Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    14. Srpanj 2014. 23:27

....evo da se i u ovoj temi javim...jer je vezana za kontrakcije 
    Pozz,drage moje!!!!
    Ugl.danas sam primila 1.injekciju za brzi razvoj djetetovih pluca (za svaki slucaj- ako dodje do prijevremenog poroda! Ja se nadam da neceeee!)
    I to se u guzu dobiva i boli,al se da izdrzati! Jos 2 trebam dobiti!

Ali zato dobivam i infuziju za smanjivanje kontrakcija (jer su jacine pravih trudova i ima ih nebrojeno puta u danu...maltene jedna za drugom)...ali od infuzije se JAKO tesko dise i srce je uzlupanoooo...kao da sam trcala sprint na par km i sva se tresem i drhtim (i ruke,noge sve)..vele da je to normalno...pa tesko i pisem na mob.na touch!
    ..ali (da kucnem u drvo) imam osjecaj da su se sada smanjile kontrakcije!
    Infuzija se prima 3x po cca24h,pa se nadam do vikenda biti doma...al ako treba i duze- sve za bebicu  
    I jos jedna VELIKAAAA NAPOMENA ZA CURE SA KONTRAKCIJAMA- NIPOSTO NE DIRAJTE TRBUH,danas su mi to 100x napomenuli!!!
    Naime,navodno u ovakvim slucajevima to izaziva jos vece kontrakcije!!
    A ja sam se stalno drzala (tako da se sad moram i dobrano koncentrirati na pokrete)!!!
    Eto,ako niste znale...

antonio
    15. Srpanj 2014. 07:46

Hope ma ja se nadam da ce sve bit ok i da ces brzo bit doma,super za te kontrakcije da si rekla da se ne dira  trbuh jer ja kad ga masiram imam osjecaj da mi je jos gore ali ajde ja sam na kraju pa porod moze i da pocne.,.,A tebi i malenoj zelim od srca da ste sto vise 2 u 1 barem do 37 tj.

Hope
    15. Srpanj 2014. 19:56

Hvala vam cure!!!
    Danas je malo bolje..ali jos me groznica trese i imam povisenu temp.!
    Ugl.danas me doktor na viziti rastuzio da sa tom jacinom kontrakcija trebam u bolnici ostati jos 2,3 tjedna sigurno!! Ali su se kontr.puno prorijedile od ovoga i ja sam zatvorena, tako da se nadam da drugi nece dijeliti nj.misljenje!

kimito
    15. Srpanj 2014. 21:50

Hope, ja tek sad vidim da si u bolnici! Drži se.. Drago mi je da su se kontrakcije smanjile, držim fige da što prije ideš doma! 

ninika11
    15. Srpanj 2014. 21:57

Hope drži se draga. nadam se da ćeš uskoro van

Hope
    16. Srpanj 2014. 06:26

Hvala ti!!!
    Jos sluzbeno 79 dana do moje bebace!!!....ma ako i malo ranije dodje- nije problem...samo da jos ne urani!
    Jos sutra bi po P.S.u trebala primati jos 1 flasu infuzije..danas pikica u guzu zadnja (za bebicu)..pa cemo cuti...
    Ugl.kontrakcije su se SKROZ smanjile sa ovim..sad ih ima 10ak dnevno!!! 

piper
    16. Srpanj 2014. 07:42

Hope bas mi ie drago da su te pocele popustatit te kontrakcije...na srecu ja ih nisam imala al mogu si mislit kako je to neugodno i bolno, a uz sve to jos se i brines da bebac bude ok...drzi se jos malo pa ce i tih 70ak dana proc a onda uzivanje 

Hope
    16. Srpanj 2014. 07:49

Hvala piper!!! 
    Trudim se biti maximalno pozitivna!!!
    Sad me drzi sreca sta nema toliko kontrakcija!
    Al se jako moram truditi da ne pomazim svoju curu u trbuhu, jer su mi to STROGO zabranili!
    Jos 2mj.i sitno (ak sve bude pod kontrolom), pa cu nadoknafiti to sve!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.