Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Paranoik
    05. Studeni 2016. 01:43

Molim za misljenje. Prvi dan posledenje menstr.sam imala odnos(24.09). Nakon toga nisam. Posto mi menstruacija dolazi na 35dana, radila sam kucni test 36i dan i betu HCG 39i dan nakon odnosa. Oba su negativna. Da li mislite da mogu da budem potpuno sigurna da nisam trudna? Nisam trenutno spremna na to, pa zelim da budem uvjerena. Unaprijed hvala

• Paranoik
    05. Studeni 2016. 01:44

Da napomenem, ovaj mjesec jos nisam dobila.

mono1111
    05. Studeni 2016. 10:04

Paranoik 
    Nisi sigurno pošto ti je beta negativna !

• Paranoik
    05. Studeni 2016. 11:53

Onda vjerovatno treba da se opustim i doci ce. Jer sam cijeli mjesec u grcu oko toga. Hvala puno na odgovoru!

• Paranoik
    07. Studeni 2016. 00:07

Unaprijed se izvinjavam jer je ovo sigurno najgluplje pitanje koje ste culi. Nije moguce npr da se zbog mog stresa beta HCG ne luci i da je zato nalaz negativan? Kod dr idem tek za nedelju dana pa umisljam svasta!

Uciteljica
    07. Studeni 2016. 18:20

Bok, Paranoik. Vidim da ti nitko nije odgovorio, pa ću se ja potruditi. Gle, nema glupog pitanja, ima samo glupog odgovora. Znam da se, kao i većina nas ovdje, svaki mjesec boriš i priželjkuješ i možda si, kao i većina nas ovdje već luda od svega. Gle, nisam medicinske struke, ali imam mnogo saznanja o prirodoslovlju, i moram te razočarati: nije moguće da si trudna ako  je beta negativna i to je, nažalost, to. Mi koje se trudimo začeti, pa tako i ja, svaki mjesec strepimo, kupujemo testove, folnu, čajeve, sam Bog zna što sve ne isprobavamo, ne bi li konačno ugledale dvije crtice, koje su toliko željene. Ja, recimo, svaki mjesec prije nego vještica dođe, imam simptome kao da sam trudna, ali to je čista psiha. Sve bi se mi morale opustiti, a ne brojati plodne dane, ovulacije , lh trakice i ostale "vradžbine", ali takve smo, ne možemo ne mislit o tome jer nam se svijet vrti oko toga. Pričekaj ciklus i onda ti želim puuuuuno sreće! I svima koji se trude......jednako kao i ja. Sex svaki drugi dan, i tako cijeli mjesec. Muž će mi se odselit

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

• Paranoik
    07. Studeni 2016. 19:21

Ja sam zadovoljna svojim negativnim rezultatom, zato mi je i neprijatno da pitam jer vidim da ima vas dosta koji biste htjeli da vam bude pozitivan test ali ne uspijeva odma. U svakom slucaju, hvala najljepse na odgovorima, ja cu se potruditi da se opustim i pustim menstruaciju da dodje, jer trudna nisam i ne treba da se plasim da ce se ispostavti da jesam! Bar ne od ovog odnosa. Vama puno hvala, i zelim da sto prije ugledate te dvije crtice. A sigurna sam da cu se sjetiti ovoga kad ih i ja budem prizeljkivala, a njih ne bude bilo:) Samo strpljena i bice sve u redu! Veliki pozdrav i jos jednom veliko hvala!

• Willimili
    30. Studeni 2016. 23:45

Imali odnos 3.dan plodnih. Prvo par minuta bez zastite, onda sa i to bez ejakulacije. Nakon 3 dana dobika krvarenje koje sam pripisala ovulaciji.
    Test sam radila, clearblue, nakon 4 i nakon 10 dana kasnjenja, oba negativna, a m jos nemam. Bila sam strasno bolesna, pila antibiotike jel moguce da mi zbog toga toliko kasni? U inozemstvu sam, nmg do gin 
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.