Draga rency1005 možda ti se ciklus poremetio zbog te upale ili možda zbog hormona. To smećkarenje se zna pojaviti kad je riječ o implantaciji, pa si možda rano napravila test. Možeš ga ponoviti kroz par dana. Ako se ne utvrdi trudnoća onda odi kod doktora/ginekologa na pregled i prekontroliraj hormone.
Da te malo utješim, poznajem neke cure koje imaju policistične jajnike kao i ti i ostale su trudne bez neke prevelike muke. Menga im je isto znala kasniti po par mjeseci ali eto potrefile su plodne dane i ovulaciju, tako da ima nade za tebe, ne očajavaj :))
Držim fige da bude plus :))
Pozdrav.Da li mi ko može reći kada se radi test za trudnocu? Da li se može raditi odma 5 dana poslije odnosa ili se mora cekati? Na internetu sam našla stotinu mišljenja.Sta je vaše iskustvo? Kada je naj bolji da se radi? Hvala
Pozdrav..21 dan ciklusa sam imala odnos.. i nakon sto mi je kasnila menstruacija(trbala dobit 28-30dana ciklusa),31.dan ginekolog preporucio dabrosto da ubrzam pojavu menstruacije..Pravila test negativan..Dabroston pila 3 dana i dobijem menstruaciju.Traje evo 5 dan obilnija,ugrusci..znaci nista sumnjivo.Ipak ostao mi 1 neiskoristen test i cisto iz dosade odma ujutro napravim i nakon 2 min 2. blago roskasta crta se pojavila bila na testu minutu i nestala..Ja jako zbunjena odem kupit jos jedan test,uradim ga popodne i negativan..E ne znam sta da mislim vise?
Enna123456
Zene, majke, kraljice imam pitanje..mengu sam imala 3.5 a ovulaciju 27.5, muz i ja smo radili na bebi, pa evo 4-ti dan mi kasni, radila san test, ne s jutarnjim urinom.. negativan je 😱
E sad dal je jos rano il kaj, imam tupe bolove u stomaku, ne kao pred mengu vec dosta slabije i ne ucestale,dal da jos cekam pa da onda uradim test....😔😕
Bebica :)
Sortiraj odgovore
Najstariji