Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malena19
    12. Svibanj 2015. 10:34

Book,nova sam ovdje i vec,sam,dosta vas iskustava procitala i svaka vam cast.. treba imat strpljena za sve too.
    E moja situacija je ovakva.. zadnju mjesecnicu sam imala sredinom 4 mj. I od tada radimo na bebi svaki drugi dan,pogotovo u plodnim danima.. ubrzo nakon mjesecnice su me grudi pocele uzasno bolit a dragi ih vise ne prepoznaje kolike su 😂 imam bolove u trbuhu,ponekad grceve i glavobolju ujutro i popodne.. gadura treba doci za 6 dana,ali mi nikad nije tocna.. sto da radim? Luda sam!!

A vama zene drzim figeee na plusicu!! 😄😄

• hepi
    28. Svibanj 2015. 12:59

Book,Trenutno mi je 38 dan ciklusa i još nema M..a obično sam dobivala 31. dan iako mi je u zadnjih 6. mjeseci dva put kasnila po 5-6 dana. imala sam odnos 11. dan ciklusa. Radila sam jučer test i bio je negativan, ali sam prije negdje pročitala da bi mokraća trebala dobiti sobnu temperaturu i tako sam je u posudici ostavila..sjetila sam se na to tek nakon sat vremena i tada radila test. jel moguće da je zbog toga došlo do pogrešnog rezultata?

• Biserova zena :)
    31. Svibanj 2015. 11:03

Drage moje vec dva mjeseca umjesto menstruacije sam dobila smedji iscjedak.....e sa ovim iscjetkom su mi i grudi osjetljive i mirii povecani.....ponekad mi bude muka ali bez povracanja.....mozda mucnine i izmisljam....ne znam vise ni sama.....bebicu pokusavamo dobiti vec godinu dana ali nam ne ide.....

Trenutno  moja situacija......haos mi je...muka mi je grudi me bole....sutra idem vaditi betu.....ne znam ni sama vise da li umisljam ili sam kako narod kaze uhvatila zeca.....

lp

• mama@
    31. Svibanj 2015. 11:46

Hepi jos nisam cula da mokraca mora dobiti sobnu temp da bi test napravila. Koliko ja znam mokraca mora biti friska, tj treba uraditi test odmah nakon piskenja. Pokusaj ponovno, nema druge.
    Biserova mama sa simptomima nikad nisi na cisto. Kod mene je takoder bilo svega iz mjesrca u mjesec da sam na kraju mislila kako sama sebe lazem simptomima.
    ako ides sutra vaditi betu, sretno ti bilo

• hepi
    04. Lipanj 2015. 22:54

Ponovila sam sa intima plus testom koji je opet negativan..a M kasni već puna dva tjedna. Zbunjuje me to..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.