Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sladja28
    30. Ožujak 2015. 22:47

Vmnina, jel ti moras mirovati bas zbog kontrakcija? Sto vise citam to me vise strah iako je kao to normalno ...

Mary36
    30. Ožujak 2015. 23:01

Mene je isto malo strah, danas osječam češće te kontrakcije...u srijedu imam pregled, al baš su neugodne. Popila sam magnezij ali nije baš pomoglo...

Vmnina
    30. Ožujak 2015. 23:29

Ja moram mirovati jer sam dobila trudove prije 2tjedna al su bili bolni u predjelu leda dole nisko i u pravilnom razmaku.
    Ovo me ne boli samo je nekako neznam, fuj nek prestane

Gricko3
    31. Ožujak 2015. 00:54

I meni su danas te kontrakcije bole preceste a cili dan samo lezin. Poludit cu od straha :( Ni meni magnezij nista nije pomoga. Jedva cekan pregled u srijedu samo se bojin da me nisu pocele otvarat

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    31. Ožujak 2015. 01:16

i kao ne moram mirovat al sto vise lezat i odmarat :/ tako mi rekla al meni je isto setala ili lezala. Danas je bas bilo uzasno

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• luce996
    31. Ožujak 2015. 02:48

Meni je trbuh u zAdnje vrijeme stalno tvrd. Mogu li bh kontrakcije izazvAti otvaranje? 
    UlAzim u 37 tjedAn i stalno ih osjećan a trbuh mi se svakodnevno sKameni

Marlameri
    31. Ožujak 2015. 07:43

Luce996 meni su kontrakcije izazvale otvaranje pa sam završila u bolnici na 5 dana. Tamo sam pila cordipin da ih smiri i kako sam stalno ležala smirile su se. Inače su mi tjedan dana prije nego sam završila u bolnici bile jako česte- po nekoliko sati bez prestanka i sa dosta jakim bolovima. A nisu bili trudovi jer ih znam razlikovati. Ja sam osjećala da se otvaram jer me bolilo dolje i peklo- isto znam kakav je osjećaj jer sam imala već dva poroda i zato sam išla doktoru. Tebi je dobro što si blizu terminu. Meni se to dogodilo u 26 tjednu.

• sladja28
    31. Ožujak 2015. 08:40

Sada ja cekam prvo vase preglede da vidim sta ce vam reci :-)  posto je moja kontrola daleko. Srecom mene nista ne boli, osim te nelagode u trbuhu. A mozda mi to i bebac izazove na neki nacin jer se stalno vrti i rita :-)

• luce996
    31. Ožujak 2015. 09:56

Ja sam danas 36 plus jedan, DAKLE to bi bio taj 37 tjedan nije potrreba da panicarim?

Vmnina
    31. Ožujak 2015. 12:14

Aajme luce996 blagoo tebi.
    Miruj jos ovaj tjedan i onda si mirna, mene mama rodila u 37.tjednu fino nemas muke s prenošenjem, odlascima na plodne vode i svim tim mukama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.