Hope držite se, držimo fige da ste brzo doma i da nećeš više znati kaj su to kontrakcije!!!

url=https://lilypie.com]

Hope, sorry, nisam u toku, zakaj si ti u bolnici???
Nadam se da je sve ok i da ces brzo doma

DarijaZ procitaj molim te post sa prethodne str.
Ne mogu pisati,jer su me izboli 6x i na kraju u pregib uspijeli pogoditi venu,pa ne mogu ruku saviti..pa nemrem pisati! 
Ugl.do daljnjeg sam tu..mozda i do kraja, jer cim me otpoje sa ovoga- krecu kontrakcije! 

evo Darija imas na stranici broj 3... 

evo Darija imas na stranici broj 3…
Hvala ti!!!
Izmjereno mi je u pon. 7 kontrak.u 10min.,a vele u danu 10 normalno..ja ih valjda imam prek 100 (bez pretjerivanja)!
Pa su me hitno stavili na tu infuziju i danas su me skinuli jer su zeljeli vidjeti, jel popustilo..a igla mi se istekala, na kraju od 11-14h je bilo 15 kontrak., puno manje- ali jos do kraja dana..odlucili me opet spojiti i nigdje naci ravnu venu...i jedva!
Laura 21.08.2014 :-*

Hope pa zasto te tako mrcvare.... a jadna...da si bar blize da te posjetim u bolnici... 
Laura 21.08.2014 :-*

I to tocno na pregibu, pa se patim...sva luda vec!
Strah ih je danas sam na 28+4,a kontr.- jacine trudova!
Danas zadnju pikicu u guzu dobili za bebina pluca, u slucaju prijevr.poroda!
Nadam se da nece trebati..da cu izgurati!!!

I to tocno na pregibu, pa se patim…sva luda vec!
Strah ih je danas sam na 28+4,a kontr.- jacine trudova!
Danas zadnju pikicu u guzu dobili za bebina pluca, u slucaju prijevr.poroda!
Nadam se da nece trebati..da cu izgurati!!!
ufff, ajde još samo malo izdrži, pa kaj je jedno 5, 6 tjedana kad bebolina se rodi živa i zdrava činilo se bude kao 5 dana, izdrži jer isplati se.... šaljemo puse, šaljemo pozitivne vibre držite se!!!!

url=https://lilypie.com]

Hope, iskreno se nadam da će to kod tebe krenuti na bolje... Sigurno je grozno biti tako u bolnici, ali se isplati jel  Držim fige svakako, i šaljem puno pusa!
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji