Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    27. Rujan 2018. 21:21

Andeo26

Pozz drage zenice. Menga mi kasni dva dana i radila sam dva testa,oba negativna. S tim da nisam radila ujutro nego jedan jucer popodne,a jedan sad navece.. inace mi je uvijek tocna na 30 dana.. mislite da je mozda rano i da je problem sto nije jutarnji urin?

Pozz draga, mislim da bi ti test bez obzira na doba dana s obzirom na to da ti kasni pokazao trudnocu odnosno mislim da nije problem u tome. Danas su ti testovi dosta osjetljivi bez obzira na doba dana. Ali ako ces biti mirna kupi jos jedan pa na prvi jutarnji urin napravi 😊

• marjan.spasic5477
    28. Rujan 2018. 09:36

Cao.... Ja sam ima ciklus.1...avgust..I 28..avgust..septembar.25 trajale mi dva dana i 3 dan sam pravila test bijo negativan dal da ga ponovim il

• marjan.spasic5477
    28. Rujan 2018. 09:44

marjan.spasic5477

Cao…. Ja sam ima ciklus.1…avgust..I 28..avgust..dobila septembar.25 trajale mi dva dana i 3 dan sam pravila test bijo negativan dal da ga ponovim il

• lajla
    28. Rujan 2018. 10:20

Andeo26

Pozz drage zenice. Menga mi kasni dva dana i radila sam dva testa,oba negativna. S tim da nisam radila ujutro nego jedan jucer popodne,a jedan sad navece.. inace mi je uvijek tocna na 30 dana.. mislite da je mozda rano i da je problem sto nije jutarnji urin?

Moguće je da je još rano, imamo isti problem 😊 Nadajmo se ➕

• Andeo26
    28. Rujan 2018. 13:53

lajla

Andeo26

Nadam se.. sretni nam ❤🙏

• lajla
    28. Rujan 2018. 14:26

Andeo26

lajla

Andeo26

Nadam se.. sretni nam ❤🙏

aBd da bude onako kako želimo ♥️
    Javljaj sve novosti 💗

• Andeo26
    28. Rujan 2018. 15:27

lajla

Andeo26

lajla

Andeo26

Nadam se.. sretni nam ❤🙏

aBd da bude onako kako želimo ♥️
    Javljaj sve novosti 💗

Hocu naravno,i ti također.. danas je treci dan kako kasni.. vidjecemo ❤

• lajla
    28. Rujan 2018. 23:32

Cure moje, žene, kraljice 
    Kasni već 10 dana test radila  jučer negativan 
    Eh imam katastrofa bolna ledja, bradavice na dodir bole, bijeli iscjedak bez mirisa ikakvog ( tako pretpostavljam da nije bakterijski jer oni imaju neugodan miris) raspoloženje do danas ok ali od večeras slaba samo bi plakala, pa plačem, pa šutim kao luda 
    Potreba za hranom luda napravim da jedem ne jede mi se, lubenicu obožavam a Eno u frižideru stoji beba mogu ni pomisliti da je jedem 
    Šta je žene moje sa mnom 

• Andeo26
    29. Rujan 2018. 08:29

lajla

Cure moje, žene, kraljice
    Kasni već 10 dana test radila jučer negativan
    Eh imam katastrofa bolna ledja, bradavice na dodir bole, bijeli iscjedak bez mirisa ikakvog ( tako pretpostavljam da nije bakterijski jer oni imaju neugodan miris) raspoloženje do danas ok ali od večeras slaba samo bi plakala, pa plačem, pa šutim kao luda
    Potreba za hranom luda napravim da jedem ne jede mi se, lubenicu obožavam a Eno u frižideru stoji beba mogu ni pomisliti da je jedem
    Šta je žene moje sa mnom

Meni danas evo 4 dan,necu jos test raditi.. a neznam sta bi ti rekla.. Ja sam radila odmaj drugi dan pa bio negativan ali popodne.. Citala sam da nekim zenama moze pokazati lazno negativan.. pricekaj jos 5 dana pa napravi.. Ako i dalje bude negativan a ne dobijes pravac ginekologu. Tako cu i ja..Jeste radili da bebici,jesi bas pratila ovulaciju?

• lajla
    29. Rujan 2018. 12:13

Meni stigla 👹 Nastavit ćemo pa doći će i nas bebač 😍
    Vama od srca želim plusić ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.