Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    27. Studeni 2014. 06:55

lijepa priča, ČEEEESTITAM !!!!!

saabby
    01. Prosinac 2014. 20:39

nakon 2 negativna, jednog "pokvarenog", cetvrti je pokazao + 2-3 tj. danas mi kasni 16 dana.
    eto tako da moze biti i lazno negativan test :)

• krimat
    05. Prosinac 2014. 14:53

Pozdrav svima.
    Evo ja se prijavila jel imam problem.
    Naime sutra ce biti 2 tjedna kako mi kasni m.
    Radila 2 testa i negativni
    Doduse nisam ih radila sa prvim mokrenjem.
    Meni inace nikad ne kasni.

Od simptoma bolne mekane grudi al samo na dodir i kad skinem grudnjak, podrigivanje ( da prostite)

I sad kad vidim koliko je vas imalo lazne testove, sva sam zbunjena

dillb
    05. Prosinac 2014. 15:17

i meni je kasnila dva tjedna, i gospođa se pojavila taman kad sam napravila treći test :)
    ako se ne pojavi za koji dan, trk kod doktora :)

• phoebelilly
    12. Prosinac 2014. 21:46

Drage moje, 
    umjesto što trošite pare na silne testove ( kad se pokaže negativan, a menge nema ), bolje odite u dz i izvadite betu. :) ja bi izludjela da mi kasni po 2 tjedna i da ne odem doktoru :/ sretno svima , da zabebite što prije :)

.

• peekaboo
    18. Prosinac 2014. 22:34

Drage djevojke, nova sam ovdje, zbilja sam ocajna i trebam vasu pomoc! Naime, svaka moja M do sada je bila uredna, cak se pojavljivala na isti dan u mjesecu, a danas mi kasni evo vec 7 dana. Decko je ejakuirao u mene mozda 9 dana prije nego je trebala doci M... Ali evo nema je, a ni nikakvih simptoma trudnoce niti M. Test sam uradila tek prekjucer, dakle na 3.dan kasnjenja i bio je negativan  Mislite da je bilo prerano? Da ga ponovim za par dana? Jer ipak mislim da je trudnoca moguca s obzirom da nismo pazili 

Peekaboo

• mama@
    19. Prosinac 2014. 15:27

Trebala bi ponoviti test svakako za nekoliko dana da budes sigurna jer ovo je bilo prerano da bude bas tocno.
    U svakom slucaju dobro nam dosla 

• peekaboo
    20. Prosinac 2014. 00:44

Pardon, 9 dana da mi kasni, sto je totalno neobicno za mene :)

Peekaboo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.