Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mrvica02
    06. Svibanj 2018. 14:13

Pozdrav svima,nova sam ovdje i trazim pomoc.
    Menga mi kasni 9 dana, napravila sam dva testa tri dana prije nego sam trebala dobit i testovi su bili pozitivni, sreci nema kraja jer smo radili na bebi. E sad problem je sta ja imam samo bolne grudi i bolove kao da cu dobit, stalno idem na wc jer mislim da cu prokrvarit i tako vec 9 dana i ne osjecam se trudno. Dali je moguce da sam test prerano napravila? I dali moze bit lazno pozitivan test? 

Mya
    06. Svibanj 2018. 14:18

mrvica02

Pozdrav svima,nova sam ovdje i trazim pomoc.
    Menga mi kasni 9 dana, napravila sam dva testa tri dana prije nego sam trebala dobit i testovi su bili pozitivni, sreci nema kraja jer smo radili na bebi. E sad problem je sta ja imam samo bolne grudi i bolove kao da cu dobit, stalno idem na wc jer mislim da cu prokrvarit i tako vec 9 dana i ne osjecam se trudno. Dali je moguce da sam test prerano napravila? I dali moze bit lazno pozitivan test?

Bolne grudi i bol,osjecaj kao da ces dobit su simptomi trudnoće koji ce te pratit,mene osobno su do kraja prvog tromjesečja..nema straha ni mjesta panici uz te bolove jer tijelo se pocinje pripremat

barbiemama
    06. Svibanj 2018. 14:19

bolovi kakve opisuješ su normalni za početak trudnoće. tako je i meni bilo ☺️

• mrvica02
    06. Svibanj 2018. 14:29

Hvala Vam puno na odgovorima, sad mi je malo lakse. Sutra idem na pregled i nadam se da ce mi potvrdit trudnocu 

• mrvica02
    07. Svibanj 2018. 20:03

Cure samo da vam javim, trudna sam 7tjedana i srceko nam kuca 

Mya
    07. Svibanj 2018. 20:16

mrvica02

Cure samo da vam javim, trudna sam 7tjedana i srceko nam kuca

Čestitaaaam i sretno dalje☺ da ti bude uredna,skolska trudnoća do kraja

• Aki
    11. Svibanj 2018. 08:41

Jeli moguce biti trudan, ako mi kasni 4 dana( ako cemo gledati moj najduzi ciklus 31-33d). Nemam NIKAKVE simptome nicega, niti pms niti trudnoce. Osjecam se kao kad mi je menga tek zavrsila ( imam samo svaki dr dan malu tupu bol koja kratko traje i prestane). Test raden na 1 dan kasnjena- negativan. 
    Radit cu hcg u ponedjeljak, ali dok cekam ponedjeljak cisto pitam da vidim ako je itko bio trudan bez ikakvih simptoma 🙈?

Grizli
    11. Svibanj 2018. 09:54

Pozdrav, meni se dogodilo da nisam imala nikakve simptome, test bio pozitivan tek 6 dan kasnjenja. Pa ako je ovulacija bila kasno mozda jos nemas dosta hcg u urinu da se ocita. Sretno.

AllieH
    11. Svibanj 2018. 13:32

Aki

Jeli moguce biti trudan, ako mi kasni 4 dana( ako cemo gledati moj najduzi ciklus 31-33d). Nemam NIKAKVE simptome nicega, niti pms niti trudnoce. Osjecam se kao kad mi je menga tek zavrsila ( imam samo svaki dr dan malu tupu bol koja kratko traje i prestane). Test raden na 1 dan kasnjena- negativan.
    Radit cu hcg u ponedjeljak, ali dok cekam ponedjeljak cisto pitam da vidim ako je itko bio trudan bez ikakvih simptoma 🙈?

Ja isto nisam nisam imala nikakvih simptoma i točno po tome sam i znala da sam trudna. Obično imam svakakve simptome prije nego trebam dobiti, od grčeva do bolova u leđima, živčanosti i promjena raspoloženja itd. 
    Ciklusi su mi 25 dana, napravila sam test točno na 25dc i odmah je pokazao plus. 

Simptomi trudnoće su mi krenuli tek par dana kasnije.  

Luka ❤

• Aki
    11. Svibanj 2018. 14:44

Cure, nisam mogla cekati pa sam kupila novi test. (Vjestice jos uvijek nema, niti imam ikakav osjecaj da cu dobiti). Napravit cu ga sutra-prekosutra. Iako mislim da ce biti negativan, vec sam navikla 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.