Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bella1234
    15. Ožujak 2017. 22:10

Probaj jos jednom napravit test ,ako opet bude minus a ne dođe m odi do ginekologa...vjeruj mi od želje za bebom nekad sami sebi stvorimo stres i "napetost" sto isto tako moze biti uzrok kasnjenja..govorim iz iskustva. Samo opusteno, ja sam to shvatila i iako radimo na bebi ne dozvoljavam si vise da me taj stres zeza😊. Zelim ti plusić i javi nam novosti😊😊

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

• Joka23
    16. Ožujak 2017. 17:30

Bella 1234 hvala na savetu pokusacu da ponovim test ovo je sad vec 6,7 Kako mi kasni. Nadam se lepim vestima 😉😃 javljam kad uradim. Mene je ginekolog savetovao pre da test radim Tek nakon nedelju do 10 Dana kasnjenja mece sve pre toga moze da Bude rano,u svakom slucaju javljam kad uradim.

• malenaaaa93
    16. Ožujak 2017. 20:07

Devojkeee treba mi vase misljnje. Menstruaciju sam trebala da dobijem 10.3. I nisam, dobijam na 28 dana i nikada mi ne kasni. Radili smo na bebi prvi put posle posdnje menstruacije koja je bila 11.2. Imali smo poprilicno redovne odnose. Vise smo bili ono u fazonu da probamo pa ako se desi. Evo danas je 16.3. Ja jos nisam dobila. Nemam ni somptome ne boli me ni stomak ni ledja ni nista. Bole me grudi malo sa strane kad pipnem i bradavice. E sad 6.3. Sam imala roze sekret nakon brisanja koji je trajao samo taj dan a mozda i dan posle nisam sigurna. I taj dan sam imala blage grceve u ledjima i stomaku mislila sam da cu dobiti ali to je trajalo par sati i proslo. Nekoliko dana posle toga sam imala pritisak u donjem delu stomaka obicno uvece kada legnem. Nisam radila test, sta mislite jel rano sutra da vadim krv? ☺☺☺

Kakve su ti misli, takav ti je život! ☺

• Ivanakatic
    16. Ožujak 2017. 23:44

Pozdrav. Nez dal je tema jos aktivna..

Trebala sam dobiti mengu prije 2 tjedna. Imam ciste na jajnicima.  3 godine pokusavamo bebu i ne ide.. Vec 5 dana imam iscjedak nekakav.. Kap dvije. Smedji.. Radila test juce i negativan :( koja su vasa iskustva? Cudno se nekak osjecam bas .. Jedem sto inace ne volim.  Masline tamanim aaa nikad u zivotu to nisam jela.. Gade mi se cigarete.. Mozda umisljam sve opet.. Al ono..... Probadanje sam imala u donjem dijelu trbuha.. 

• malenaaaa93
    17. Ožujak 2017. 08:36

Ivana Katic

Pozdrav. Nez dal je tema jos aktivna..

Trebala sam dobiti mengu prije 2 tjedna. Imam ciste na jajnicima. 3 godine pokusavamo bebu i ne ide.. Vec 5 dana imam iscjedak nekakav.. Kap dvije. Smedji.. Radila test juce i negativan :( koja su vasa iskustva? Cudno se nekak osjecam bas .. Jedem sto inace ne volim. Masline tamanim aaa nikad u zivotu to nisam jela.. Gade mi se cigarete.. Mozda umisljam sve opet.. Al ono….. Probadanje sam imala u donjem dijelu trbuha..

Ne znam ni ja da li je aktuelna teme posto odgovor nisam dobila. Nikada nisam imala ciste ali cula sam da za te ciste postoje razni cajevi, raspitaj se koji... moguce da si trudna uvek postoje sanse.... ☺☺ idi vadi krv to je valjda najsigurnije....i ja cu sad da idem da vadim ☺☺

• Ivanakatic
    17. Ožujak 2017. 10:24

Hvala razmisljam bas o tome . sretno i vama :)

• malenaaaa93
    17. Ožujak 2017. 11:16

Ivana Katic

Hvala razmisljam bas o tome . sretno i vama :)

Ja bas krenula da vadim krv i osetim nenormalan bol u ledjima i stomaku odem u wc kad ono dobila....plakala sam od bolova 😢😢

• malenaaaa93
    17. Ožujak 2017. 11:40

A jel znas ti sta je to roze moglo da bude? Sad dok sacekam da prodje pa odem kod ginekologa poludecuuuu...😢😢

bella1234
    17. Ožujak 2017. 20:31

Ivana Katić mozda najbolje sacekat da stane taj iscjedak pa ginekologu....u svakom slucaju zelim ti sretne vijesti😊.....

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

• Joka23
    18. Ožujak 2017. 14:58

Rekle ste da javim e pa Evo javljam uradila Sam test I pojavile su se DVe crte SAMO sto mi je ova druga crtica sto pokazuje trudnocu svetlija od kontrolne linije tako da Sam zbunjena mada mi svi kazu cim postoji I druga da to oznacava trudnocu a boja varira od kolicine hcg u urinu tako da neznam recite mi same😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.