Vmnina, jel ti moras mirovati bas zbog kontrakcija? Sto vise citam to me vise strah iako je kao to normalno ...
Mene je isto malo strah, danas osječam češće te kontrakcije...u srijedu imam pregled, al baš su neugodne. Popila sam magnezij ali nije baš pomoglo...
Ja moram mirovati jer sam dobila trudove prije 2tjedna al su bili bolni u predjelu leda dole nisko i u pravilnom razmaku.
Ovo me ne boli samo je nekako neznam, fuj nek prestane
I meni su danas te kontrakcije bole preceste a cili dan samo lezin. Poludit cu od straha :( Ni meni magnezij nista nije pomoga. Jedva cekan pregled u srijedu samo se bojin da me nisu pocele otvarat
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
i kao ne moram mirovat al sto vise lezat i odmarat :/ tako mi rekla al meni je isto setala ili lezala. Danas je bas bilo uzasno
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni je trbuh u zAdnje vrijeme stalno tvrd. Mogu li bh kontrakcije izazvAti otvaranje?
UlAzim u 37 tjedAn i stalno ih osjećan a trbuh mi se svakodnevno sKameni
Luce996 meni su kontrakcije izazvale otvaranje pa sam završila u bolnici na 5 dana. Tamo sam pila cordipin da ih smiri i kako sam stalno ležala smirile su se. Inače su mi tjedan dana prije nego sam završila u bolnici bile jako česte- po nekoliko sati bez prestanka i sa dosta jakim bolovima. A nisu bili trudovi jer ih znam razlikovati. Ja sam osjećala da se otvaram jer me bolilo dolje i peklo- isto znam kakav je osjećaj jer sam imala već dva poroda i zato sam išla doktoru. Tebi je dobro što si blizu terminu. Meni se to dogodilo u 26 tjednu.
Sada ja cekam prvo vase preglede da vidim sta ce vam reci :-) posto je moja kontrola daleko. Srecom mene nista ne boli, osim te nelagode u trbuhu. A mozda mi to i bebac izazove na neki nacin jer se stalno vrti i rita :-)
Ja sam danas 36 plus jedan, DAKLE to bi bio taj 37 tjedan nije potrreba da panicarim?
Aajme luce996 blagoo tebi.
Miruj jos ovaj tjedan i onda si mirna, mene mama rodila u 37.tjednu fino nemas muke s prenošenjem, odlascima na plodne vode i svim tim mukama
Sortiraj odgovore
Najstariji