Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    31. Ožujak 2015. 14:50

A ništa, vidjet čemo sad na pregledima...mene ovo baš plaši jer mi se i tijekom noći tako stalno skamenjivao trbuh..., a ne znam više i ja jedva čekam taj famozni 36 tjedan pa da se više ne nerviram, al ja još imam dosta...

• luce996
    31. Ožujak 2015. 20:03

Da imam isti problem "kamena", ali istovremeno beba mi je jakp visoko pa ne shvacam to kao simptome moguceg brzog poroda

• luce996
    01. Travanj 2015. 00:36

Nadam se samo da one nemaju nikakv utjecaj na bebu?

• antonija2
    01. Travanj 2015. 15:14

Ma ti trudovi zapravo pripremaju maternicu na "prave" trudove.

Mary36
    01. Travanj 2015. 16:06

Evo cure, ja sam bila na pregledu! Sve je ok, i dalje sam zatvorena, bebica raste  Međutim doktorica mi je rekla da češće kontrakcije u 28 tjednu nisu ok i da se moram više primiriti i ležati. Normalno je primjetiti kontrakcije 1 do 2 puta u danu. Ja se i vodim pod rizičnom trudnoćom jer imam miom koji može kontrakcije izazvati. Uglavnom ako se ponove češće neka idem na hitnu gdje mislim roditi jer je bolje da dođem bez veze nego da se počnem tako rano otvarati. I ako ih primjetim da popim taj dan duplu dozu magnezija od 375mg. Eto!

Gricko3
    01. Travanj 2015. 17:14

Tebi je tvoja bar nesto rekla. Meni samo rekla da sam zatvorena i da pijem magnezij (kojeg inace pijen vec 2 miseca al ocito nista) i to je to. Al meni kad se tako stvrdne stomak nekako mi tuce u prsa kao da ostajem bez zraka i glava me zaboli nekako skroz cudno

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Mary36
    01. Travanj 2015. 17:17

Da, ja sam sa svojom dosta zadovoljna. Uvijek si uzme vremena da mi sve objasni. A ništa, ti isto na hitnu ak zagusti i ne osječaš se dobro. Bolje spriječiti nego liječiti 

Gricko3
    01. Travanj 2015. 17:29

a tamo su mi rekli da sta stalno dolazim a uvik iman razlog nazalost. Ma boze sacuvaj

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Mary36
    01. Travanj 2015. 17:34

Ma daj, baš su bezobrazni...mene moja potiče da odem čim nešto nije ok. Ma šta te briga, brineš se za svoje dijete.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.