Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sabriel
    04. Siječanj 2015. 08:30

Pozdrav mame! Da podijelim iskustvo s vama, nakon nekoliko negativnih testova i kašnjenja od 2 tjedna naposlijetku me gin poslala vaditi krv dva dana za redom i ispalo mi 270 i 740. Vratila se teti gin a ona ne vidi ništa! Svi znakovi su tu (žuljevito tijelo, otekla maternica) ali ploda ni za lijeka. Ispostavilo se da mi ciklust traje 48 dana a ne 28 jer je ovulacija pomaknuta 2 tjedna te da je još rano da se uopće išta vidi. Sada s nestrpljenjem čekam srijedu da napokon vidim to malo stvorenje koje raste u meni. Happy 

• danijelaSB
    09. Siječanj 2015. 12:21

Dobar dan svima..molila bi da mi netko odgovori ako je imao slicnu situaciju..menstruaciju sam trebala
    dobiti 7.1....medjutim,dobila sam nekakvo krvarenje 6.1...kazem krvarenje jer je trajalo pola dana (ne znam dali to mogu nazvat menstruacijom) i bilo je onako obilnije,ali navecer i do dan danas nista...sve cisto,ni traga menstruaciji...pomislila sam da je mozda bilo implantacijsko krvarenje i maloprije napravila test...a on negativan....sta vi mislite,da li je moguce da sam trudna iako je test negativan...

ivaloknica89
    22. Siječanj 2015. 17:41

Zdravo drage devojke!najpre da vam kazem da nisam odavde,ali ovaj forum mi je izgledao najbolje i vi ste sve tako divneeee :))) ja i muz pokusavamo vec tri cetiri meseca ostati trudni,i nista...sve bi bilo super da ja imam redovne menstruacije,medjutim,ja ne znam nikad kad treba da dobijem...nekad mi se desavalo i da dobijem samo dva puta godisnje....ali sada kao da mi se pomalo stanje popravlja,od pre sest meseci pocela sam svakog meseca da dobijam,jer sam pocela da se bavim sportom i da vodim racuna o ishrani...tako da je sad super,kako je bilo :)zadnu menstr. sam dobila 8.decembra,i oko 10.januara su mi se javili simptomi pms-a,oni uobicajeni,i bole me grudi,tj.bradavice,cak imam i mucnine,i staaalno mi se spava,ne mogu da ucim,spavam preko 13 sati dnevno...radila sam test 19.januara i negativan je,preplakala sam ceo dan...znam da je glupo sto pricam ovako jer neke od vas pokusavaju godinama, a ja tek od skora,ali takva sam,to mi je najveca zelja u zivotu,kao i svima nama!da li je moguce da sam ipak u drugom stanju,jer imam sve simptome,stomak me kida,boli me strasno u predelu bubrega,razdrazljiva sam,spava mi se po ceo dan,muka mi je stalno,cak sam dodala na tezini 2 kg,sto je za mene cudo!!!!izvinite sto sam vas ugnjavila ovoliko,nadam se da cete mi pomoci!!!

Nixie
    22. Siječanj 2015. 17:55

A gledaj, još tu svašta može biti. kad i sama kažeš da su ti ciklusi katastrofa, tko zna kad ti je bila ovulacija pa je možda bilo još rano za test. Sačekaj još malo i najbolje se naruči kod ginekologa. Tako ti je najsigurnije  Nadam se da stiže bebica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.