Pozdrav drage forumasice!
Imam pitanje. Izluditi cu sama sebe.. sto mislite o ovom testu?
Evo ja isto u dilemi napravila 3 testa pokazale iato tako slabu liniju na 2 jos slabiju i danas na 2 negativna testa..izludila sam vise..jeste trudni??☺☺
Slabe linije su plus. Meni tako bilo i mislila da je negativno, a bilo pozitivno.
Pozz drage forumasice.. :) nova sam tu. Imam jednk pitanjce za vas. Dakle ja i moj muzek radimo na bebi i ovaj mjesec smo imali odnos na dan ovulacije.. Nisam nikako mogla iscekati da dode dan kada trebam dobiti menstruaciju da vidim jesam li trudna... Radila dva testa na dan ocekivane menstruacije i jedan negativan a drugi vidi se debelo minus i preko skoro nevidljiva crta pa ispadne kao da je neki plusic.. Ugl ciklus mi traje u prosjeku 25 dana a evo prolazi 28. Dan menge jos nema... Imam sve simptome kao da cu dobiti bol u trbuhu bolne grudi i nis vise.. Sta vi mislite je li to bilo prerano za testic? :)
Nestrpljiva, ovako izgleda da je negativan...pricekaj koji dan..ja san radila nakon nekih 5 dana.. ako ti je bas zurba znat, izvadi betu...
Draga moja sacekala sam jos par dana i test je pozitivan :)))
Weee 😍😍 cestitan 😊😊😊
Uvik je pouzdanije kad pricekas koji dan.
Sad nam se mos pridruzit u zimskim bebama 😉
Želim vam svima za pocetak jedan veliki pozdrav. Nova sam i ovo mi je prvi puta na nekom forumu, nemojte mi zamjeriti ako postavljam ista pitanja ili glupa, molim vas. Strasno sam napeta i voljela bi to s nekim podijeliti te dobiti pokoji savijet. Ovako 😀 decko i ja radimo na bebi oko 6 mjeseci, do sada sve neuspjesno, kako mi je menstruacija neredovita i ne znam tocno kada nastupa ovulacija jer mi jedan jajnik malo kasni, odlucila sam uzeti LH trakice i kroz par mjeseci utvrditi barm postojanje ovulacije. Instalirala sam si i App Moj kalendar, mjerila sam trakicama i sve su bile negativne osim jedne 1.08. Debele dvije linije, a po kalendaru je trebalo biti ovulacija 4.08. Sve smo napravili kako treba 😀😀 i cekali. Pocinju se pojavljivati simptomi od stalnog laganog probadanja oko maternice i kao da me nesta gura iznutra, grudi su.mi tvrđe i osjetljivije i uzasno sam umorna, te bijeli iscjedak par dana nakon ovulacije i temp 36,8, danas nisam mogla izdrzati i napravila sam test 8.8 i bio je negativan, recite mi dali sam pozurila i dali ovi simptomi imaju kakvu naznaku da sam ipak mozda trudna. Znam da trebam pricekati menstruaciju, ali stres je jaci od mene. Hvala vam unaprijed i sorey na romanu koji sam napisala ali morala sam nekome. 😊
Pozdrav svima,
Malo sam u nedoumici pa se javljam.
Dakle zadnju mengu sam imala 08.07.napravila 3 testa i svi pozitivni..Jucer bila na pregledu i na uzv se nista ne vidi, inace imam redovitu mengu.
Danas bila na vadenju krvi bete..dobila nalaz al ne razumijem ga. Saljem vam nalaz..
Nadam se da ima netko tko se razumije..Lp.
Sortiraj odgovore
Najstariji