Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Chaterine
    30. Ožujak 2017. 00:31

Bok, ako ima neko slicno iskustvo radimo na bebici… Menstruacija mi inace dolazi na 25 ili najdalje 28 dan.. zadnji je bia do 6.03 i treba mi je doci ili prekjucer,jucer ili danas .. najdalje. medutim jucer se pojavilo samo malo krvi pri brisanju full crvene i poslije mrvicu smedeg na ulosku uz cudne grceve  danas nista nema krvi.. i neosicam vise da ga trebam dobiti a ove dane sam osicala .. imala sam odnos taman prije nekih 6-7 dana ali iza ovulacije(ako je skolski na pola ciklusa)i imala sam odnos 2 dana prije ovulacije, jel moguce da je ovo implatacijsko krvarenje bilo ? kad najranije mi test moze pokazati jeli trudnoca?

Matie89
    30. Ožujak 2017. 11:21

Chaterine

Bok, ako ima neko slicno iskustvo radimo na bebici… Menstruacija mi inace dolazi na 25 ili najdalje 28 dan.. zadnji je bia do 6.03 i treba mi je doci ili prekjucer,jucer ili danas .. najdalje. medutim jucer se pojavilo samo malo krvi pri brisanju full crvene i poslije mrvicu smedeg na ulosku uz cudne grceve danas nista nema krvi.. i neosicam vise da ga trebam dobiti a ove dane sam osicala .. imala sam odnos taman prije nekih 6-7 dana ali iza ovulacije(ako je skolski na pola ciklusa)i imala sam odnos 2 dana prije ovulacije, jel moguce da je ovo implatacijsko krvarenje bilo ? kad najranije mi test moze pokazati jeli trudnoca?

Moguce je da je implatacijsko krvarenje. Ima osjetljivijih testova koji mogu I manje kolicine HCG hormona uociti (clearblue). Meni je pozitivan test bio na dan kada sam trebala dobiti mjesecnicu. Iako su svi testovi dobri, clearblue mi je pokazao najdeblju crtu. Sretno!! 

• Ljubika
    30. Ožujak 2017. 12:43

Oprostite koji clearblue test ste koristili?navodno ima vise vrsta svi hvale ovog skupljeg za oko 90 kuna a meni u ljekarni dala neki za 30 kn.znaci da ima vise vrsta?

Ljubika

• Chaterine
    30. Ožujak 2017. 21:40

Testic negativan ali cu ujutro ponoviti,menge jos nema...Mislim da je rano za test

• Esma
    31. Ožujak 2017. 01:25

Zdravo drage moje. Ovako : Menstruacije sam dobivala svako 3 il 4 mjeseca, i kad sam otišla kod ginek rekla mi je da imam policistične jajnike i dala mi da koristim Siofor tablete. Menstuacije sam dobivala svaka dva mjeseca, pa od već tri mjeseca su mi bile redovne svaki 21 dan. Sad mi menstruacija kasni 3 sedmice, i boli me trbuh, leđa, stalno mi se spava. Radila sam testve, al su svi negativni. Da li je moguće drage moje da sam trudna ? 

Matie89
    31. Ožujak 2017. 09:57

Ljubika

Oprostite koji clearblue test ste koristili?navodno ima vise vrsta svi hvale ovog skupljeg za oko 90 kuna a meni u ljekarni dala neki za 30 kn.znaci da ima vise vrsta?

Skuplji je digitalni I vise precizan, ali ako radite test nakon izostale mjesecnice bilo koji test je dobar. 

• Ljubika
    31. Ožujak 2017. 10:41

Hvala vam.danas bi trebala doci ako ne dode radim test u nedjelju.al mislim da ce doci🙁🙁

Ljubika

• Mayya0282
    01. Travanj 2017. 20:09

Cao, posle ciljnog odnosa mi je lekar prepisao utrogestan 2*100, menstruacija je trebala doci 30.3 jos je nema.. Jutros radila test trakicu i negativan, inace sam na utrogestanu.. Pa ne znam da li zbog njega moze da kasni?! A od simtoma da cu dobiti bas nemam nista sem malog ziganja jajnika.. Da li je neko bio u takvoj situaciji, da li moze da pogresi test?!

• Mayya0282
    01. Travanj 2017. 20:26

Mayya0282

Cao, posle ciljnog odnosa mi je lekar prepisao utrogestan 2*100, menstruacija je trebala doci 30.3 jos je nema.. Jutros radila test trakicu i negativan, inace sam na utrogestanu.. Pa ne znam da li zbog njega moze da kasni?! A od simtoma da cu dobiti bas nemam nista sem malog ziganja jajnika.. Da li je neko bio u takvoj situaciji, da li moze da pogresi test?!

Mayya0282

Mayya0282

Mayya0282

• Mayya0282
    01. Travanj 2017. 22:28

Cao, posle ciljane trudnoce prepisan utrogestan, mens.je trebala doci 30.3 danas uradjen test tracica i negativan je, da li je moguce da laze test? Nemam uobicajne simtome da treba da dobijem sem blagog ziganja jajnika ujutru. Da li je neka imala slucaj da zbog utrogestetona joj kasni?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.