A ništa, vidjet čemo sad na pregledima...mene ovo baš plaši jer mi se i tijekom noći tako stalno skamenjivao trbuh..., a ne znam više i ja jedva čekam taj famozni 36 tjedan pa da se više ne nerviram, al ja još imam dosta...
Da imam isti problem "kamena", ali istovremeno beba mi je jakp visoko pa ne shvacam to kao simptome moguceg brzog poroda
Evo cure, ja sam bila na pregledu! Sve je ok, i dalje sam zatvorena, bebica raste Međutim doktorica mi je rekla da češće kontrakcije u 28 tjednu nisu ok i da se moram više primiriti i ležati. Normalno je primjetiti kontrakcije 1 do 2 puta u danu. Ja se i vodim pod rizičnom trudnoćom jer imam miom koji može kontrakcije izazvati. Uglavnom ako se ponove češće neka idem na hitnu gdje mislim roditi jer je bolje da dođem bez veze nego da se počnem tako rano otvarati. I ako ih primjetim da popim taj dan duplu dozu magnezija od 375mg. Eto!
Tebi je tvoja bar nesto rekla. Meni samo rekla da sam zatvorena i da pijem magnezij (kojeg inace pijen vec 2 miseca al ocito nista) i to je to. Al meni kad se tako stvrdne stomak nekako mi tuce u prsa kao da ostajem bez zraka i glava me zaboli nekako skroz cudno
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Da, ja sam sa svojom dosta zadovoljna. Uvijek si uzme vremena da mi sve objasni. A ništa, ti isto na hitnu ak zagusti i ne osječaš se dobro. Bolje spriječiti nego liječiti
a tamo su mi rekli da sta stalno dolazim a uvik iman razlog nazalost. Ma boze sacuvaj
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ma daj, baš su bezobrazni...mene moja potiče da odem čim nešto nije ok. Ma šta te briga, brineš se za svoje dijete.
Sortiraj odgovore
Najstariji