Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bella1234
    19. Ožujak 2017. 13:11

Draga moja čestitam ti.....blijeda ili jasna, crtica je crtica😊....ako zelis bit bas sigurna odi vadit krv dok ne posjetis ginekologa....al mislim da je to to....sretno 😊

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

• malenaaaa93
    19. Ožujak 2017. 16:16

Joka23

Rekle ste da javim e pa Evo javljam uradila Sam test I pojavile su se DVe crte SAMO sto mi je ova druga crtica sto pokazuje trudnocu svetlija od kontrolne linije tako da Sam zbunjena mada mi svi kazu cim postoji I druga da to oznacava trudnocu a boja varira od kolicine hcg u urinu tako da neznam recite mi same😃

Cestitam draga bas mi je dragooo!  To je trudnoca cim se pokazala druga crtica! Nego je rana trudnoca pa je zato slaba  ☺☺☺ zelim ti laku trudnocu i da sve bude u redu! ☺☺☺😘

Kakve su ti misli, takav ti je život! ☺

• Joka23
    19. Ožujak 2017. 19:48

Hvala drage pa da ja mislim da je to to nekako se I tako osecem imam Taj neki instikt. 
    Malenaaaa 93 cula Sam to kada je crtica svetlija da je rec o jako ranoj trudnoci. Tako da hvala vam jos jednom drage. 

barbs
    23. Ožujak 2017. 13:53

Joka23

Rekle ste da javim e pa Evo javljam uradila Sam test I pojavile su se DVe crte SAMO sto mi je ova druga crtica sto pokazuje trudnocu svetlija od kontrolne linije tako da Sam zbunjena mada mi svi kazu cim postoji I druga da to oznacava trudnocu a boja varira od kolicine hcg u urinu tako da neznam recite mi same😃

I meni je kad sam prvi test napravila ta druga crta bila slabija   Čestitam 

• mala_mala
    28. Ožujak 2017. 15:23

Ćao žene moje drage.. Uh, ovako... Ciklusi su mi inače bili na 28 dana, ali od decembra je krenulo 18.12 pa 11.01, zatim 7.2 i 3.3. Inače su mi pms simptomi jako izraženi.. 7 dana pre ciklusa imam jaaaakobolne grudi, braonkast sekret i bolove u stomaku, a danas samo malo bolova u stomaku, pojačan beličasti sekret i grudi ni malo bolne. Ama baš ništa, a već bi trebalo da se zahuktava. Pošto jako želim bebu, uradila sam test i negativan je :( Kakvo je vaše mišljenje?

• Ljubika
    29. Ožujak 2017. 00:17

Pozz drage mame i trudnice..nova sam ovdje i dobro bi mi doslo vase misljenje.naime 18.03 sam imala odnose sa zarucnikom i on je svrsio u mene.po mojoj racunici to je bio najplodniji dan i dan ovulacije...mengu bi trebala dobiti 31.03 ali sam nestrpljiva danas napravila 2 testa clearblue i gravidnost i minusi oboje!!🙁dali je moguce da je bilo prerano??i nisam radila na prvu jutarnju mokracu
    5-6 dana nakon odnosa sam imala grceve,cijeli dan mi se povracalo i bila sam umorna.nakon toga manje vrtoglavice,slabija bol u lijevom donjem djelu trbuha,ponekad mi se ujutro povraca samo pri pomisli na kavu i cigaretu!i sam jos osjecam lagane grceve kao da ce doci menga i to dodatno obeshrabruje..dali po vasem misljenju ipak jos postoji sansa da sam trudna??😊po ovim nekim simptomima sam bila uvjerena da je to to ali sam se danas razocarala...🙁hvala vam unaprijed i oprostite na malo duzem postu😉lijep pozdrav

Ljubika

Beba
    29. Ožujak 2017. 08:17

Ljubika

Pozz drage mame i trudnice..nova sam ovdje i dobro bi mi doslo vase misljenje.naime 18.03 sam imala odnose sa zarucnikom i on je svrsio u mene.po mojoj racunici to je bio najplodniji dan i dan ovulacije…mengu bi trebala dobiti 31.03 ali sam nestrpljiva danas napravila 2 testa clearblue i gravidnost i minusi oboje!!🙁dali je moguce da je bilo prerano??i nisam radila na prvu jutarnju mokracu
    5-6 dana nakon odnosa sam imala grceve,cijeli dan mi se povracalo i bila sam umorna.nakon toga manje vrtoglavice,slabija bol u lijevom donjem djelu trbuha,ponekad mi se ujutro povraca samo pri pomisli na kavu i cigaretu!i sam jos osjecam lagane grceve kao da ce doci menga i to dodatno obeshrabruje..dali po vasem misljenju ipak jos postoji sansa da sam trudna??😊po ovim nekim simptomima sam bila uvjerena da je to to ali sam se danas razocarala…🙁hvala vam unaprijed i oprostite na malo duzem postu😉lijep pozdrav

Draga rano je ,proslo je samo 10 dana od odnosa,pričekaj još koji dan.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Ljubika
    29. Ožujak 2017. 09:47

Da svakako mislim pricekati ako ne dode onda ponoviti dan-dva nakon kasnjenja ako ce kasniti jer sve vise osjecam grceve kao da ce doci🙁🙁ima koja trudnica,mama da je njoj tako bilo pa opet nije dosla?

Ljubika

anna_bella
    29. Ožujak 2017. 10:12

Ja sam bila uvjerena da cu dobiti menstruaciju i jos sam otisla kupiti uloske ujutro. Kako nisam dobila taj dan, navecer sam bezveze napravila test i odmah se pokazao +. Ali, simptomi trudnoce i pms-a su isti, tako da ne mozes nikada znati dok ne napravis test. 

• Ljubika
    29. Ožujak 2017. 10:22

Da istina.radila sam jucer dva testa i oba negativna s tim da je proslo 10 dana od odnosa i nije bila prva jutarnje mokraca tako da sada cekam da vidim dal ce doci menga ako ne dode(daj Boze da nece)onda cu ponoviti😉

Ljubika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.