nakon 2 negativna, jednog "pokvarenog", cetvrti je pokazao + 2-3 tj. danas mi kasni 16 dana.
eto tako da moze biti i lazno negativan test :)
Pozdrav svima.
Evo ja se prijavila jel imam problem.
Naime sutra ce biti 2 tjedna kako mi kasni m.
Radila 2 testa i negativni
Doduse nisam ih radila sa prvim mokrenjem.
Meni inace nikad ne kasni.
Od simptoma bolne mekane grudi al samo na dodir i kad skinem grudnjak, podrigivanje ( da prostite)
I sad kad vidim koliko je vas imalo lazne testove, sva sam zbunjena
i meni je kasnila dva tjedna, i gospođa se pojavila taman kad sam napravila treći test :)
ako se ne pojavi za koji dan, trk kod doktora :)
Drage moje,
umjesto što trošite pare na silne testove ( kad se pokaže negativan, a menge nema ), bolje odite u dz i izvadite betu. :) ja bi izludjela da mi kasni po 2 tjedna i da ne odem doktoru :/ sretno svima , da zabebite što prije :)
.
Drage djevojke, nova sam ovdje, zbilja sam ocajna i trebam vasu pomoc! Naime, svaka moja M do sada je bila uredna, cak se pojavljivala na isti dan u mjesecu, a danas mi kasni evo vec 7 dana. Decko je ejakuirao u mene mozda 9 dana prije nego je trebala doci M... Ali evo nema je, a ni nikakvih simptoma trudnoce niti M. Test sam uradila tek prekjucer, dakle na 3.dan kasnjenja i bio je negativan Mislite da je bilo prerano? Da ga ponovim za par dana? Jer ipak mislim da je trudnoca moguca s obzirom da nismo pazili
Peekaboo
Trebala bi ponoviti test svakako za nekoliko dana da budes sigurna jer ovo je bilo prerano da bude bas tocno.
U svakom slucaju dobro nam dosla
Pardon, 9 dana da mi kasni, sto je totalno neobicno za mene :)
Peekaboo
Sortiraj odgovore
Najstariji