Bok, ako ima neko slicno iskustvo radimo na bebici… Menstruacija mi inace dolazi na 25 ili najdalje 28 dan.. zadnji je bia do 6.03 i treba mi je doci ili prekjucer,jucer ili danas .. najdalje. medutim jucer se pojavilo samo malo krvi pri brisanju full crvene i poslije mrvicu smedeg na ulosku uz cudne grceve danas nista nema krvi.. i neosicam vise da ga trebam dobiti a ove dane sam osicala .. imala sam odnos taman prije nekih 6-7 dana ali iza ovulacije(ako je skolski na pola ciklusa)i imala sam odnos 2 dana prije ovulacije, jel moguce da je ovo implatacijsko krvarenje bilo ? kad najranije mi test moze pokazati jeli trudnoca?
Bok, ako ima neko slicno iskustvo radimo na bebici… Menstruacija mi inace dolazi na 25 ili najdalje 28 dan.. zadnji je bia do 6.03 i treba mi je doci ili prekjucer,jucer ili danas .. najdalje. medutim jucer se pojavilo samo malo krvi pri brisanju full crvene i poslije mrvicu smedeg na ulosku uz cudne grceve danas nista nema krvi.. i neosicam vise da ga trebam dobiti a ove dane sam osicala .. imala sam odnos taman prije nekih 6-7 dana ali iza ovulacije(ako je skolski na pola ciklusa)i imala sam odnos 2 dana prije ovulacije, jel moguce da je ovo implatacijsko krvarenje bilo ? kad najranije mi test moze pokazati jeli trudnoca?
Moguce je da je implatacijsko krvarenje. Ima osjetljivijih testova koji mogu I manje kolicine HCG hormona uociti (clearblue). Meni je pozitivan test bio na dan kada sam trebala dobiti mjesecnicu. Iako su svi testovi dobri, clearblue mi je pokazao najdeblju crtu. Sretno!!
Oprostite koji clearblue test ste koristili?navodno ima vise vrsta svi hvale ovog skupljeg za oko 90 kuna a meni u ljekarni dala neki za 30 kn.znaci da ima vise vrsta?
Ljubika
Testic negativan ali cu ujutro ponoviti,menge jos nema...Mislim da je rano za test
Zdravo drage moje. Ovako : Menstruacije sam dobivala svako 3 il 4 mjeseca, i kad sam otišla kod ginek rekla mi je da imam policistične jajnike i dala mi da koristim Siofor tablete. Menstuacije sam dobivala svaka dva mjeseca, pa od već tri mjeseca su mi bile redovne svaki 21 dan. Sad mi menstruacija kasni 3 sedmice, i boli me trbuh, leđa, stalno mi se spava. Radila sam testve, al su svi negativni. Da li je moguće drage moje da sam trudna ?
Oprostite koji clearblue test ste koristili?navodno ima vise vrsta svi hvale ovog skupljeg za oko 90 kuna a meni u ljekarni dala neki za 30 kn.znaci da ima vise vrsta?
Skuplji je digitalni I vise precizan, ali ako radite test nakon izostale mjesecnice bilo koji test je dobar.
Hvala vam.danas bi trebala doci ako ne dode radim test u nedjelju.al mislim da ce doci🙁🙁
Ljubika
Cao, posle ciljnog odnosa mi je lekar prepisao utrogestan 2*100, menstruacija je trebala doci 30.3 jos je nema.. Jutros radila test trakicu i negativan, inace sam na utrogestanu.. Pa ne znam da li zbog njega moze da kasni?! A od simtoma da cu dobiti bas nemam nista sem malog ziganja jajnika.. Da li je neko bio u takvoj situaciji, da li moze da pogresi test?!
Cao, posle ciljnog odnosa mi je lekar prepisao utrogestan 2*100, menstruacija je trebala doci 30.3 jos je nema.. Jutros radila test trakicu i negativan, inace sam na utrogestanu.. Pa ne znam da li zbog njega moze da kasni?! A od simtoma da cu dobiti bas nemam nista sem malog ziganja jajnika.. Da li je neko bio u takvoj situaciji, da li moze da pogresi test?!
Cao, posle ciljane trudnoce prepisan utrogestan, mens.je trebala doci 30.3 danas uradjen test tracica i negativan je, da li je moguce da laze test? Nemam uobicajne simtome da treba da dobijem sem blagog ziganja jajnika ujutru. Da li je neka imala slucaj da zbog utrogestetona joj kasni?
Sortiraj odgovore
Najstariji