Pozdrav svima.. oprostite ako sam fulala temu.
Ima li itko iskustva s mlijecnim iscjedkom iz dojke u sredini ciklusa. Menstruacija mi je prosla prije 10 dana, kasnila je dva dana al je dosla. Radila sam test na dan ocekivane, negativan. Nedugo nakon su me grudi pocele boljeti kao pred menstruaciju i na stisak mi izlazi-mlijeko 😱. Jos uvijek me bole na dodir i pomalo su zabrinjavajuce otekle. Prestala sam dojiti ima 3 god. Cisto sumnjam da ima ikakve veze s tim.
Bas mlijeko ili prozirna tekućina?
Na desnoj bas gusta bijela tekucina, na lijevoj vise prozirna
I da dodam da kod svog ginica necu probala se prebaciti a ni jedan u brodu ne prima nove pacijente tako da sam malo u banani
Pretpostavljam da si iz Slavonskog Broda,kod kojeg si ginekologa? Mozes ici u tim bez nositelja,tamo ti bude i filomena tolic,inace predivna doktorica ☺
I da dodam da kod svog ginica necu probala se prebaciti a ni jedan u brodu ne prima nove pacijente tako da sam malo u banani
Pretpostavljam da si iz Slavonskog Broda,kod kojeg si ginekologa? Mozes ici u tim bez nositelja,tamo ti bude i filomena tolic,inace predivna doktorica ☺
Hello
Hvala ti na savjetu... Pošto dr. Speranda gubi sve pacijente ostali nensmiju kao primati njegove
Alk Nakon sto je sestra u timu cula moju cijelu priču prebacila me je... Otisla sam na pregled i bio mi je dr.vlajnic i dao mi duphastone od kojih sam hvala bogu dobila. Isla jucer na uzv i cista je pukla...
Sad muz treba obaviti svoje pa idemo zajedno kod dr. Jandrica.... Mozda se napokon i meni se sreca nasmijesi
Zdravoo zenee, nova sam i trebam pomoc. Oko godinu smo u braku i ovaj mjesec smo prvi put imali nezasticen odnos. Inace su mi neredovne M od prvog dana, ali posljednja tri mjeseca tacno u dan je dolazila, zadnja M bila je 7.3. A nezasticeni odnosi 19.3. 21.3. 23.3 i 25.3. I trenutno mi kasni 14 dana radila test 10.4. I 17.4. Oba negativna. Nemam neke simptome osim da mi se uzasno manta,glavobolja po citav dan,mucnine bez povracanja,blagi bolovi u stomaku.. da li je moguce da je test bio negativan a da sam trudna?! Oprostite na dugom postu 😘
Daan ženeee...ovako..nakon (prije 2 god) vanmaternične i odstranjivanja jajivoda i prošle godine dpontanog pobačaja doktor u Ogulinu mi je rekao da imam nepropustan jajovod i da moram na potpomognutu oplodnju. Još dragi mora napraviti spermiograf i ja još hedan nalaz i šalje nas u Samobor u polikliniku Škvorc.
Ali...u međuvremenu mi se nismo pazili niti gubili nadu tako da meni sada M kasni 7.dan. Jutros radila test i on negativan... Sad si mislim ponoviti ga za koliko?? Tjedan dana?
I zanima me migu li bez uputnice ići u bolnicu vaditi betu?
Hvalaaa ♡♡♡♡♡
Daan ženeee…ovako..nakon (prije 2 god) vanmaternične i odstranjivanja jajivoda i prošle godine dpontanog pobačaja doktor u Ogulinu mi je rekao da imam nepropustan jajovod i da moram na potpomognutu oplodnju. Još dragi mora napraviti spermiograf i ja još hedan nalaz i šalje nas u Samobor u polikliniku Škvorc.
Ali…u međuvremenu mi se nismo pazili niti gubili nadu tako da meni sada M kasni 7.dan. Jutros radila test i on negativan… Sad si mislim ponoviti ga za koliko?? Tjedan dana?
I zanima me migu li bez uputnice ići u bolnicu vaditi betu?
Hvalaaa ♡♡♡♡♡
Koliko ja znam bez uputnice nista, mozes eventualno privatno ju izvadit i znam da tu u zagrebu privatno variraju cijene od 100-200kn za betu, ovisi kako gdje...
Sta se tice mojih iskustava s testovima, imam neredovite i cesto mi kasni, svaki put kad je bilo negativno tako je i ostalo, prvi put kad nam se pokazao plusic on se pokazao nakon sto je tri dana kasnila i to se pokazao iste sekunde cim sam se popiskila na stapic, veliki debeli plus i prije nego sto sam ga uspjela odlozit sa strane da pricekam minutu dok ne odradi svoje.
No u svakom slucaju, sve je to individualno, probaj se strpit i pricekat par dana pomovit test, ja bi nakon tri dana ga napravila, ako jesi trudna trebao bi ispast plusic makar lagani, ili privatno otic betu provjerit....
U svakom slucaju drzim fige i sretno :)
u 12. mj (to je bio prvi mj kad nismo pazili) mi je menga kasnila 6 dana i čak sam si ubrijala neke simptome trudnoće. napravila sam test 5. dan kašnjenja i odmah je bio negativan.
sada, kad sam stvarno ostala trudna, je iste sekunde test pokazao debeli plus. nisam imala osjećaj ovaj mj da sam trudna, pa sam test pravila tek 6. dan kašnjenja menge.
čitala sam na netu da test može biti lažno negativan, ali mislim da se u većini slučajeva ipak ne radi o trudnoći.
u 12. mj (to je bio prvi mj kad nismo pazili) mi je menga kasnila 6 dana i čak sam si ubrijala neke simptome trudnoće. napravila sam test 5. dan kašnjenja i odmah je bio negativan.
sada, kad sam stvarno ostala trudna, je iste sekunde test pokazao debeli plus. nisam imala osjećaj ovaj mj da sam trudna, pa sam test pravila tek 6. dan kašnjenja menge.
čitala sam na netu da test može biti lažno negativan, ali mislim da se u većini slučajeva ipak ne radi o trudnoći.
Takva su i moja iskustva. Mi smo godinu dana pokusavali, nismo se pazili svaki mjesec mi je kasnila i svaki mjesec sam trcala po testove, dva tri komada, slusala sam svoje tijelo trazla simptome.. uvijek je bio negativan... i onda kad smo odlucili da cemo pauzirat i stat malo, nismo ocekivali nismo se nadali. Nisam se ni osjecala trudno nit sam imala ikakve simptome. Dan prije nego sam kupila test kupila sam tromjesecnu zalihu ulozaka jer sam mislila kak cu dobit svaki cas... sljedece jutro sam shvatila da mi kasni tri dana, jos uvijek sam bila uvjerena da cu dobit... na poslu me kolegica uvjeravala da sam trudna, pa sam iz puke radoznalosti kupila test koji je momentalno bio pozitivan... veliki debeli plus...
haha tako i ja. sjećam se još da mi je menga trebala doć na Uskrs. došla sam doma poslije posla umorna i nije mi se dalo po tampone, ali sam ipak otišla jer kao dućani neće raditi na Uskrs. ni na kraj pameti mi nije bilo da sam trudna :D
Tak to na kraju uvijek i bude izgleda, kad se najmanje nadamo ! :D
A tamponi i ulosci se nebudu pokvarili, u ladicu s njima i spremne smo za jednog dana kad ce nam ponovo trebat ! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji