Draga moja čestitam ti.....blijeda ili jasna, crtica je crtica😊....ako zelis bit bas sigurna odi vadit krv dok ne posjetis ginekologa....al mislim da je to to....sretno 😊
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Rekle ste da javim e pa Evo javljam uradila Sam test I pojavile su se DVe crte SAMO sto mi je ova druga crtica sto pokazuje trudnocu svetlija od kontrolne linije tako da Sam zbunjena mada mi svi kazu cim postoji I druga da to oznacava trudnocu a boja varira od kolicine hcg u urinu tako da neznam recite mi same😃
Cestitam draga bas mi je dragooo! To je trudnoca cim se pokazala druga crtica! Nego je rana trudnoca pa je zato slaba ☺☺☺ zelim ti laku trudnocu i da sve bude u redu! ☺☺☺😘
Kakve su ti misli, takav ti je život! ☺
Hvala drage pa da ja mislim da je to to nekako se I tako osecem imam Taj neki instikt.
Malenaaaa 93 cula Sam to kada je crtica svetlija da je rec o jako ranoj trudnoci. Tako da hvala vam jos jednom drage.
Rekle ste da javim e pa Evo javljam uradila Sam test I pojavile su se DVe crte SAMO sto mi je ova druga crtica sto pokazuje trudnocu svetlija od kontrolne linije tako da Sam zbunjena mada mi svi kazu cim postoji I druga da to oznacava trudnocu a boja varira od kolicine hcg u urinu tako da neznam recite mi same😃
I meni je kad sam prvi test napravila ta druga crta bila slabija Čestitam
Ćao žene moje drage.. Uh, ovako... Ciklusi su mi inače bili na 28 dana, ali od decembra je krenulo 18.12 pa 11.01, zatim 7.2 i 3.3. Inače su mi pms simptomi jako izraženi.. 7 dana pre ciklusa imam jaaaakobolne grudi, braonkast sekret i bolove u stomaku, a danas samo malo bolova u stomaku, pojačan beličasti sekret i grudi ni malo bolne. Ama baš ništa, a već bi trebalo da se zahuktava. Pošto jako želim bebu, uradila sam test i negativan je :( Kakvo je vaše mišljenje?
Pozz drage mame i trudnice..nova sam ovdje i dobro bi mi doslo vase misljenje.naime 18.03 sam imala odnose sa zarucnikom i on je svrsio u mene.po mojoj racunici to je bio najplodniji dan i dan ovulacije...mengu bi trebala dobiti 31.03 ali sam nestrpljiva danas napravila 2 testa clearblue i gravidnost i minusi oboje!!🙁dali je moguce da je bilo prerano??i nisam radila na prvu jutarnju mokracu
5-6 dana nakon odnosa sam imala grceve,cijeli dan mi se povracalo i bila sam umorna.nakon toga manje vrtoglavice,slabija bol u lijevom donjem djelu trbuha,ponekad mi se ujutro povraca samo pri pomisli na kavu i cigaretu!i sam jos osjecam lagane grceve kao da ce doci menga i to dodatno obeshrabruje..dali po vasem misljenju ipak jos postoji sansa da sam trudna??😊po ovim nekim simptomima sam bila uvjerena da je to to ali sam se danas razocarala...🙁hvala vam unaprijed i oprostite na malo duzem postu😉lijep pozdrav
Ljubika
Pozz drage mame i trudnice..nova sam ovdje i dobro bi mi doslo vase misljenje.naime 18.03 sam imala odnose sa zarucnikom i on je svrsio u mene.po mojoj racunici to je bio najplodniji dan i dan ovulacije…mengu bi trebala dobiti 31.03 ali sam nestrpljiva danas napravila 2 testa clearblue i gravidnost i minusi oboje!!🙁dali je moguce da je bilo prerano??i nisam radila na prvu jutarnju mokracu
5-6 dana nakon odnosa sam imala grceve,cijeli dan mi se povracalo i bila sam umorna.nakon toga manje vrtoglavice,slabija bol u lijevom donjem djelu trbuha,ponekad mi se ujutro povraca samo pri pomisli na kavu i cigaretu!i sam jos osjecam lagane grceve kao da ce doci menga i to dodatno obeshrabruje..dali po vasem misljenju ipak jos postoji sansa da sam trudna??😊po ovim nekim simptomima sam bila uvjerena da je to to ali sam se danas razocarala…🙁hvala vam unaprijed i oprostite na malo duzem postu😉lijep pozdrav
Draga rano je ,proslo je samo 10 dana od odnosa,pričekaj još koji dan.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Da svakako mislim pricekati ako ne dode onda ponoviti dan-dva nakon kasnjenja ako ce kasniti jer sve vise osjecam grceve kao da ce doci🙁🙁ima koja trudnica,mama da je njoj tako bilo pa opet nije dosla?
Ljubika
Ja sam bila uvjerena da cu dobiti menstruaciju i jos sam otisla kupiti uloske ujutro. Kako nisam dobila taj dan, navecer sam bezveze napravila test i odmah se pokazao +. Ali, simptomi trudnoce i pms-a su isti, tako da ne mozes nikada znati dok ne napravis test.
Da istina.radila sam jucer dva testa i oba negativna s tim da je proslo 10 dana od odnosa i nije bila prva jutarnje mokraca tako da sada cekam da vidim dal ce doci menga ako ne dode(daj Boze da nece)onda cu ponoviti😉
Ljubika
Sortiraj odgovore
Najstariji