Evo da se javim, test maloprije je negativan. (Danas 36dc). Necu ni raditi betu, nemam nikakve simptome plus neg test mi je dovoljno.
Radila sam HSG ovaj ciklus (onaj jednostavni, bez zracenja), tako da je to ocito ucinilo nesto da mi poremeti ciklus.
😞
Cao svima, imam pitanje tj imam mnogo pitanja ali
Da li je moguće da sam trudna a jasno mi je pokazao test da nisam
Mnogo mi se vrti u glavi svaki dan sam sve umornija mučnina mi se javlja nekad ujutru nekad popodne nekad uvece česte glavobolje i promene raspoloženja kasni mi 15 dana po mojoj racunici a po aplikaciji dva dana
Nemam zasticene odnose sa momkom a Menstruacije su mi katastrofa uglavnom samo leti ne dobijam inače na svakih od 30-42 dana mi je ciklus
Uglavnom imam jako izrazene pms simptome ali sada imam osećaj kao da je drugačije pa da li da radim test jos jedan ili da cekam ili da idem kod ginekologa sori na romanu
Imam osećaj da sam umislila sve ali ipak da vas pitam ako je iko aktivan
Pa kako mi mozemo znati da li si trudna?!🤤
Uradi betu,to je najbolji pokazatelj.
To get the code: Tap and
Pozdrav. Ako dozvolite,moje iskustvo. Kasni mi M ,danas je vec peti dan. Uoci dobitka , prvog drugog dana simptomi identicni trudnoci: probadanje u materici, osecaj mucnine pred povracanje , nocima san skoro nikakav uz navale toplote. Kako mi se dosad ranije slicno desilo, samo kada je bila u pitanju trudnoca, pocela sam da se pribojavam da sam nezeljeno zatrudnela. Imam 40 i vec dvoje dece. Treceg dana kasnjenja uradila sam test, bio je negativan. No M i dalje nista ,simptomi doduse blazi ali stalno tu, danas sam posetila ginekologa. Pregled UZ pokazao je da nisam trudna i meni je zaista pao ogroman kamen sa srca ,agonija je konacno privedena srecnom kraju.Nista gore od neplanirane trudnoce, ipak je to veliko kako moralno i fizicko opterecenje pred kojim nikad ne zelim da se nadjem. Elem, stanje u kome se nalazim je nedovrsena ovulacija usled nedostatka hormona. Jajasce koje je trebalo, nije izaslo iz materice i ono je prouzrovalo kako samo kasnjenje, tako i sve te simptome. Dobila sam injekciju za pokretanje, trebalo bi do deset dana da ponovo dobijem M. Jos bih zelela da istaknem, da je u mojem slucaju test bio pouzdan , radi se o izuzetno osetljivom testu marke Livsane. Tako da , posle nekoliko dana konacno mogu da odahnem. Zelim svako dobro.
Leonel hvala ti na ovim informacijama,nekome ce sigurno biti od koristi.
Drago mi je da si zadovoljna ishodom 😊
To get the code: Tap and
Cao zene,djevojke. Imala sam do sad redovnu M. 31 dan. Vec 6 meseci pokusavamo da dobijemo bebu. Ovaj mesec kasni 12 dana. Radila sam 2 testa. Jedan posle 5 dana,drugi 10. Oba negativna. Imam mucnine,slabo spavam,temperatura. Tup bol povremeno,kako pred M grceve,ali nje nema. Nisam u mogucnosti da odem kod doktora,a privatne lab nema u ovom gradu. Da li je neko imao slicna iskustva? 😐
mislim da ti je do sada test trebao pokazati plus, da si zaista trudna. pričekaj još koji dan da ti menga dođe ili se nekako organiziraj i odi doktoru.
U prvoj trudnoci pokazao mi je posle par dana kasnjenja. I sad sam bila sigurna da sam trudna,dok test nije pokazao jednu crtu. Posle 3 dana kasnjenja,ujutru nakon mokrenja,primjetila sam svetlo crveno na papiru,i mislila sam da cu dobiti ali nista. To se ponovilo sledeceg jutra i to je to. Od M ni traga.
Inace je bas uredna,31 dan,traje 5 dana i bas je obilna,posebno prvi i drugi dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji