nakon 2 negativna, jednog "pokvarenog", cetvrti je pokazao + 2-3 tj. danas mi kasni 16 dana.
eto tako da moze biti i lazno negativan test :)
nakon 2 negativna, jednog "pokvarenog", cetvrti je pokazao + 2-3 tj. danas mi kasni 16 dana.
eto tako da moze biti i lazno negativan test :)
ciao!nova sam ovdje...meni kasni danas 15 dana i imam osjecaj kao da cu dobiti(bez bolova,vise kao smetnja) 3 testa su mi bila negativna,1. test san radila 2 dan kasnjenja,2. sam radila 6. dan i 3. na 13. dan kasnjenja...vise od 10 dana imam osjecaj da cu dobit,ali nista i to samo kad legnem uvecer kad se smirim.u ginicke sam narucena 3.2. pojest cu se ziva do tada ahahahaha volila bi da sam trudna
tam tam

Pozdrav svima.
Evo ja se prijavila jel imam problem.
Naime sutra ce biti 2 tjedna kako mi kasni m.
Radila 2 testa i negativni
Doduse nisam ih radila sa prvim mokrenjem.
Meni inace nikad ne kasni.
Od simptoma bolne mekane grudi al samo na dodir i kad skinem grudnjak, podrigivanje ( da prostite)
I sad kad vidim koliko je vas imalo lazne testove, sva sam zbunjena
i meni je kasnila dva tjedna, i gospođa se pojavila taman kad sam napravila treći test :)
ako se ne pojavi za koji dan, trk kod doktora :)
Drage moje,
umjesto što trošite pare na silne testove ( kad se pokaže negativan, a menge nema ), bolje odite u dz i izvadite betu. :) ja bi izludjela da mi kasni po 2 tjedna i da ne odem doktoru :/ sretno svima , da zabebite što prije :)
.
Drage djevojke, nova sam ovdje, zbilja sam ocajna i trebam vasu pomoc! Naime, svaka moja M do sada je bila uredna, cak se pojavljivala na isti dan u mjesecu, a danas mi kasni evo vec 7 dana. Decko je ejakuirao u mene mozda 9 dana prije nego je trebala doci M... Ali evo nema je, a ni nikakvih simptoma trudnoce niti M. Test sam uradila tek prekjucer, dakle na 3.dan kasnjenja i bio je negativan Mislite da je bilo prerano? Da ga ponovim za par dana? Jer ipak mislim da je trudnoca moguca s obzirom da nismo pazili
Peekaboo
Trebala bi ponoviti test svakako za nekoliko dana da budes sigurna jer ovo je bilo prerano da bude bas tocno.
U svakom slucaju dobro nam dosla
Trebala bi ponoviti test svakako za nekoliko dana da budes sigurna jer ovo je bilo prerano da bude bas tocno.
U svakom slucaju dobro nam dosla
Hvala na dobrodoslici :) svakako cu ponoviti test kroz nekoliko dana, danas je tocno 7 dana da mi M kasni, iako jos nemam nikakve simptome ili ih ja ne primjecujem.
Peekaboo

Pardon, 9 dana da mi kasni, sto je totalno neobicno za mene :)
Peekaboo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji