Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ema.curri.39
    05. Lipanj 2015. 13:51

Pozdrav svima!
    Nova sam ovdje i citajuci sva vasa iskustva i komentare malo sam se utjesila 😊
    22.5. Sam bila na IVF,vracen mi je embrij star 3 dana,tako da bih danas trebala biti 2 tjedna trudna a od 4 testa koja sam napravila niti jedan pozitivan (radim svaki dan po jedan 😏)
    Danas sam se rasplakala kad sam vidjela samo jednu crticu jer sam svugdje citala da bi sada vec trebao biti pozitivan!
    Tako da sam sada malo bolje volje,čak sam i uvjerena da sam trudna 😂

Sanja09
    05. Lipanj 2015. 17:26

Pozdrav svima, ja sam nova ovde, ginekolog mi je zauzet do jula, pa bih molila neki savet ili neko iskustvo. Ovako, menstruacija mi je u aprilu nesto kasnila, oko 10 dana al sam je imala, dobila sam petog aprila i od tada do sada nista! Trebala sam dobiti onda petog ili desetog maja, posto mi je ciklus oko 30 do 35 dana, nekad manje nekad vise, ali mi nikada do sada nije preskocila eto ceo mesec. Odnose imam redovno, skroz bez zastite. Jednom prilikom, valjda pocetkom maja ili nesto malo kasnije sam cak imala malo i bolan odnos i nakon toga 5 minuta strasne bolove, kao implatacija ili porodjajni maltene(imam vec jednu curicu od 3 godine pa znam kakvi su bolovi) radila sam test pre desetak dana i pre 2-3 dana i negativan. Muka mi je, vrti mi se, spava mi se, gladna sam, grudi su me bolele 10 dana bez prestanka a sad nista, a imam osecaj kao da cu svaki cas da dobijem al nista! Grcevi, boluckanje prisutni ponekad, a neka i po ceo dan. Povracala nisam, test mi je negativan, ne znam sta bih moglo biti. Inace imam izrazene vene po grudima tako da to ne racunam kao znak ☺ jel moguce da testovi grese ili sta se desava?! Pobogu da jesam, do sada bi se prikazalo, ocitalo, ne znam nisam pametna. Izvinite da predugackom postu ali se jako nerviram, uclanila sam se da cujem par reci od vas ako je moguce, unapred hvala! 😘

• mama@
    07. Lipanj 2015. 08:00

Biserova zena cestitam ti. Tek sam sad dosla na ovu temu. Ako zelis prikljuci nam se u zimskim bebama

Agness
    22. Lipanj 2015. 00:07

Bok... cure, nova sam ovdje...
    Radila sam dva testa u roku od tjedna razmaka (Clearblue) i oba su ispala negativna. Menstruacija mi poprilično kasni... čak 25 dana (a ciklus je inače produženi).  Jeli movuće da test laže, iako ima skoro stopostotnu točnost??Prilično sam luda i ne znam što bi. Cijelo vrijeme imam pms nuspojave(razdražljivost, osjetljivost, povećanu glad i želju za slatkim) Inače par puta(kao i danas muka i veliki nagon za povraćanje. Ponekad i vrtoglavice(osobito jedan dan kad sam se skoro izvrnula).
    Kod ginića još nisam išla jer sam u  novoj sredini  ali namjeravam sljedeći tjedan.
    Nisam više sigurna u ništa, jesam li nešto pogrješila ili možda čak umislila nuspojave.
    Zato, drage moje, molim vas da mi date savjet.... jer više ne znam što bi mislila...  

visnjass
    22. Lipanj 2015. 19:35

Nema ti druge nego otići kod dr. 
    Osobno meni kad je bio negativan test i bio je kad je bio pozitivan bio je pozitivan ☺

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• kety0071
    29. Lipanj 2015. 09:50

Pozdrav drage zene! Nova sam ovdje, ali vas pratim vec neko vrijeme i super ste. E sad je i meni potrebna pomoc i vas savjet. Naime zadnju M sam imala 2.6. i ja i muz smo radili na bebi ovaj mjesec. Ovulaciju sam imala 13.6., a iducu M sam trebala dobiti 27.6. Inace ciklusi su mi kraci (24-25 dana), ali ju nisam dobila. Problem je u tom sto sam ja 23.6., (10 dpo) dakle 4 dana prije ocekivane M imala jako blago tockasto krvarenje,svijetlo crvene boje, prilikom brisanja, samo jednom u citavom danu. Tako je bilo jos dva dana iza toga. I poslie toga nista. Osjecam bol i pritisak u stomaku i jajnicima, kao da sam bure neko progutala, boli me donji dio ledja, imam glavobolje i povremene vrtoglavicem te me bole prepone, grudi su mi blago natecene. Dok sam imala to tockasto krvarenje imala sam i blage grceve. Jucer sam radila test, 2. dan kasnjenja i bio je -. Posto ja uvijek imam redovite M, nikad nikakvih komplikacija ni kasnjenja, zanima me kolika je sansa za trudnocu, po vasem misljenju, i jesam li rano uradila test?! Ne znam ni sta da mislim ni sta da radim. :) Kod ginicke sam narucena tek iduci tjedan, pa me ubi neizvjesnost.
    P.s. Oprostite na malo duzem postu!

kety0071

shimmer
    29. Lipanj 2015. 10:17

nije rano za test, pogotovo ako su ti kraći ciklusi.

ponovi kroz koji dan opet, obavezno s prvim jutarnjim urinom.

sretno 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• mama@
    29. Lipanj 2015. 10:24

Kety0071 ako su ti ciklusi kraci nije rano za test. Ponovi test kroz nekokiko dana ali ujutro. Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.