Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kety0071
    29. Lipanj 2015. 10:36

I sad sam radila s test s prvim jutarnjim, ali opet cu pokusati za 2-3 dana. Hvala vam na odgovoru.

kety0071

Pepita2109
    29. Lipanj 2015. 11:08

kety0071 zapravo i nije rano za test, ali uvijek postoji iznimka, meni je 1 dan kašnjenja od najdužeg ciklusa (32-63) dakle 64dc pokazao debeli - , tek doooosta poslije sam se odlučila ponoviti test kad sam bila već u 6 tjednu trudnoće i pojavila se druga crtica koja opet nije bila nešto jaka kao što sam mislila da bi trebala biti, mislim da ti i testovi i razina hcg imaju ulogu.. ilipričekaj par dana pa ponovi test ili pričekaj pregled koji je za tjedan dana, ja bi na tvom mjestu ovo drugo..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    29. Lipanj 2015. 11:49

ako si trudna i test ti sad pokazuje minus, nece ti ni pregled za tjedan dana nista vise reci osim "nesto se tu vidi, nije sigurno, vratite se za deset dana". a tad ce ti i test vec biti pozitivan.
    ako nisi trudna, vjerojatno ces kroz tjedan dana ionako dobiti m.

pepita, kety ima redovne i krace cikluse tako da su sanse za tvoj slucaj kod nje dosta niske.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• kety0071
    29. Lipanj 2015. 12:02

Hvala Shimmer na savjetu. U svakom slucaju javima vam ishod situacije. ;) A ja se nadam +

kety0071

• Ady86
    07. Srpanj 2015. 12:55

Pozdrav curke  pridružzjem vam se i pratim vas cijelo jutro... Danas napravila 2 testa oba su -   inače mi kasni 10 dana... cekam jos koj dan pa ćemo vidjeti...

• mama@
    07. Srpanj 2015. 14:27

Ako imas strpljenja pricekaj jos koji dan pa ponovi test. Iako bi ti vec nakon 10 dana kasnjenja svaki test pokazao pravo stanje. Ja bih ti savjetovala da od doktora trazis uputnicu da sutra izvadis krv da ti preko bete vide dali si trudna ili ne

Agness
    08. Srpanj 2015. 23:54

Bok... hvala Vam na svim savjetima. N akraju sam ipak bila kod ginekologa koji mi je rekao da nisam trudna :(  Dao mi je tablete za izazivanje menstruacije, ali mi nisu trebale jer prije nego sam ih podigla, već sam dobila nesretnicu
    Ali raduje me to što je rekao da je sve u redu i da ne bi trebalo biti problema  :)

• Galaxy
    12. Srpanj 2015. 20:22

Pozdrav curke, zene, majke! 
    Ovako imam jedan problem jer sam inace veliki panicar haha
    Pijem kontracepciju vec cca god dana i tako sam imala odnos sa dodatnom zastitom prije 2 mjeseca i dobila mengu normalno.. Ali ovaj mjesec me muce mucnine koje sam ja odmah prepisala trudnoci.. I napravila test tocnije tri.. Prvi test sam zeznula i vidjela se samo kontrolna crta no drugi dan (jer sam ga sacuvala) primjetila sam i drugu crticu.. Odmah sam drugi napravila koji je jasno ko dan pokazivo samo jednu pa sam treci dan ponovo (haha, volim se uvijerit) i bila je samo jedna.. Gledala sam u njega punih 7 min i bila je znaci samo kontrolka.. 
    Mlada sam jos i ne zelim trudnocu, pa trazim samo necije misljenje :)
    Hvala Vam!

• mama@
    12. Srpanj 2015. 21:01

Galaxy mene bi takvi testovi uvjerili da nisam trudna. I sigurna sam da je tako. Ali ako budes imala jos kakvih tegoba koje ti vuku na trudnocu, najbolje odi gin i provjeri sigurno. Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.