čudno, jer mi M uvijek dolazi na vrijeme. Sad je nema 4 dana. Naduta sam, da prostite na izrazu prdim stalno, cice su me bolile sve do jučer, sad me ne bole. Naizgled izgledaju malo veće, ali ne znam jesam li dovoljno objektivna trenutno to procijeniti. S obzirom na spomenuti gastritis, ne znam je li od njega, ali stalno mi je muka i ide mi na povraćanje, ali ne povraćam. Trenutno me kao malo probada u donjem dijelu, ali ništa strašno. Napravila sam test za trudnoću prima test, ali je ispao negativan. Ne znam je li lažno negativan, tj. je li postoji takva mogućnost? Imate li nekakvu preporuku, da možda uzmem drugi test pa napravim ili? Do liječnika mogu tek početkom 9.mj. a dotle ću se pojest haha hvala puno svima koji su imali živaca pročitati post do kraja :*
I da… strašno sam nervozna i otresita prema svima… i ne mogu to kontrolirati…
Bok svima,evo odlucila sam vas pitati za savjet.Naime imam 19 godina i zadnjih godinu dana su mi se menstruacije poremetile,ali ne toliko drasticno kao zadnjih 5 mjeseci.Naime proslu menstruaciju sam dobila nakon skoro 2 mjeseca i to pomocu tableta koje mi je ginekolog dao,ince mi traje tjedan dana,tada mi je trajala 2.
Sad mi menstruacija kasni 27 dana,prije 10ak dana sam radila test bio je negativa.Ja puno manje jedem,smrdi mi hrana,stalno sam umorna,uzasno mi smeta spavat na stomaku,imam glavobolje i meku stolicu.
Imala sam situaciju prije 15ak dana, 4 dana sam imala neki rozi iscjedak,sto je za mene cudno,jer inace prije menstruacije imam prozirni,tada sam zadnji put imala odnos, i na "momku" je ostalo malo krvi,za sta san ja mislila da je menga,to je trajalo sat vremena i to je to.
Neznam sta da radim,narucena sam u ginekologa u ponedjeljak,ali kako smo ja i momak prikinili nakon vise od 2ipo godine veze ja sam bila pod ogromnim stresom i neznan jel moguce da bas sve te simptome imam radi toga? Sta vi mislite?
Blueismycolour pricekaj jos par dana, pa ponovi test. Mozda je bila kasnija ovulacija i je trudnoca, a mozda je i neki mali hormonalni poremecaj.
Catalinast najbolje kod ginekologa. Kasni ti vec dosta dugo. A neg test nakon 17dana kasnjenja, jako tesko da je trudnoca, ali opet sve je moguce.
I meni jos uvijek kasni (9dana) i dala sam si rok do nedjelje da tad tadim test, ako bude negativan zovem ginekologa.
Sortiraj odgovore
Najstariji