Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    WannaBeMama
    22. Veljača 2017. 11:51

Malaruza

Pozdrav drage moje,
    Dakle sljedece…imala sam sa muzem odnos i dobila mengu na vrijeme ali trajala je 2 dana jako i 3 i 4 jakooo malo do nista…e sada trebam dobiti ali mi kasni 4 dana 😁 ( rodila prije7 mj.svaki mjesec tocno dobim 28.dana..tocno uvijek) napravila test dva puta negativno s tim da sam uradila test sa dva dana kasnjenja. E sada dali je ipak moguca T? 😊

Meni se dogodila slicna stvar!...
    Imala odnos sa muzem i nakon toga isto tako dobila mjesecnicu koja je isto tako trajala a inace mi uvijek traje 5 dana...i nakon toga smo opet imali odnos u plodnim danima...i evo sad cekam da vidim oce li vjestica doc ili mozda ipak nece...morala bih je dobit za 4 dana...
    🙏

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.

23. Veljača 2017. 12:01

Pozdrav!
    evo i mene sa sličnim problemima :)
    menstruacija mi je inače redovna, ciklusi 28-30 dana. prije 3 mjeseca mi je kasnilo 7 dana što sam tada opravdala stresom u kojem sam u tom vremenu bila. nakon toga je opet stigla na vrijeme (28), a sada evo kašnjenje od već 17 dana. postoji mogućnost trudnoće jer ne koristimo zaštitu iako ne radimo aktivno na bebi.
    napravila sam dva clearblue testa i oba su negativna (prije 4 dana, dakle 13. dan kašnjenja) jedan s prvom jutarnjom mokraćom, a drugi večer prije.
    već 4 dana ujutro na wc papiru vidim tragove sukrvice, ali samo tada, i ništa više od toga se ne događa.
    u gin mogu tek sljedeći tjedan jer sam na putu pa bi me stvarno zanimala vaša mišljenja, iako znam da je to sve zapravo more individualnih iskustava :)
    hvala!

• Silvana11
    23. Veljača 2017. 14:02

Allegra

Pozdrav!
    evo i mene sa sličnim problemima :)
    menstruacija mi je inače redovna, ciklusi 28-30 dana. prije 3 mjeseca mi je kasnilo 7 dana što sam tada opravdala stresom u kojem sam u tom vremenu bila. nakon toga je opet stigla na vrijeme (28), a sada evo kašnjenje od već 17 dana. postoji mogućnost trudnoće jer ne koristimo zaštitu iako ne radimo aktivno na bebi.
    napravila sam dva clearblue testa i oba su negativna (prije 4 dana, dakle 13. dan kašnjenja) jedan s prvom jutarnjom mokraćom, a drugi večer prije.
    već 4 dana ujutro na wc papiru vidim tragove sukrvice, ali samo tada, i ništa više od toga se ne događa.
    u gin mogu tek sljedeći tjedan jer sam na putu pa bi me stvarno zanimala vaša mišljenja, iako znam da je to sve zapravo more individualnih iskustava :)
    hvala!

Allegra,i meni se to desava samo sto ja nemam sukrvicu i mi radimo uveliko na bebi ali oba testa negativna a kasni 13 dana,moze biti trudnoca a moze biti i hormonski disbalans,s obzirom na sukrvicu sto imas,da li imas bolove ili neke simptome? 

Mnamna
    24. Veljača 2017. 13:56

Pozdrav drage klokanice,
    pokušati ću biti kratka. :)
    07.02. AIH, 14-og dana ciklusa, pila klomifene, folikule odlične, ciklus 26 dana i uvijek uredan, po svim parametrima treba sam dobiti 19.02. ali nisam, napravim test, negativan...e sad, "nje" još nema, a mene strah ponoviti test. Nadam se da ce tako i ostati do ponedjeljka kad idem giniću po uputnicu za Betu, i nadati se nekoj velikoj brojkici. Ima li vas još sa ovakvim, ili sličnim slučajem? 
    Hvala. :)

light
    27. Veljača 2017. 09:27

Mnamna

Pozdrav drage klokanice,
    pokušati ću biti kratka. :)
    07.02. AIH, 14-og dana ciklusa, pila klomifene, folikule odlične, ciklus 26 dana i uvijek uredan, po svim parametrima treba sam dobiti 19.02. ali nisam, napravim test, negativan…e sad, "nje" još nema, a mene strah ponoviti test. Nadam se da ce tako i ostati do ponedjeljka kad idem giniću po uputnicu za Betu, i nadati se nekoj velikoj brojkici. Ima li vas još sa ovakvim, ili sličnim slučajem?
    Hvala. :)

Ja sam na duphastonu, trebala sam dobit 23.02, danas test negativan a mengi ni traga. Grudi su mi se povećale i izražene su mi žile na njima, imam lagani mliječni iscjedak. Čekam ju još do kraja tjedna pa ako ne dođe opet test a onda pravac doktoru. Sretno svim curama koje čekaju pozitivan test. :)

• Adri
    02. Ožujak 2017. 16:21

Ćao devojke ! Nova sam ovde i samo sam htela da čitam ali kad sam pročitala allegrin post pronasla sam se ! Dobila sam 1.02. i trebalo je 25,26og medjutim 23.se javi sukrvica jako oskudna i sutradan isto i od tada nista, mozda jos dan kasnije i to samo nakon nuzde na papiru. Dakle kasni, a test jutros negativan.. Iako se jos nismo uzeli, niti smo planirali bili bismo srećni da jesam, pogotovo sto sam se jutros jako razočarala..🙍 tako da Allegra javljaj sta je kod tebe u pitanju😁

bella1234
    03. Ožujak 2017. 08:57

Pozz drage dame, nova sam tu i kao i većina vas tu očajnički želim taj plusić na testu....uglavnom po mjesečnici bi mogla mjerit vrijeme, znači 28. dan je tu....e sad kasni tri dana, ja super happy, simptomi vise manje kao i kad trebam dobit, neke manje mučnine probadanja al ja uvjerena da je moguća trudnoća, dok jutros nisam napravila test(one step trakica)koju sam imala kući....negativan....e sad dal da počnem plakat i očajavat jer još jedan mjesec bezuspješno, ili da se tješim da je rano za test, da je test loš, jer ipak je najjeftiniji i da je moguće da sam trudna...podjelite sa mnom svoje mišljene o situaciji...hvala unaprijed😊

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

light
    03. Ožujak 2017. 09:45

Ja sam iz nekog svog iskustva naučila da nije još ništa gotovo dok ne dođe menstruacija, prvo čemu se nadamo je trudnoća ali možda treba još vremena proči da se pokaže. Svima nam je ovdje problem vrijeme i čekanje i kako su ti testovi danas dosta jeftini jako rano posežemo za njima i onda nastupi razočaranje. Držim fige da je bebica, meni je danas 13 dan od zadnje tablete duphastona i još nisam dobila, test nije još ništa pokazao ali i dalje čekam pa ćemo vidjeti.

bella1234
    03. Ožujak 2017. 10:06

Hvala ti puno na komentaru....nekako mi je glupo zamarat ljude oko sebe sa tim svim pa mi nekako najlakse ovako kod vas tražit mišljenje, ipak imamo isti cilj pa me zanimaju vaša iskustva....što mislite kada bi trebala ponovit test, neki malo bolji, naravno pod uvjetom da ne dobijem mjesečnicu? 😅

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

• Joka23
    15. Ožujak 2017. 20:50

Cao pozz ja Sam nova ovde ako moze pomoc zapravo radi se o tome da mi kasni 5 dana ja I moj suprug radimo na tome da ostanem trudna pre dva Dana radila Sam test I pokazalo je negativno znaci 3 Dana kasnjenja Sam radila pa pitam da li Sam prerano uradila test da li je moguce da Sam trudna ? Nikakve znakove nemam kao kad treba da dobijem grudi me bole bas a inace me ne bole kad treba da dobijem malo mi ponekad Bude muka obicno ujutru pa tako vas molim za savet . Hvala unapred

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.