Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martinela
    06. Prosinac 2016. 15:06

Drage mame i trudilice! Mužek i ja se trudimo nešto više od godinu dana i za sad bezuspješno. Prošli mjesec sam počela piti čaj od vrkute, doduše ništa pretjereno ( oko 2 šalice dnevno). Zadnja menga mi je bila 30.10., ciklusi su mi između 30-35 dana. Test sam napravila nakon 6 dana izostanka ( danas)  i pokazao se negativan. Da li je moguće da mi se zbog vrkute poremetio ciklus i još važnije, da li je moguće i dalje da sam trudna? Pozdrav svima!

Ofnica
    07. Prosinac 2016. 14:53

Martinela, znam kako je biti strpljiv...muž i ja smo isto bliže godinu dana radili na bebi. Tak kad sam se ja u glavi opustila, sve je došlo na svoje. I moram ti reći...to se desilo točno par dana iza menstruacije...tako da nemoj brojati plodne dane i tempirati ovulaciju jer se čudo desi kad najmanje očekuješ.

mono1111
    07. Prosinac 2016. 18:39

Cure,

Samo da napomenem da meni oni glupi testovi preko ebaya nisu pokazali nista!!!!!!
    A jos sam ih 25 kom narucila.
    Onda sam kupila pravi iz ljekarne i taj mi je pokazao.
    Beta je tada kad sam radila ive s ebay bila sigurno preko 50, znaci trebalo je pokazati.
    Samo dajem nadu curama koje su kao ja narucile te glupe s ebaya.

• Malaruza
    07. Veljača 2017. 23:49

Pozdrav drage moje,
    Dakle sljedece...imala sam sa muzem odnos i dobila mengu na vrijeme ali trajala je 2 dana jako i 3 i 4 jakooo malo do nista...e sada trebam dobiti ali mi kasni 4 dana 😁 ( rodila prije7 mj.svaki mjesec tocno dobim 28.dana..tocno uvijek) napravila test dva puta negativno s tim da sam uradila test sa dva dana kasnjenja. E sada dali je ipak moguca T? 😊

• Silvana11
    22. Veljača 2017. 10:44

Pozdrav svima☺ Vec skoro godinu dana suprug i ja radimo na bebi,ciklus mi je na 31 dan nekad koji dan vise,sad sam trebala dobiti 10.02 ali nisam,znaci kasni 12 dana,imam bolove na dnu stomaka cas desni cas levi jajnik,krstima,bubrezi ponekad zabole,grudi me ne bole samo su otekle i bradavice su jako osetljive,vrtoglavicu mucninu i ponekad mi je hladno i imam zatvor,osecam se kao lopta koja ce puci😁 svi ti simptomi su poceli pre nekih 5 dana,a grudi vise od 10 dana,radila sam danas test ali ne sa jutarnjim urinom i negativan je,tako da mi nista vise nije jasno,volela bih cuti neki savet nesto ako je neko imao slicna iskustva.Hvala unapred☺

• Silvana11
    22. Veljača 2017. 10:45

I da dodam,oko 30.01 sam imala neko tackasto roze krvarenje jedan dan al to je bilo svega par kapi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.