slažem se mamom, iako je bitno kad si radila test. da li je menga zakasnila pa si onda radila testove?
da bi test bio valjan i pouzdan, treba pričekati izostanak menge. tek tada je razina trudničkih hormona dovoljno velika da bi ih ta vrsta testa detektirala. tako da....
ti si u biti dobila menstruaciju, ali si tokom sljedećeg ciklusa osjetila mučnine pa si napravila testove?
bili bi debelo pozitivni da si trudna od prošlog ciklusa, ne brini
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Bok cure, evo i mene k vama s sličnim problemom. Kod mene je ovakva situacija;
M sam prošli mj imala 21.06.
Ovaj mj nema joj ni traga. Radila sam test 24.07.,27.07 i jutros....sve - :(
Dolje me povremeno lagano probode kao da cu dobiti, mucnina, grudi me dva-tri puta u danu zabole ali nista strasno. Nije baš da mi je dolazila skolski ili da sam mogla navijati sat po njoj, ali nije nijednom bilo ni ovako..eto, kraj mj ce a nje nema. Odnosi su bili bez zastite tako da mogucnosti za trudnocu ima.
Listala sam ovu temu od prve do zadnje stranice i vidjela da mnogima testovi nisu ocitali +, tek kad su otisli na vadjenje krvi.
Da sacekam jos malo pa ponovim test ili da idem na vadjenje krvi? Bi li ipak mogla biti trudnoca?
Sve ono važno srcu, očima je nevidljivo......
ksena_m, ako si nestrpljiva - najbolje je otići izvaditi krv. a ako si strpljiva, možeš pričekati pa ponoviti test za koji dan.
ja sam imala sličnu situaciju, i taman kad sam odradila i treći test koji je pokazao -, došla M. tako da postoji mogućnost da je došlo do začeća, ali se plod nije razvio i zato M kasni.
na uputama testa piše pričekati tjedan ili 10 dana pa ponoviti. procijeni sama.
ja sam zbog negativnih testova pružila šansu tom trećem i da nisam procurila kroz par dana otišla bih doktoru.
inače mi je kasnila 2 tjedna. imala sam mučnine i znala sam da se nešto događa. nakon 2 mjeseca sam ostala trudna i imala sam iste simptome kao i tada s tom biokemijskom.
sretno, držim fige da je samo niža razina bhcg pa ga ne očitava...
Sortiraj odgovore
Najstariji