Pozdrav svima,nova sam ovdje i trazim pomoc.
Menga mi kasni 9 dana, napravila sam dva testa tri dana prije nego sam trebala dobit i testovi su bili pozitivni, sreci nema kraja jer smo radili na bebi. E sad problem je sta ja imam samo bolne grudi i bolove kao da cu dobit, stalno idem na wc jer mislim da cu prokrvarit i tako vec 9 dana i ne osjecam se trudno. Dali je moguce da sam test prerano napravila? I dali moze bit lazno pozitivan test?
Pozdrav svima,nova sam ovdje i trazim pomoc.
Menga mi kasni 9 dana, napravila sam dva testa tri dana prije nego sam trebala dobit i testovi su bili pozitivni, sreci nema kraja jer smo radili na bebi. E sad problem je sta ja imam samo bolne grudi i bolove kao da cu dobit, stalno idem na wc jer mislim da cu prokrvarit i tako vec 9 dana i ne osjecam se trudno. Dali je moguce da sam test prerano napravila? I dali moze bit lazno pozitivan test?
Bolne grudi i bol,osjecaj kao da ces dobit su simptomi trudnoće koji ce te pratit,mene osobno su do kraja prvog tromjesečja..nema straha ni mjesta panici uz te bolove jer tijelo se pocinje pripremat
bolovi kakve opisuješ su normalni za početak trudnoće. tako je i meni bilo ☺️
Hvala Vam puno na odgovorima, sad mi je malo lakse. Sutra idem na pregled i nadam se da ce mi potvrdit trudnocu
Cure samo da vam javim, trudna sam 7tjedana i srceko nam kuca
Čestitaaaam i sretno dalje☺ da ti bude uredna,skolska trudnoća do kraja
Jeli moguce biti trudan, ako mi kasni 4 dana( ako cemo gledati moj najduzi ciklus 31-33d). Nemam NIKAKVE simptome nicega, niti pms niti trudnoce. Osjecam se kao kad mi je menga tek zavrsila ( imam samo svaki dr dan malu tupu bol koja kratko traje i prestane). Test raden na 1 dan kasnjena- negativan.
Radit cu hcg u ponedjeljak, ali dok cekam ponedjeljak cisto pitam da vidim ako je itko bio trudan bez ikakvih simptoma 🙈?
Pozdrav, meni se dogodilo da nisam imala nikakve simptome, test bio pozitivan tek 6 dan kasnjenja. Pa ako je ovulacija bila kasno mozda jos nemas dosta hcg u urinu da se ocita. Sretno.
Jeli moguce biti trudan, ako mi kasni 4 dana( ako cemo gledati moj najduzi ciklus 31-33d). Nemam NIKAKVE simptome nicega, niti pms niti trudnoce. Osjecam se kao kad mi je menga tek zavrsila ( imam samo svaki dr dan malu tupu bol koja kratko traje i prestane). Test raden na 1 dan kasnjena- negativan.
Radit cu hcg u ponedjeljak, ali dok cekam ponedjeljak cisto pitam da vidim ako je itko bio trudan bez ikakvih simptoma 🙈?
Ja isto nisam nisam imala nikakvih simptoma i točno po tome sam i znala da sam trudna. Obično imam svakakve simptome prije nego trebam dobiti, od grčeva do bolova u leđima, živčanosti i promjena raspoloženja itd.
Ciklusi su mi 25 dana, napravila sam test točno na 25dc i odmah je pokazao plus.
Simptomi trudnoće su mi krenuli tek par dana kasnije.
Luka ❤
Cure, nisam mogla cekati pa sam kupila novi test. (Vjestice jos uvijek nema, niti imam ikakav osjecaj da cu dobiti). Napravit cu ga sutra-prekosutra. Iako mislim da ce biti negativan, vec sam navikla 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji