Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    04. Kolovoz 2015. 14:23

Pozdrav! 
    Evo da podjelim s vama možda je imao netko slično iskustvo. Radila sam danas Clearblue digitalni test, onaj što i tjedne pokazuje. Pokazao se bijeli minus, a preko njega plus neobojan samo obrub ima. Gledam po netu kad je minus samo je minus i okolo crno i sad ne znam kaj da mislim. Naravno ne da meni vrag mira ja rastavila test ali nekoliko sati nakon i nutra su one dvije testne trakice  i na njima na jednoj dvije crte na drugoj jedna. Idem u čet giniću, ali morate me razumijeti, umrijet ću do čet! :D

shimmer
    04. Kolovoz 2015. 14:26

koliko ti kasni m?
    u četvrtak ti ginekolog na pregledu neće ništa bitno reći niti vidjeti trudnoću, ako je tako rano.
    da sam na tvom mjestu, kupila bih u ljekarni neki drugi test (ili dva tri za svaki slučaj ) i testirala se sutra ujutro s jutarnjim urinom.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Dea23
    04. Kolovoz 2015. 14:37

Uf..neredovite menge dosta, 45 dana tak, al sad je nema 60. Zadnji odnos prije 15ak dana.

Dea23
    06. Kolovoz 2015. 08:37

Napravila, opet minus. Idem kod ginića dns jer u ned putujem pa da vidim što je. Ovako dugo nisam imala samo kad sam bila trudna i kad sam imala cistu. Tako da se nadam da sam trudna. Iako, već bi to sad pokazalo. A i bole me i grudi već dobrih tj dana, a dolje me probada i duže. Ma, samo problemi s "gospodičnom".

• draganacvet
    17. Kolovoz 2015. 18:38

Bok svima! Menga mi kasni 10 dana, jucer sam radila test i nazalost je negativan. Vec 5 dana mi je muka i glava me boli...vase misljenje, dal postoji mogucnost trudnoce...? Inace mi zna kasniti po 2-3 dan.Radimo na bebi vec 5 god.

shimmer
    17. Kolovoz 2015. 18:56

ako kasni, mogućnost za trudnoću uvijek postoji.
    najsigurnije bi bilo izvaditi betu. sretno 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• nem3599
    17. Rujan 2015. 15:02

ciao djevojke,
    Molim vas za pomoc. Nedavno sam imala vjencanje, koje je kao i vecina bilo stresno. Prije 3 dana mi se pojavilo smeckasto krvarenje, jako malo je bilo. Menstruaciju sam trebala dobiti prije 2 dana,a trenutno nema nista. Uradila sam danas test, ne na jutarnju mokracu i pokazao se kao negativan. Menstruacija mi nikada ne kasni, cak dodje i prije vremena.Odnose bez zastite sam imala u plodnim danima. Sta mislite?

shimmer
    12. Listopad 2015. 12:11

pričekaj još par dana i ako se ne pojavi ponovi test.
    ili izvadi betu.
    sretno 

ancicaa27
    27. Listopad 2015. 11:24

Hej svima 21.9. bila zadnja M, ciklusi 32 dana. 21.10. napravila test i neg je bio. Evo danas je 4 dan kako kasni i ja sva uzbuđena opet otrčim u ljekarnu i kupim test i ono ništa. Oba puta sam koristila Clearblue (očito nema drugih testova ovdje u ljekarnama) Po računu sad bi bio 6. tjedan. Pa jel ima tko da je bio trudan, a test pokazivao neg?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.