Pozdrav!
Moja situacija je sljedeca: ne koristimo zaštitu, ne radimo još na bebi, ali kako ne prakticiramo zaštitu nego princip vađenja prije svršavanja, zanime me može li mi netko možda reći o čemu se radi. Inače mi je menstruacija skroz točna u dan, u 1. mjesecu mi je kasnila 4 dana, ali sam ju dobila. Inače mi traje od 5-7 dana i prvih 4 dana je dosta obilna, ovaj put je trajala 2 dana i bila je srednje obilna, a druga dva dana je bila samo smeđa crta.
Nisam bolesna niti prehlađena.
Na nagovor prijateljice, kupila sam test Gravignost, bio je negativan. Napravila sam ga prije 2,3 tjedna. Simptomi koje sam imala onda a i sad još više su: žgaravica, mučnine- ali bez povraćanja, ali imam nagon za time, mučnine su ujutro, bude nekad i popodne. Jedem podosta, umorna sam jako, imam vrtoglavice.
Menstruaciju trebam dobit u subotu, ali nikakve simptome još nemam. Ako neka od vas ima koji savjet, svaki je dobrodošao :)
Ako ne koristite zaštitu onda je naravno sve moguće i trudnoća ne bi trebala bit iznenađenje ;) Što se testa tiče, pričekaj još do subote.. ako ne dobiješ sub, ned onda radi test :)
Menstruaciju u siječnju si dobila, a i test je potvrdio da nisi trudna.
Dakle opcija je eventualno da si zatrudnila u ovom ciklusu, a za to moraš pričekati da ti izostane menstruacija i onda napraviti test.
Zdravo. Ovako prije 2 mj sam bila god ginekologa i radila sam papa test.sve je bilo uredno. Ovaj mjesec smo pokusavali da radimo na bebi. Ja sam uradila 2 testa.. Prvi je bio prerano i predpostavila sam da ce biti negativan, drugi sam radila nakon 4 dana kasnjena menstruacije,takodjer je bio negativan.. Trenutno nisam u mogucnosti da vsdim krv jer sam u inostranstvu. Tako da cu opet da kupim test. Da li je moguce da sam prerano i drugi radila??? Danas je 7 dan da mi kasni, jedino sto imam na gacicama je b.pranje
Sortiraj odgovore
Najstariji