Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lipy
    09. Studeni 2015. 14:41

Drage žene imam jedno pitanje koje je malo komplicirano, imam zaručnika i spolno sam aktivna prije nekih dva mjeseca poslje sexa sam počela povraćati, smetaju mi neki mirisi prestala sam pušiti jer sam bila zapalila i cigaretu i nakon toga mi je bila muka i povratila sam povremeno mi se javljaju jaki grčevi u trbuhu traju malo i prestane,menga mi kasni 46 dana iako mi je znala i prije kasniti ali nikada toliko, radila sam test i pokazalo je negativno i otišla sam ginekologici i rekla je da za dva tjedna uradim opet test i ja sam ga uradila i opet je pokazao negativno i više nisam otišla doktorici jer se bojim da će mi reći da sam dosadna. Što da radim

Lipy

• Wantbaby
    09. Studeni 2015. 15:44

Zdravo drage,imam cudnu situaciju i ne znam sta da mislim.Mens mi je kasnila 15 dana,radila sam testove i svaki je bio pozitivan,cetiri testa.Prije tri dana sam dobila mens,bas lici na mens,imala sam bolove kao i inace,samo je manje bilo kolicinski,evo cetvrti dan ima jos uvijek,kazem manje nego inace,ali sam jucer radila test koji je opeet pozitivan,doktoru cu za koji dan,ali do tada ne znam da li sam trudna ili nee :O bas sam zbunjena...sta vi mislitee???

want baby

marti1711
    09. Studeni 2015. 16:57

pozdrav svima, nova sam na forumu, menstruacija mi kasni tri dana, edan test napravljen prije ocekivane, jedan dan nakon izostanka i jedan danas na treci dan izostana i sva tri su negativna, prosli tjedan sam imala neke simptome i probadanje u jajniku, i moram nadodat da od zadnje menstruacije pijem vrkutu pa ne znam jel moze zbog tog izostat menstracija i to probadanje ili je moguce da sam trudna? 
    hvala unaprijed :*

• Gaga74
    11. Studeni 2015. 14:50

Zdravo drage dame…imam pitanje ako je neko imao slicno iskustovi ili neznam neku “informaciju” naime trudimo se da imamo bebu i skoro sam uradila test pojavila se prva linija a druga nesto malo posle i bila je blijeda.pitali smo u apot kada smo dr test uzimali dali to znaci trudnocu i apotekarka nam je rekla da znaci bez obzira na vidljivost crte da postoji trudnoca,kako bi se uvjerili uzeli smo jos jedan test koji sam uradila i takodje su bile dvije crte ali druga vise svjetlija dali to znaci trudnocu ili je test pokazao lazne rezultate izvinjavam se na dugom postu..hvala

• Lorka2307
    15. Studeni 2015. 15:44

Pozdraav
    Htjela bih cut vas savijet… 
    Menstruacija mi kasni 7 dana… A nije nikada da bi toliko kasnila… Radila sam prvi test nakon 2 dana i drugi nakon 5 i obadva negativna… Da li je to mozda pre rano za test ili sta? Hvala

Majadila
    15. Studeni 2015. 19:36

Nije rano za test. 
    Po testu nisi trudna, a dalje imas dvije opcije: ici vaditi betu (mozes i privatno) i/ili posjet ginekologu (mozda postoji neki problem zbog kojeg menstruacija nije dosla).

• Enna123456
    29. Travanj 2016. 16:58

Test sam radila 10 dana od odnosa.. odnosno 31.dan ciklusa kad je menstruacija kasnila..i negativan je. dal je prerano?

Enna123456

• rency1005
    01. Svibanj 2016. 13:06

ja mengu nisam imala od 4.1.. inace imam policisticne jajnike i cesto mi kasni..zavrsila sam na hitnoj 1.3 di su mi vadili betu sami od sebe..bila je negativna..decko i ja ni najmanje ne pazimo..doktor mi je dao duphaston za izazivavanje krvarenja..tablete sam pila tj dana..proslo je 10 dana od toga i jos nisam dobila..radila sam test neki dan ali popodne,i bio je negativan.imam i upalu mjehura i na antibioticima sam..neki dan sam imala neki smedi iscjedak..jucer isto..al opet nisam dobila..sve me boli ko da cu dobit svaki tren..voljela bi ostat trudna,alii je to nekako nemoguca opcija s obzirom da uopce ne pazimo i nisam nikad ostala trudna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.