Postovane,imam neredovite menstruacije nekad mi kasni nekad dode prije u razmaku 3,4 dana..zadnjih 2 tjedna ja i muz imali smo nezasticen odnos..m mi kasni sad 8 dana,imam bolove u donjem dijelu leda,grudi me ispocetka nisu boljele sad bole,a u noc mucnina i povracanje..radila sam test prekjucer ispao negativan..jel bilo prerano i da ponovim il se mucim bezveze?
Bog cure. Moj problem je sledeci. M sam imala 15.2 doduse oskudniju, inace mi traju po 7-8 dana. Sada sam dobila 7.4 i trajalo mi je jedan dan bukvalno veoma malo sam imala. Imam bolove i grceve u donjem djelu stomaka i jajnicima. Ceste mucnine al ne povracam, znaju mi se desiti i vrtoglavice. Bol u donjem djelu ledja i kukovima. Test negativan. Da li je rano i sta mislite da li sam trudna?
Pozdrav! 😊
Ovako,kasni mi menstruacija 3 dana i radila sam test jucer navecer i bio je negativan..ja i moj decko radimo na bebi vec neko vrijeme..zanima me dali je moguce da je test negativan jer sam ga dosta kasno radila???
Simptomi su mi velika zelja za hranom,staalno sam gladna,umor,vrtoglavica,promjena raspolozenja..stim da nemam osjecaj da cu dobit M a redovna mi je na dan! Molim vas savjet!!
Drage mame ili koje to pokusavaju postat :) imam policisticne jajnike , zadnjih par mj mi je menstruacija redovita , sada sam 8.5 trebala dobiti i taj dan sam radila jedan test negativan i nakon dva dana opet i negativan , trebala bi pocet pit duphastone ali ne znam jel sam trudna , nit bolova kao da cu dobit apsolutno nista , dali opet probat test kupit ? 😫
Bok mamice... Rodila sam prije 6mjeseci i imala sam 2 normalne menstruacije...mjesecnica mi kasni vec15 dana...radila sam 6 testova na trudnocu...prvi 5 dana kasnjens clearblue i vidjela sam plusic ali poprijecna crtica kao sjena...nakon 3 dana ponovim test u 6 popodne negativan i dan nakon toga imam mrljicu krvi na gacicama rano ujutro inakon tog ni kapi vise...napravim ponovno test 5 dana nakon iopet vidim blijedu crticu s tim da je test opet raen predvecer, nakon toga sat vremena napravim digitalni...on bude negativan...ja ga rastavim unutra 2 crtice...vrag mi nije dao mira i ja opet kupim 2 testa inapravim ih uvecer jedan negativan neka lijeva marka a clearblue opet plusic i sjena od poprijecne crtice vidljiva samo pod odredenim kutom...prekosutra cu na pregled,ali mislim da sam trudna...da zaboravila sam napomenuti da jos uvijek dojim...da li da opet kupim test i radim ga rano ujutro, postajem ocajna
Zdravo moje damice...nova sam...pa bih voljela sa vama da podijelim svoje iskustvo...3 godine pokusavamo da napravimo bebicu ali nazalost nista...na sve moguce pretrage smo isli sve uredu...kasni mi 3 dan menstruacija strah me uradit test...mogu se razocarati...malo me bolio desni jajnik na par momenata bi znao zazigat i prestane bol...sad osjecam samo blagu bol u krstima i malo sam pospana...mozda umisljam ne znam ...mozda da sacekam jos par dana pa da uradim test jer smatram da je prerano...
Dali se kome dogodilo : zadnja m 30.04 plodni dani od 3.5.-9.5. Menstruacija trebala biti 22.5. Znaci : Kasni 2 dana inace je tocna u dan. Nakon ovualacije grcevi , vodenkast isc, ucestalo mokrenje ( radila urin sve savrseno ) podrigivala sam u tom periodu ko luda 😂 . Jucer isla ginek. Test urina negativan uzv : endometrij zadebljan 12 mm desni jajnik žuto tijelo. Ne vidi se G.vrecica . Sise mi nabubrene ali bezbolne. Od danas glavobolja.. i to je sve. Dali je moguce da je rano za vidjet trudnocu ? Mozda se ovulacija pomakla za koji dan i samim time i oplodnja i ugnjezđivanje ?
Pozdrav drage forumasice!
Imam pitanje. Izluditi cu sama sebe.. sto mislite o ovom testu?
Ovako jucer uradila 3 testa za trudnocu i vide se slabe linije..danas uradila jos 2 negativna su..menstruacija dolazi tek za 4 dana..posumnjala sam na trudnocu zato sto mi je muka sad vec 3 noci i puno sam pocela jesti i imam probadanja u jajnicima ali prvo u desnom zatim u lijevom kasnije..narucila sam se na betu ali moram cekati tjedan dana..a ja umirem od znatizelje..dali moze ipak biti da sam trudna ili sam to umislila?😯😯😯
Sortiraj odgovore
Najstariji