Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sandra__
    29. Siječanj 2025. 09:06

Pozdrav da li je moguće da test pokaže negativan rezultat nakon 15 dana kašnjenja? Kod ginekologa imam zakazano za par dana ali me ubi neizvjesnost. Uradila sam već 3 testa i negativno a ciklusa nema.😏

• Shoko
    29. Siječanj 2025. 09:24

sandra__

Pozdrav da li je moguće da test pokaže negativan rezultat nakon 15 dana kašnjenja? Kod ginekologa imam zakazano za par dana ali me ubi neizvjesnost. Uradila sam već 3 testa i negativno a ciklusa nema.😏

Tesko. Puno je to dana kasnjenja. ako vam je dugo cekati jos koji dan do pregleda mozete otici vaditi beta HCG to ce vam sigurno reci je li trudnocna ili ne. 

2021 💙

• Senka
    07. Svibanj 2025. 01:36

Kod mene kasnila menstruacija 45 dana zadnja bila 11 aprila drugu mašila treca nekq bila 25 tog marta nesto malo obilnija vodensata vise i kratkotrajna nista posebno medjutim svi negativni narqvno testovi kao i uvjek e sad i dalje stomak raste kao da sam u 3 mjesecu trudnoce

• masa1234
    [UREĐENO] 28. Siječanj 2026. 07:12

Bok cure
    M mi kasni evo sad je već 7.dan. Nije ni nikada kasnila toliko,max.2-3 dana. Napravila sam test, ali test je bio negativan. Prošle godine sam imala biokemijsku i od tada pokušavamo zatrudnjeti ali ništa. Išla sam na pretrage i sve je u redu. Jel netko imao slično iskustvo ili ga ima? Ne znam kaj da napravim vise. 

Mango.
    27. Siječanj 2026. 20:23

A sto znaci sve pretrage? Sto ste svd uradili? Dug je to period i trebali ste imati opsezne pretrage.

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

masa1234
    27. Siječanj 2026. 22:28

Štitnjača, spolni hormoni…

Mango.
    [UREĐENO] 28. Siječanj 2026. 07:13

Trebali bi uraditi folikulometrije koji mjesec tj uzv pracenje ovulacije i ciljani odnosi, partner spermiogram. 
    Vi prohodnost jajovoda, kompletnu hormonsku sliku  uz klasicno sto ste vec vadili(rezerva jajnih stanica, progesteron 7.dan od ovulacije, prolaktin, shbg)
    Vitamin D, feritin.
    Cervikalni brisevi na bakterije i papa test.
    Evo to mi je prvo samo palo na pamet, a ginekolog ce vam vjv preporuciti jos dalje obradu ako vec godinu pokusavate. 

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI