Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Almass
    19. Kolovoz 2017. 12:43

Pozdrav dameee,eh ovako imam pitanje,kasni mi vec 3 dana a do sad sve na vrijeme bilo,prvi dan izostanka uradila sam test i bio je negativan,ali menge nema,opet sam treci dan otisla po test trazila isti kad mi rece taj test da se radi samo ujutru a ja u to nisam bila upucena i ajd kontam mozda zbog toga sto sam uradila u podne je bio neg,onda uzmem ovaj u bilo koje doba dana i uradim i opet neg😔 al menge nema grudi me bole na dodir stomak s vremena na vrijeme probada eh sad da li test moze biti lazan ili ne?

• Emica995
    27. Kolovoz 2017. 23:53

Cao svima. Kasni mi nekih 8 dana imam povremene grceve u stomaku i vrtoglavicu. Danas mi je bilo muka ali nekih mozda 5min. Radila sam test i negativan je. A sto se tice grudi mnogo me svrbe tj bradavice. Da li je mozda moguce da sam trudna? Hvala unapred. 

• Mala_maca
    12. Rujan 2017. 18:15

Zdravo, molim za misljenje sta mislite o ovom testu?
    Imam super redovne menstruacije (na svakih 28 dana), ovo je test radjen jedan dan kasnjenja.

?
    ?
    MamaTroje
    12. Rujan 2017. 18:25

Ako ga radiš prerano linija zna biti tako blijeda da je neprimjetna. Radi test kasnije.

• Mala_maca
    12. Rujan 2017. 18:45

Danas je prvi dan kako kasni, a inace imam redovne menzese. Radila sam ga poslije podne i razocarala se jer vec dugo cekam taj +

Da li je rano za test? 😯

MamaTroje
    12. Rujan 2017. 19:09

Da, mislim da je. Puno prerano. 

Pixii
    12. Rujan 2017. 22:47

Ako ti kasni jedan dan onda nije prerano. Drugi put uzmi test koji ima crvene linije jasnije se vidi ako se pokaze blijeda crtica. Ovi clearblue su dosta nepouzdani jer znaju pokazat tu drugu jedva vidljivu crtu, a ustvari su negativni. 

• Mala_maca
    13. Rujan 2017. 12:40

Pixii

Ako ti kasni jedan dan onda nije prerano. Drugi put uzmi test koji ima crvene linije jasnije se vidi ako se pokaze blijeda crtica. Ovi clearblue su dosta nepouzdani jer znaju pokazat tu drugu jedva vidljivu crtu, a ustvari su negativni.

I danas kasni i nemam drugi simptoma odim povremenog bola u donjem dijelu ledja... nisam pametna nikako... da li ponovo da radim test? Da li je neko ima slicnih iskustava?

13. Rujan 2017. 14:53

Mala_maca

Pixii

I danas kasni i nemam drugi simptoma odim povremenog bola u donjem dijelu ledja… nisam pametna nikako… da li ponovo da radim test? Da li je neko ima slicnih iskustava?

Napravi test s prvim urinom. Ako si trudna svaki ce ti pokazat liniju. Slabiju, al bit ce tu..

• Lana73
    14. Rujan 2017. 11:51

Drage moje nova sam ovde,prvo da vas pozdravim :) Molim vas da mi odgovorite jer ne znam sta da radim :) Imam nezasticene odnose,medjutim dobijam na svaki 28 dana moj ciklus je ovako trajao u sestom mjesecu to jeste 23.6 sam imala menstruaciju 3 dana posle toga 21.7 pa 19.8  i trajala je dan i po,ali pocelo mi se desavati nesto jako cudno i pre su me grudi bolele ali samo blago i dva dana pre menstruacije,a sada vec dve sedmice me bole a do menstruacije ima jos 10 dana ako uopste i dodje,test sam uradila i jedna crta ali frendica mi kaze da je za test prerano,sta vi mislite?Nemam iskustvo :) A grudi me jako bole bas su mi teske i povecale se kada se probudim malo manje ali uvece su jako osjetljive i bolne toliko da spavam po 3 h samo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.