Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Liaaaaaa
    09. Kolovoz 2016. 22:35

Bokic :) 
    Evo i ja sam nova ovdje. 
    Dakle menstruacija mi kasni 3 dana. Napravila sam clerblue test koji je ispao negativan. Međutim umjesto M imam bjelkasti iscjedak koji me prati već dva tjedna. Šizim gin mi je na godišnjem(privatnik), jel da kupim jos koji test? Ili da sačekam dva tjedna koja me budu izludila? 
    Unaprijed hvala :)

• ratata
    19. Kolovoz 2016. 15:24

drage žene i buduće mame, puno čitam ovdje i pratim vas... samo sam htjela s vama podijeliti svoje iskustvo jer su i meni vaša puno značila.
    ovo je prvi mjesec da smo probali... danas mi je 33 dan ciklusa, nikad mi tako ne kasni. Napravila sam 4 testa - svi negativni.... a grudi ubijaju i povremeno osjećam jajnike. danas izvadila betu - povišena je :) nije jako ali polako raste. idući tjedan idem kod giekologa. samo sam vam ovo htjela reći, jer očito da ovulacije nisu uvijek po "školski" i prema tome ne možemo odrediti točne dane i tu pogriješimo kod testova jer su još uvijek razine preniske. 
    sretno svima. čitam vas :-*

• christeen
    30. Kolovoz 2016. 11:31

Bok svima!

Situacija je sljedeca. Ciklus mi je 26 dana i kasni mi sad vec 6.dan. Nikad mi do sad nije toliko kasnila. To mi je malo cudno. Sa dragim koristim metodu prekinutog snosaja, s time da je jednom doslo do ´´male´´ ejakulacije za vrijeme odnosa (reci cemo tako) :) Bilo mi je tesko odrediti plodne dane prosli mj, posto me grudi nisu boljele (uvijek bole 10ak dana prije) i nisam imala nikakav poseban iscjedak. Drugim rijecima, kao da O nisam ni imala. Naime, grudi su mi pocele bujati i boljeti tek kada je teta pocela kasniti. Drugih nekih simptoma bas nemam, osim sto sam dosta pospana al to pripisujem tome sto puno radim :) Bolesna, prehladjena nisam i nemam policisticne jajnike. Imala sam jucer bijeli gusti iscjedak i isti takav, dosta obilan, tjedan dana prije ocekivane M. Jucer sam predvecer napravila test (Clear blue) i bio je negativan. A kako sam kupila paket od dva, vrag mi nije dao mira da ne iskoristim i taj drugi jutros :D opet negativan. I sad ne znam sto da mislim. Nemam osjecaj da ce M doci. Prozigavanje u jajnicima je pocelo prije skoro 10 dana kada sam mislila, evo sad ce. I to prozigavanje se ponovilo jos par puta i trajalo je kratko jako.
    Nisam u nekoj mogucnosti da odem sad odmah vaditi betu jer zivim u Svedskoj. Tu je sve tako komplicirano sa zdravstvenim. Cekala na pregled kod dr. opce prakse mjesec dana tak da ne znam kako bi ovo izvela onda. Cekanje ni sa ginicem nje bilo puno bolje :D  Neizvjesnost me ubija. 

Ljudi pomagajte sa misljenjima molim vas! :))))) 
    puse vam saljem!!!

mono1111
    30. Kolovoz 2016. 11:46

Draga Christeen,

Osobno mislim da nisi trudna.
    Test bi ti trebao pokazati već plus, pošto ti kasni već 6 dana.
    Ovulacija bi ti trebala biti negdje 12 dan ciklusa, ako ti ciklusi traju 26 dana. Naravno to varira svaki mjesec.
    Moguće je da ti O nije ni bila ovaj mjesec. I zato nisi ni M dobila tada kad si trebala, ako se nesto poremetilo.

Nema ti druge nego da pricekas koji dan da dođe M, ili napravi još jedan test za 3 dana, ali sumnjam da je T u pitanju.

Javii :)

Pozdrav

• christeen
    30. Kolovoz 2016. 12:21

Svakako cu javiti! Ma ako i je M samo neka kvragu dodje! :D Nista nije ni bilo planirano al velim, cudno mi. Max sto mi zakasni je dan dva, a ciklusi su mi gotovo uvijek redovni. Ugl, hvala na odgovoru :)

• christeen
    30. Kolovoz 2016. 12:50

Mislim da se vjestica pojavila. Ne mogu provjeriti jer cekam razgovor za posao aaaa :O kakav tajming 😂

• Delilah
    29. Rujan 2016. 14:45

Drage trudnice i mame,
    zanima me je li itko od vas koristio clear sign test za trudnocu?
    Inace imam neredovite mjesecnice, ali u prosjeku 30 dana (28-33 dana), zadnja je bila 24.8, i ovaj mjesec nije dosla. Imam bolove u ledima, ucestalo mokrim, metalni okus u ustima, umor i odbojnost prema nekoj hrani i kavi, grudi lagano bolne na dodir. 
    Danas sam napravila test clear sign i negativan. 😢
    Da li da pricekam jos pa da ponovim test? Koja su vasa iskustva s lazno negativnim testovima? Kod ginekologa sam narucena tek iduci tjedan. Molim vas pokoji savjet. Hvala

mono1111
    29. Rujan 2016. 23:09

Delilah,

Pricekaj jos dan, dva pa ponovi test iako mislim da bi ti već pokazao da je T u pitanju. Možda ti se samo nešto poremetilo.

Dacolina
    30. Rujan 2016. 07:26

Drage moje... evo moje iskustvo sa testovima... 
    M mi je uvijek bila redovna, ciklus 28 dana... tad je kasnila 10 dana, napravim jedan test on čisto negativan, 3 dana posije napravim jos jedan... također u potpunosti negativan... kad je kasnila puna 3 tj. Napravim test ponovo on opet negativan... kad sam napravila četvrti test koji je bio nakon 26 dana kašnjenja... on pozitivan... odem privatno kod gin. a T traje već 6+2 :)) 
    Tako da... svašta vam je moguće... ;)

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.