Pozz drage zenice. Menga mi kasni dva dana i radila sam dva testa,oba negativna. S tim da nisam radila ujutro nego jedan jucer popodne,a jedan sad navece.. inace mi je uvijek tocna na 30 dana.. mislite da je mozda rano i da je problem sto nije jutarnji urin?
Pozz draga, mislim da bi ti test bez obzira na doba dana s obzirom na to da ti kasni pokazao trudnocu odnosno mislim da nije problem u tome. Danas su ti testovi dosta osjetljivi bez obzira na doba dana. Ali ako ces biti mirna kupi jos jedan pa na prvi jutarnji urin napravi 😊
Cao.... Ja sam ima ciklus.1...avgust..I 28..avgust..septembar.25 trajale mi dva dana i 3 dan sam pravila test bijo negativan dal da ga ponovim il
Cao…. Ja sam ima ciklus.1…avgust..I 28..avgust..dobila septembar.25 trajale mi dva dana i 3 dan sam pravila test bijo negativan dal da ga ponovim il
Pozz drage zenice. Menga mi kasni dva dana i radila sam dva testa,oba negativna. S tim da nisam radila ujutro nego jedan jucer popodne,a jedan sad navece.. inace mi je uvijek tocna na 30 dana.. mislite da je mozda rano i da je problem sto nije jutarnji urin?
Moguće je da je još rano, imamo isti problem 😊 Nadajmo se ➕
Nadam se.. sretni nam ❤🙏
Nadam se.. sretni nam ❤🙏
aBd da bude onako kako želimo ♥️
Javljaj sve novosti 💗
Nadam se.. sretni nam ❤🙏
aBd da bude onako kako želimo ♥️
Javljaj sve novosti 💗
Hocu naravno,i ti također.. danas je treci dan kako kasni.. vidjecemo ❤
Cure moje, žene, kraljice
Kasni već 10 dana test radila jučer negativan
Eh imam katastrofa bolna ledja, bradavice na dodir bole, bijeli iscjedak bez mirisa ikakvog ( tako pretpostavljam da nije bakterijski jer oni imaju neugodan miris) raspoloženje do danas ok ali od večeras slaba samo bi plakala, pa plačem, pa šutim kao luda
Potreba za hranom luda napravim da jedem ne jede mi se, lubenicu obožavam a Eno u frižideru stoji beba mogu ni pomisliti da je jedem
Šta je žene moje sa mnom
Cure moje, žene, kraljice
Kasni već 10 dana test radila jučer negativan
Eh imam katastrofa bolna ledja, bradavice na dodir bole, bijeli iscjedak bez mirisa ikakvog ( tako pretpostavljam da nije bakterijski jer oni imaju neugodan miris) raspoloženje do danas ok ali od večeras slaba samo bi plakala, pa plačem, pa šutim kao luda
Potreba za hranom luda napravim da jedem ne jede mi se, lubenicu obožavam a Eno u frižideru stoji beba mogu ni pomisliti da je jedem
Šta je žene moje sa mnom
Meni danas evo 4 dan,necu jos test raditi.. a neznam sta bi ti rekla.. Ja sam radila odmaj drugi dan pa bio negativan ali popodne.. Citala sam da nekim zenama moze pokazati lazno negativan.. pricekaj jos 5 dana pa napravi.. Ako i dalje bude negativan a ne dobijes pravac ginekologu. Tako cu i ja..Jeste radili da bebici,jesi bas pratila ovulaciju?
Meni stigla 👹 Nastavit ćemo pa doći će i nas bebač 😍
Vama od srca želim plusić ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji