Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    22. Veljača 2015. 14:04

Drži se i javljaj nam kako ide!

Marlameri
    23. Veljača 2015. 18:39

Eto ove moje bh kontrakcije nikako da se smire. I uz mirovanje i taj grozni cordipin stalno me muče. Tako da ih ponekad očito treba shvatit ozbiljno jer su meni izazvale otvaranje. Steže me i dok ležim i nekad traju i po sat vremena bez prestanka- kao trudovi, maternica se zgrči pa me popusti i tako stalno. da sam barem bliže terminu, ovako u 26 tjednu me stvarno strah.

• Loreen
    23. Veljača 2015. 19:40

Evo meni su bili cesti isto tako nekad ali nisu me otvarali... Tada sam ih prvi put primjetila... A bili su mi cesti jako. I kako su dosli tako su i prosli i poceli tek nekih 10 tjedana nakon  ponovo... S tim da sam se najvise ,,grcila,, kad sam bila nervozna... Probaj se sto vise opustit....Mozda i to igra ulogu.

• ancica3
    23. Veljača 2015. 20:15

Bok! Ja sam mlada trudnica,prva trudnoća..uopće nemam mučnine,zapravo nista..osim bolnih grudi i stalno piskenja..trudna sam 8tjedana...u 6tj počelo mi je rosa ići...bilo mi je 4dana,i završila u hitnoj gdje su mi rekli da imam prijeteći pobačaj..od tada pijem tablete duphastone i morala sam mirovati...iskreno,isplasena sam od tada.. I kada imam male kontrakcije uplasim se da nije nešto ozbiljno... Ugl ovdje sam se prijavila da imam s kim popričati..jer mi moji kazu da previše panicarim da sebe opterecivam i zato mi je tako..da se opustim...al nažalost nemogu..

Mary36
    26. Ožujak 2015. 20:59

Cure u 27 tjednu trudnoće sam i danas sam na papiru nakon brisanja uočila malo roze sukrvice. Jako sam se prepala i svako malo provjeravam da li ima još krvi, ali je ne vidim više. Vidjela sam da se nekima to zna pojaviti nakon pregleda...ja sam nakon dugo vremena imala spolni odnos prije tri dana, ali nije li to malo kasno da se sad ta sukrvica pojavila? Dosta sam se uplašila, redovni pregled imam tek za 6 dana. Je li koja imala takvo iskustvo?

Mary36
    26. Ožujak 2015. 23:03

Nadam se da je to bilo to...baš sam se uplašila. Vidjet ću sutra kako će biti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.