Pozdrav mame i one koje ce to tek postati! Imam dugo profil al ga nisam koristila tako da sam nova ovdje :)
Ovako, menga mi kasni evo sada je 3. dan, stomak me boli kao da cu svaki tren procuriti, ali nista. Napravila jucer test (ali ne jutarnji) i pokazao mi je minus. Grudi i doljnji dio leda me boli ba dodir. Neznam sta da mislim.
Citala sam malo vasa iskustva i, da ponovim test opet za dan-dva? Mogu li se nadati trudnoci ili necem drugom?
Moj decko i ja imamo nezasticene odnose i stvarno zelimo plusic :)
Lijep pozdrav svima! :*
Danijela Kosec
Heeej drage moje mame i trudilice. Od nedavno sam u braku i ne koristimo zastitu. Kod ginekologa sam bila prije mjesec dana,sve ok.papa test uredan,malo policisticni jajnici,no nista zabrinjavajuce. Zadnja menstruacija 4.9.a ciklusi mi se krecu od 30-35 dana. Evo M jos nema. Osjecam umor,stalno probadanje u donjem dijelu trbuha i sinoc sam osjecala bol u donjem dijelu leda. Inace pred menstruaciju imam preeebolne grudi i trbuh. Sad grudi kao da nemam nikako.danas radila neki jeftiniji test,negativan je.odnose smo imali od 18.pa nadalje :) sto mislite?
Cure,
Meni osobno je test pokazao pozitivnim i par dana prije očekivane M. Naravno, ako znate kada vam je bila O, npr na sredini ciklusa, test bi trebao pokazati pozitivno u vrijeme očekivane M.
Isto tako, nije nam svima u isti dan O, pa ako je bila kasnije, test bi radi toga mogao biti negativan.
Najbolje je test ponoviti za dva, tri dana i s prvim jutarnjim urinom i tada bi trebao sigurno pokazati.
Zato je najjbolje naruciti one testove preko ebaya, jeftini su i uvijek ih imate doma, i možete piškiti kad želite.
Ja upravo naručila 25 kom i joa LH trakice za O.
Sretnooo
Hvala na odgovoru,
Probat cu svakako napraviti opet test. Ja ih ne narucujem preko nicega. Zivim u Irskoj i tu su najjeftiniji testovi trakice kojih ima 3 u paketu tako da ih uvijek imam. A nista, nadam se da ce se pojaviti vise te 2 crtice.. sto prije to bolje :)
Danijela Kosec
Da,svakako ponavljam test sljedeci tjedan ako M ne dode. Nadam se lijem vijestima za rodendan 😄 Danijela javi nam..drzim fige 😘
i prode i 4. dan a menge ni na vidiku, jutros sam primjetila jaaako malo crvenih tockica po ulosku (jer ih stavljam preko noci za nedaj boze), test kupila, sad cekanje jutra za test... :)
Danijela Kosec
Ja sam imala aplikaciju ''Violeta'', ali su obrisali tu aplikaciju. Bila je jako dobra i tocna.. Sada koristim Fertility calendar i isto tako je dobra, sve izracuna dobro i svaki dan ti opisu sta se dogada u tijelu.
Ovaj mjesec nazalost nije bio ''lazno negativan test'',. bio je samo negativan nakon 4 dana izostanka.. ali dobro, glava gore,,, Novi mjesec znaci nova prilika za plusic :)
Lijep pozdrav svima i ugodan dan zelim!
Danijela Kosec
Sortiraj odgovore
Najstariji